2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Banyus, javult már valamit ott az idő? Itt ma délelőtt elég hűvös volt. Ebéd után rövid időre dög meleg lett, aztán nagyon elborult és esett.
Az ember meg nem őrüljön meg! Csajok a Hanáékkal mi lehet?
Hogy viselte Regikém a szurit?
Hát remélem jóra fordul a dolog! Ma szóltam a nőnek, hogy a szakszervezet postafiókjába beért a levelem, postai papírom van róla, két hét múlva név szeint is tudni fogom ki vette fel az onnan. Valaki felelős ezért!
Én is durvának találom , hogy csak szopik még. Mondja a csaj, hogy éjjel vagy 10-15-ször is felkel a kicsi szopni! Az meg szerintem ilyen idős korban már nagyon nem normális dolog!
Épp ma gondoltam rátok, hogy mostanában kell oltást kapni Regikének!
Hú nemirigyellek, egy kicsit sem!
Remélem nem lesz semmi gond.
Nem sok időm van most mert várom a dokinénit Regihez, nemsokára itt lesz, kapja a kullancs elleni szuriját...
Nem akarlak elkeseríteni de én idén eladtam az én utazási csekkemet mert nem megyünk idén sehová és simán csak aláírtam és elfogadják! Minden évben így használta fel a kolléganőm, akinek eddig eladtam... Úgyhogy nehogy hagyd magad!!!
Örülök, hogy be tudod bizonyítani, hogy ott van az üdülési csekk! Nehogy hagyd magad!!! Ügyi vagy, hogy sikeresen eltávolítottad Domi kezecskéjéből a szálkát:) Azt azért elég durvának tartom, hogy semmi mást nem ad az ismerősöd a gyerekének csak cicit, Regi is sokat cicizik, de rendesen reggelizik, ebédel és vacsorázik, a köztes időben pedig szopik:) bár a dokinénim azt mondta, ha jó a tej akkor az is elég lenne neki, nem éhezne, inkább azzal lesz a gondja majd, hogy a darabos kaját nem nagyon fogja elfogadni majd a baba, vagy csak nagyon nehezen. NÁlunk ilyen gond nincs szerencsére de én 6 hónapos kora óta már adok neki mást is nem csak cicit.
Barátnőm, Te szoptatsz még? Képzeld találkoztam egy helyi rendezvényen egy ismerősömmel, kiderült, hogy 3 nappal azelőtt szült Szegeden, mint én. Neki kislánya van. Párom megjegyezte, hogy jó húsban van a kicsi. Tényleg, elég zsurmó. Hát erre mondja az Anikó, hogy képzeljem, még mindig csak szopik!!!! Már elmúlt egy éves. Sosem kapott más kaját még!:-))
Elméletileg nem tud kezdeni semmit az üdülési csekkekkel, mert igaz, Gábor aláírta, mert kérte a szakszervezetis csaj, de személyi nélkül nem tudja felhasználni. Azért rossz, hogy elveszett, mert direkt azért küldtük már február végén, mert egy része tavalyi volt, március végén lejárt. Azt mondta, azért küldjük gyorsan, hogy akkor betudja a nyaralás árába.
De szemét a nő. Vagy ennyire odafigyelnek a munkájukra. Valaki úgy gondolta zsebreteszi az üdülési csekketeket!
Ne hagyd magad!
Örülök, hogy kijött Domi ujjából a szálka kisműtét nélkül is.
Ugye-ugye!
Tessék ám jönni sűrűben!
Nah, én is itt vagyok!:-)
Ma pocsék sz.r napom volt. Domihoz sem volt türelmem, pedig az mostanában nagyon kell. Én vagyok vele ébredéstől-elalvásig.
Állandóan jön, mit jön, vágtat utánam, nem tudok semmit csinálni tőle.
Ráadásul úgy néz ki, hogy kútba esik a nyaralásunk. Gábor melóhelyének a szakszervezeti üdülőjébe mennénk, jövő hó elején. Ma telefonál a nő, hogy akkor akarunk-e menni, fenntartjuk-e a foglalásunkat? Mondja Gábor, igen, el is küldtük a üdülési csekket még február végén neki, ahogy Ő kérte. Erre közli, hogy nem kapta meg!!!! AZ esze, majd eldobtam! De ezt benézte!: Megvan az ajánlott levél feladásáról a feladóvevény, ma utána kerestettem a postán, és átvették, megérkezett hozzájuk! Tehát, náluk van a felelős!!!
Nem kellett Domi ujjából szálkát szedni, mert fürdéskor sikeresen kijött!:-)
Ez igen:DD
Nem vagyok egy napot,s nem győzök visszaolvasni?!:DD
Adnék énm de nekem sincs sok.
Voltunk a játszón. Hintáztunk, csúzdsztunk és megfagyunk. Ha fújt a szél hidegvotl, ha kisütött a napocska akkor meg meleg volt.
De Meli jobban bírta mint én.
Adj erőt nekem is mert én sem bírok az enyémmel, nekem is mennem kell vele sétálni legalább a boltig akkor megnyugszik:D
Na megyek készülődni, erőt veszek magamon!
Jaj, le kellene menni a kiscsajéval sétálni, mert veri a bejáratim ajtót. De nekem semmi kedvem sincs lemenni a szél miatt.
jahhh azé mérges vagyok:D
Na ez akkor tényleg jó nap volt.
Nekem is adhatna valki egy kis lóvét. DDD
Megjöttünk, Regikém egész végig csak nevetett és jött-ment, nem félt senkitől, mindenkivel kedves volt:) na azért volt valami jó is ebben a napban, képzeld a pénztárban rámsóztak még plusz 18 e ft-ot, valami jövedelem kiesés gyanánt, nem szóltam én semmit adjad csak így voltam vele:DDD úgyhogy annyira már nem is vagyok mérges csak egy kicsit, kapjátok be állambácsik:DDDD
Szia:) Nem tudunk ott aludni mert nincs hely:) meg amúgy is jobb itthon:)
Most mennem kell,puszókázlak!:-)Csodás napot!!!
Pedig a terhesség alatt ő nagyon aktív volt itt,nem?És most meg eltűnt.Vagyis már tavaly óta...
Nem kellett beavatkozni a dokinak. Szépen kitisztult minden.
Nem tudok róla semmit. épp minap gondoltam végig, hogy eltüntek a fórumozók innen!
Csak ha nem zavar,hogy erről beszélünk akkor válaszolj.
Meli most kezd elleni idegenekkel.
Tegnap itt volt egy csjszi, és még az alvós tigrisét is odaadta neki, pedig azt még mi sem szoktuk megkapni tőle.
És egy pici síráős sem volt, hanme ment hozzá hogy vegye fel. Apjával mi meg néztünk mint a moziba!
Nem tervezzük.
De ugye jött volna februárban, de meggondolta magát.
További ajánlott fórumok: