2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Barátnőm, én is csak "kukkolgatok"ide nappal, Domi többet nem enged, ha meg ideteszem az ölembe, akkor Ő is ütné a klaviatúrát, csak ököllel!:-))
Hamarosan írok majd, ezer mondanivaló gyűlik már a fejemben :-))
Jól vagytok? Regike drágám?
Puszi!:-)
Mázlista!
Nekem 9 után "kezdődik" az élet,mikor Gyémánt elalszik,s reggel 6-kor ébresztő..:(
Ti még mindig csak szopiztok?
Sziasztok lányok!!
Csak előkerül lassan a "banda"..:))
Hát igen,most már mi szorulunk az utolsó helyre,mert ugye első a baba,aztán pedig apa..:))
De jó volt olvasni,h mi van veletek..:))
Szia,köszike:))
de nagyok vagytok már ti is,nagyon édi a kisfiad:)))
Pusszz:)
Hana!
Nagyon kis édepofa a kislányod!Olyan szépséges:-)
Puszi,
Bence,Anya:-)
Sziasztok!!!!Mi is itt vagyunk ám Heidikével,csak még mindig hasfájósak vagyunk/már csak hullámokban jön nem állandóan ugyhogy már remélem tényleg nem sok van és vége a pocifájásnak/.
Nagyon ritkán jutok gép elé,de már lassan ahogy nö,remélem lesz idöm irni,megaztán lenne kérdésem sokmindenröl,dehát a csajom az "anyafüggö"egyem is meg:))))
Amugy jól vagyunk,imádom,nagyon ügyes,értelmes,napról napra többett tud:))
7300gr,64cm:)
Még mindig csak szopik,a héten keztünk el gyümiket enni,mondjuk a cici melett teát adtam neki,meg bébiitalt is kóstolt már:)
Remélem jól van minden mama és baba!!!!
rakok majd fel friss képeket is!
Láttam h van 2009áprilisi babavárók:)))))
Milyen hihetetlen,tavaly ilyenkor.....
Sok puszi mindenkinek!!!:Heidike,Hana:)))
Egyébként sokan benéznek a régiek közül minden nap, csak éppen már ide nem írnak.
Nekem Domi miatt nagyon nincs is időm napközben, inkább este lenne kevés, amikor Ő már alszik, de akkorra már én is elég hullajelölt állapotban vagyok, alig tudom a szemem nyitva tartani. Meg a többiek is gondolom emiatt nem tudnak este géphez jönni. Hát ez van...
Szép napot mindenkinek, tiszta tavaszias az idő! :-))
Sziasztok Csajszik!
Mi is itt vagyunk ám:-)
Húúúú,én este Bence elalvása után zuhany és hullok az ágyba,nem tudom,ti hogyan vagytok ezzel.
Napközben akkor szoktam felnézni ha alszik,de akkor is annyi meló van még,hogy csak gyorsban jövök és megyek.Most azért tudok írni,mert apa van vele.Egyébként már áll és örökösen figyelni kell,ami elég erőteljesen leszív nap végére.Lehet,hogy azért,mert most kicsit meg is fáztam.De nekem is hiányoznak az itt elcsevegett idők...
Ismerős..:(
Pedig nagyon jó volt még pocakosan!Baba-mama tali is szóba került..:))
Nem igazán értem a "kihalást",mert sok probléma felmerül nap mint nap,s jó kibeszélni olyannal,aki hasonló cipőben jár.
Igen én is csak ált. akkor tudok netezni ha Meli alszik, és este.
Azért irogatokm én is más fórumba, mert ott van élet. Itt meg csak magammal beszélgethetnék!
Az igaz,nem egyszerű az élet egy kisbabával,de a pizsipartik jók lennének..Csak kellene nálunk még 1-2 gép hozzá..:))
Látom,h más babás topikokban azért mindenki beír,ha odakerül a nethez..
Szerintem az a baj, hogy nincs miről dumálni. Ha csak arról nem, hogy minden nap tök ugyan az, és már kezdesz begolyózni.
Ha meg olyan téma van, azt úgy is mindenki leírja a naplójába. Pl. fogzás, mászás, stb.
Azt meg elég olvsni.
És valjuk be egy örökmozgó duracell gyerek mellett igen nehéz egész nap a gép mellett lenni, vagy több oldalt visszaolvasni hogy képbe legyen az ember!
Csajok!!!
Kihalt a fórum!Hogy lehet ez???!!!
Ne haragudjatok,hogy ezzel zavarlak Titeket,de ha van egy kis időtök,légyszi szavazzatok Dorkára a pampers fotópályázatán!Kb. 15 szavazat kellene még,hogy bekerüljünk a legjobb 15-be!Persze csak ha a Ti babáitok nincsenek fent!Nagyon köszi!
HORVÁTH DORKA
Nnna... az ilyen okoskodókat nem állhattam soha. Gondolom 9 hónaposan már beszél és fut az a tökéletes gyerek, kint van mind a 20 foga, meg ismeri az alapszíneket is...mindent jobban tud mint a vele egykorúak, és idősebbek.
Nekem is van 3 porontyom, mind más volt picinek, és állandóan változtak. Amelyik jókedvű, nyugodt, mosolygós (szinte alig sírt, nevetve ébredt) volt picinek, az 2 évesen sokkal sírósabb volt, mint az, amelyik alváson kívül csak bőgni tudott kezdetben. De ők nem voltak tökéletesek.
Nem tudom miért ilyen rövid a szünet. Lehet hogy a téliszünet lesz hosszabb nekik, mert már dec. 17-tőlithon lesz.
Na akkor várom a beszámolót!
Akinek a gyereke sosem sír és nincs rossz napja az tuti hogy hazudik! Ilyen csak a mesében van!
Én két gyereket nevelek, és én tudom mi a valóság, hát nem az amit az adott illető állít!
Majd 13-ra megyünk Ziziékhez.Viszem a fényképezőt is..:))
Hogyhogy ilyen kevés neki a szünet?Zsombi már egy hete itthon van!Ki is készít rendesen.Egyre akaratosabb..:))
Köszi a válaszokat.Már megnyugodtam.
Olyan illető mondta ezt akinek van egy 9 hónapos kisfia,és az ő kisfia a tökéletes!!!Sosem sír és mindig nevetve ébred.Na,én meg ezt nem hiszem.
Köszi nektek a válaszokat.
Neki még csak ma kezdődött el, és a mámáékhoz akart menni. Hát legyen neki is kell egy kis kikapcsolódás a hugitól!
A találkozó milyen volt?
Üzenem az illetőnek, hogy ha kevesebbet hallgatózna kevesebbet tudna az életetekről.
Amúgy nem alszik sokat szerintem Meli isnapközben 3x alszik: kb 45perc és 2 óra közötti időtartalommal.
Köszi!
Olvastam,h jól belázasodtatok a szuritól..:((
Mi e legelsőt együtt kaptuk meg a kötelezővel,az sem volt piskóta..
Evinek hogy telik a szünet?