2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia!
És te mivel kened a popóját?
Meli is ebben a cipőben van, és én már kamillateával mosom a popsit, és neogranormonnal kezelem, mert a sosocrem sem oldotta meg a dolgot.
Örülök hogy minden oké veled. Ma sokszor eszembe jutottál, mi lehet veled.
Majd várom a beszámolót is!
Sziasztok!
Nagyon boldog vagyok, mert nem kellett megműteni a cisztát. Hulla fáradt is vagyok, a fejem is fáj, holnap jövök és beszámolok mit mondtak, ma már nincs lelkierőm.
Szép estét kívánok mindenkinek!
Ha az almát megfőzöd az már nem okoz székrekedést.
De a szilva az is jó. Ha te készíted el neki, akkor meg kell főzni, ugyan úgy mint a körtét is.
Sziasztok!
Az alma nálunk "székrekedést" csinál. Van vmi kaja, amivel megkönnyíthetném Vince dolgát?
Köszi
Hát ja, még jó, hogy pont a ágy mellett álltam és elkaptam. De azóta már apa megcsinálta.
Ti jól vagytok?
Szia elveszett kismami!!
Hatalmasat nőtt a fiatalúr,és ügyesedett is..:))
Sziasztok!
Mi jól aludtunk, kivéve, hogy fél hatkor Domi alatt leszakadt a kiságya. Nem lett semmi baja, vigyorgott ahogy kikaptam az ágyból, és a hálózsák megfogta, még csak a fejét sem verte be.
Megyek főzni, később majd visszaolvasok. Ebéd után elmegyünk Domival Anyukámékhoz, Apa dolgozik.
Legyen szép napotok!
A nyüzsgés sosem árt szerintem.Én szeretem,ha sokan vesznek minket körül,akkor lehet adni és kapni a szeretetet minden mennyiségben,s ez feltölt:-)
Puszóka!:-)
Kedvesem!
Hátmennyirecukorborsó vagy!!!:)
Örülök,hogy már ilyen jól gépelsz:-)
Hiába...a kor teszi:-)))
Pussszancsos!!!
Bence vőlegény:-))
Sziaszotok 6 hónaposak!
Vince is fél éves lett hétfőn, ekkor kóstolta meg először az almát. Inkább még tejcsizne:)
8300g és 73cm, meglépett mérföldkövek: két fogas, ül, mászik és négykézláb rugózik - majdnem kúszik, ujjunkba kapaszkodva feláll és "jár", simogat!
Hogy panaszkodjak is: éjszaka min. 4x kel fel cicizni, napközben nem hajlandó meglenni a járókában, pihenőszékben...
Puszi
Nagyon sok boldog hófordulót kívánok vőlegényemnek..:))
Gyémánt
Várom a képet feltétlenül!:-) Nálunk még nyoma sincs fogacskáknak...
Barátnőm, Ti hány Prevenart kaptatok?