2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Jah és Banya!!!Boldogot Neked tiszta szívből sok mosollyal fűszerezve:-)!!!!!!Puszóóóó!
Hihi: [link]
Kedves Banya!
Azt hiszem,most én sem zaklatom ezzel a szurival Bencét,mert jön a 15 hós.Egyébként meg úgy döntöttem,legközelebb ha ilyen lesz a hüle p..csa,akkor megmondom neki a magamét és kész:-)Akkor legalább maj ritkábban jön:-)
Szia!
Bocsi, csak most olvastam a köszöntésedet, nem néztem már vagy két hete be ide. Domi nevében nagyon szépen köszönöm!
Védőnő!
Ne is idegesíts vele. Egy nagy ba..m!
Csak okoskodik, de segítsége semmit nem tud nyújtani. Csak jön a hülye dumájával, de ha kérdezek tőle valamit, akkor nem tud rá válaszolni.
A legnagyobb problémája az voplt, hogy Meli miért nem iszik már pohárból? Akkor annyi erővel merá késsel és villával is ehetne már.
Addig jó mígnem látom!
De bevallo én tojok a védőnőre nagy ívben, ha bármi gondom van a dokinént kérdezem meg, mikor kijön hozzánk.
Én a doktornénit kérdeztem meg, és ő azt mndta hogy be lehet adatni már most, de ő nme szívresen adja be még Melinek. Még olyan kicsi a teste, hogy hamar észre lehet venni a akullancsot rajta. És amúgyí ismost egymás után elég sok szurit kap, így ne terheljük a kis szervezetét még ezzel is.
Meli ugye kapott egy menuget-et 1 évesen, majd 15 hósan a kötelezőt és a prevenár ismétlőjét és 18 hósan is a kötelező és a bárányhimlő ellenit.
Na,csajok!
Most ment el a védőnő....hát....komolyan mondom...már ő maga sem tudja ,miket beszél.Örökösen a levonójával ba...tatta a gyereket és kérdezgette,hogy hol a nyuszi?hol a medve?...stb.Komolyan,kissé teljesítményorientáltnak érzem a látogatásait.Szerencsétlen gyerekemnek most míg ő itt van mindent be kell mutatnia,mint a cirkuszba???Úgy felhúzott,hogy érzem a düht még most is.Csak én vagyok ilyen mázlista,hogy így kifogtam?áááááááááááááááááááááááááá,help:-)
Hűűűűűűűűűűűűűűűűűha!!!
Kihalt a fórum?Nálunk mostanában nincs túl szép idő...így benéztem,mert éppen nem csavargunk.
Kérdeztem a kullancs elleni oltásról,de senki sem reagált.Merre vagytok?Hahhhhóóóóó!
Egyébként pusszancsolunk mindenkit,főképpen Domit,akinek megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldogságos szülinapot!!!
Szia Drága!
Téged is lehet erre látni?
Nekem a dokinéni azt mondta, hogy 2 éves koráig napi 1 cspp vigantolt adjak neki. hiszen ezt túladagolni nem lehet,és me árt a kis szervezetüknek, főleg hogy fogzanak, és nagyokat nőnek.
Meli még nem igazán szereti a darabos ételt, de ha főzit készítek, akkor azt eszi amit mi, csak leturmixolva, sajna!
Várom a képeket!
Drága Banya!
Olvastalak és érdekelne,hogy nektek mennyi vigantolt kell adni?
Nekem már azt mondta a dokim,hogy ne adjam,mert már nem kell csak majd szeptemberben ismét.
Bence nálunk ugyanazt eszi amit mi mióta egy éves lett és nagyon imád mindent.Kedvence a krumplifőzi és a rántott husi hasábburival:-)Nálatok mi a sláger kajcsi?Holnap érdkezik a játszóterünk,majd csinálok róla fotót a hosszú hétvégén:-)Láttam,Meli is imád játszani:-)Olyan kid drága:-)
Pusza!!!
Szia!
Nagyon szépen köszönjük! Hát igen mi is 1 évesek lettünk, és rá kellett jönnöm hogy az évek csak úgy szállnak a fejünk felett és mi észre sem vesszük.
Meli baba!!!Nagyon sok boldogságos szülcsinapot Neked!!!:-)
Puszikaaa!!!
Bence:-)
Nagyon aranyos Regi a képeken,s hogy milyen nagyot nőtt..
Örülök,h jól sikerült a buli:))
Ja,és nagyon boldog szülinapot!:DDD
Én már meg is lestem!
Nagyon aranyos rajta REgike, ahogy gyúrja a tortát.
Na és a torta sem volt kutya! ha érted! Tök jól nézett ki. Olyan volt mint egy porcelán kutya lett volna.
Áááh lennék már túl rajta! Nem kívánom a "sej ribizli, piros biciklit" :( De addig még ezer dolgom van, meg dolgozni is fogok, plusz venni kell pár dolgot.
Domcsikának vettünk inget a szülinapjára, de hamarabb odaadjuk, hogy tudja viselni az esküvőn :)