2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Hát ja!
Estére olyna vagyok mint akin átment az úthenger.
Főleg most, hogy egész nap sikongat, de olyna hangosan és magas hangon, hogy a kutya is megrettent tőle! A fejem meg szétszakad sokszor!
De én is azt szeretem ebben az időben, hogy napról napra értelmesebb, okosabb. már tudja, hogy ha rosszat csinál, akkor mi fog következni,és megelőz minket benne. Tehát megy a kutya vizéhez, és azt mondja hogy dá-dá-dá.
Na majd megkérdezem én ezt mégegyszer mikor már hetek óta mászik Regi! DD
Nem tudok főzni tőle, mert ott térdel a lábamnál, fogja a nadrágomat és üvölt. MÉg lépni sem tudsok tőle!
Vagy ha éppen nemott van, akkor tuti a kutya vizében pacsál, és önti magára. Már olyan mint a villám!
Meli sem tudja még hogy hol a határ.
Sokszro akkorát tud ütni, hogy könnybe lábad a szememe is.
És ő sem fél semmitől, mert eddig mindig valaki ott volt mellette és megvédte, megóvta.
Meli is előszerettel nyúlkál olyan helyre ahová nem szabad.
Mostmár gyerekbiztossá kell tennünk a konektorokat is, mert kipécézte magának azt amelyiket eléri.
Én is naponta pórszívózok és felmosok, de a gyerek ruhája ettől függetlenül mégis koszos a térédél a mászás miatt. Ja és az állandóan nyálas keze meg tiszta szöszmötös. De én ennél többet nem tudok takarítnai, mert komolyan mondom már nem is csinálok mást csak rongyal és porszívóval futkosok a lakásban.
Melissza már pár napja feláll, így egész nap őt kell lesnem, mert olyan kis rafkós, hogy azt hiszi, már olyna nagycsaj, hogy ha elengedi a tárgyakat amibe kapaszkodik, akkor meg tud állni. De még a gravitáció lefelé húzza a seggét, így mindig üvöltés a vége. Ja és tele van a fejecskéje jóságfoltokkkal. Nincs egy olyna képem róla amin ne lenne kék-zöld foltos a buksija.
Gyémánt!
Nagyon cukik a kis kutyuk:)Nekem csak egy nagy van(labrador),de már alig várom,hogy a hóban mókázzunk együtt:)
Köszi kérdésed,jól vagyunk.Tegnap kaptuk az évi utolsó oltásunk a 2.prevenart.Ezután egy időre elfelejtjük a szurit,bár nagyon férfiasan viseltük,nem volt sírás.Érdekesebb volt a szurinál az egérke,amit dr néni adott a kezünkbe:)Egyébként mindenféle rosszaságot elkövetünk,amit csak el tudsz képzelni:)Anya egész nap pakol meg felmos...:)És napi 2 felmosás után is megtalálja Bence a porcicát:)
Nálatok milyen a helyzet?
Üdv Regike a 7 hónaposok klubjában..:))
Gyémánt
Köszönjük szépen..:))
Vőlegényke hogy van?És a mama?
Reginek, nagyon boldog 7. hónapfordulót kívánunk!
Banya és Meli
Köszi szépen, de tudod amilynen helyes olyan rossz is. Csak nézd meg a homlokát. ÉS még a szeme sem áll jól. Komolyan mondom Evi egy tündér volt hozzá képest, pedig ő is csinált hajmeresztő dolgokat!
Bencus is helyes, és az a huncut vigyora! Tuti elér ő is vele mindent, amit akar!
Erithrea!
Gratulálunk a menyasszonyka fogacskájához!!!:-)
Nálunk már a térdem is rágja a két kis foggal,mostmár aztán jajjj neked Anya:-))
Pusza:-)
Drága Banya!
Most néztem a képeket.Annyira szép a kiscsajos,hogy majd meg falom:-)
Ha itt lenne,bizti megfalnám:-)
Nagyoncuki:-)))
Ma van a hófordulótok, csókolásszuk Regi babát!:-))
A kompra meg nagyon kíváncsi vagyok, írj, ha már lesz valami tapasztalat a használatáról! Puszi!