2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Arra én is kíváncsi leszek, hogy az örlők mikor jönnek majd neki. De ahogy néztem az ínyét, jól fel van duzzadva neki.
Én is épp erre gondoltam, hogy jobb így egyszerre letudni a fogzást, mint 1-vel szenvedni.
Evikém mikor fogzott, neki is egyszerre több foga is jött, és akor csak annyit vettünk észre, hogy betegeskedik.
Igaz Evinek ennyi időse mint Meli még nem volt foga.
Hú de rendes egy államunk van!
Na de nefélj a saját fizetésüket megkapták időben, nehogy a lekötött milióikhoz kelljen nyúlnijuk.
Tudod a kisember mindet tűr, s ezt ki is használják.
Ja és kibújt a 8. fogacskánk is!
Május 13-a óta ma bjt ki az 5 fogacska. De lekopogom semmi extra nem volt Melivel. Néha-néha nyügi, vag yéjjel felébredt, de ennyi.
köszi szépen jól vagyok!
Túltettem magam a dolgokon, vagyis nem is nagyo érdekelt a dolog.
De kénytelen voltam egy naplóbejegyzést írni, hogy hadjanak már békén és ne könyörögjenek, mert a döntésemet nem fogom megváltoztatni. Ez úgy látszik hatásos volt.
Amúgy te mire vagy kiakadva?
Ezt el is hiszem.
Nekem szerencsém volt, hogy helybren volt a lagzi.
Szia!
Na akkor nektek előre is jó lagzizást!
Meli elég jól türte a szertartást, mert a szabadban volt. Így ha nyűgösködött, csak feláltam vele és sétáltunk.
Azon jókat derültem, hogy a keresztszülők sokszor hátrapillantottak, hogy a kicsi keresztlányuk hogy viselkedik.
Pedig nekik az eskű szövegére kellett volna koncentrálni. DDDD
A végén meg agyon puszilták, hogy milyen ügyi volt.
Na akkor az áprilisi anyukák 23-án lagziztak! DDD
Nálunk is mami vigyázott picurra, de én altattam el itthon, és úgy mentem vissza a lagzira.
Pont akkor kezdődött a vacsi, így nem maradtam le sokmindneről.
Én is pont így érzek és gondolkodok a babás témákról mint te. Szerintem tök felesleges órákon keresztül azt az eszmecserét folytatni, hogy mit csinál vagy éppen mit nem csinál a gyeremekünk.
Erre ott van a szűk kis családunk akikkel megvitathatjuk, vagy a hőn szeretett védőnő.
De ha valki nem így gondolja, attól elnézést kérek, de ez az én meglátásom.
Szió,Kedves Banya!
Igen,mi is 23-án voltunk.Bence a szertartást nem igazán csípte,így apa kivitte sétálni:-)Nem igazán akart egyhelyben ülni,hisz neki még mindent föl kell ám fedezni:-)De a tömeg nagyon tetszett neki:-)Meg a zene is:-)Vacsi előtt vittük haza anyukámékhoz és 1 óra múlva hívott mami,hogy már szuszózik:-)Mi pedig mulattunk hajnalig:-)Rám is fért már,mert kissé unom,hogy akikkel találkozok csak a babáról beszélnek semmi másról.Én is nagyon szeretem Mackót,de az életben vannak más dolgok is.
Helló lányok!
Akkor beindítjuk a vonalat ismét?:DD
Szia!
Mi is voltuk lagiba 23-án. De Meli csak a szertartáson volt ott.
Bencus hogy viselte a lagzit?
Sziasztok!!!
Lagziztunk egy jót:-)S veletek mi van?Merre vagytok????Hahhhóóóóó:-)
Köszönjük jól.
Dorci nagyon aktív és így nem nagyon jutok géphez,mert jön és húz el előle.
Hát igen,de igyekszem mostantól újra írogatni.
hogy s mint?
Szoktalak olvasni benneteket,de erre vhogy nem emlékszem...
Akkor te sem unatkozol sokat:))
Mi is jövő héten megyünk szurira menningococcus ellen...
Szia Manóka80,rég jártál erre:))
Sziasztok!
Rég jártam itt,emlékeztek rám?