2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Mi 19-es cipőt és szandit vettünk neki még amikor elkezdett menni márciusban.
Na már le kellett cserélni 20-ra. Alíg dobtam egy hátast mikor láttam, hogy a gyerek ujjai lelógnak a szandiról.
Így mondhatjuk, hogy a lányaink nagy lábon élnek. DDDD
Na az enyémmel nem ez a gond, inkább az, hogy itthon van:DDDDDDDD
Te Banyus! Akartam már kérdezni, hogy Melcsinek mekkora cipőt veszel mostanában? Csak azért kérdezem mert Reginek most 20-as szandi kell és mindenkitől azt hallgatom, hogy hűűű jó nagy lába van a lányodnak... tényleg nagy?
Igazad van!
Az a bajuk, hogy férfiből vannak.
Azt hiszik, hogy olyan jó egész nap a 4 fal között ülni, és őket várni haza!
Szia!
Akkor jó szórakozást.
mi is megyünk kertbe.
Tök jó a hangulatom. Apa felhúzott.
Dolgozott, azt mondta hogy 2-re itthon lesz, na ez 4 óra lett. Tök jó!
Szia!
Itt nagyon szépen süt a napocska, igaz déelőtt eléggé lógott az eső lába, de nem esett.
És jó meleg lett kint!!!
Ja és most bezzeg apa dolgozik.
Igen van!
Vagy viszi a gyereket a bölibe, vagy elveszik tőlük, és akkor ugrik a segély is.
Ez jól kivan találva ugye?
Hidd el megoldódik a dolog. És pár év múlva, vagy még az üdülés után is jót fogtok az egész nevetni!
Olvastam, hogy Domit beirattad a bölibe.
Itt is kell igazolás, hogy a szülő dolgozik.
De a sok kisebbséginekmeg szociális alapból jár a böli. Na engem ez irritál de nagyon. mert hatalmas munka a segélyekért sorba állni.
Szia!
Na akkor együtt fog szétmenni a fejünk! DDD
Meli már csöndbe van a szobájában, ami nem azt jelenti hogy alszik is. De nagyon ajánlom neki.
Evikém meg olvas.
Nagyon ügyes nagylány Regike.
Meli mindig üvölt, de tuti azért mert le kell fogni.
Nagyon is igazad van! És aki fizetni fog az aki átvette a levelet a csekkekkel és nem adta le a megfelelő helyre.
Ne írd még le a nyaralást. Meglásd jó lesz majd az!
Szia Banyus!
A szomszéd itt begyújtott délután. Nálunk nincs hideg a lakásban. Holnap 28-30 fok lesz állítólag. Megint hirtelen meleg. Szét fog menni a fejem. Lánykáid alszanak már?
ERitrea, szerintem nem a levegőben van valami, hanem az emberek többsége eleve ilyen beállítottságú. Ez az én személyes véleményem.
Erősen tisztelem a kivételeket.
Szia Arodita!
Itt déelőtt szakadt az eső, majd délutánra ragyogó napsütés lett, de nagyon hideg van.
És bent a lakásban is.
Ez szerintem sem normális dolog..
Örülök,h túl vagytok a megpróbáltatásokon:))
Igen és igen..De még nem merem elkiabálni..:))
Azért ne írd még le a nyaralásotokat,tudod,ami nehezen indul,az nagyon jól sikerül..
Szia Eri!
Hát, próbálom "nem hagyni magunkat", de úgy látszik egy ember hanyag munkavégzése akár tönkreteheti az első közös nyaralásunkat hármasban. Olyan rossz a szám íze emiatt! Pedig egy nyaralásnak mindig örülni kell, pláne ebben a válságos időben!
Ti jól vagytok? Készültök valamerre nyaralni?
Afrodita,ez nagyon durva,ne hagyd magad..Vigye csak el az a balhét,aki hibázott..
Csajok,nem tudom,h mi van a levegőben,de én a héten annyi megkeseredett,rosszindulatú emberrel találkoztam,amennyivel,mióta dolgozom,nem volt dolgom..
Remélem,Regike jól viselte a szurit..Mi jövő 7 csütörtökön megyünk..