2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Akkor jóvan:) én becsukom a konyhaajtót ilyenkor, meg megtanítottam neki, hogyha látja, hogy világít a sütő akkor az meleg, olyan kis okos, látja hogy világít odamegy csak az egyik ujját érinti hozzá én meg mondom neki, hogy jujujjjj meleg!!! és már el is veszi a kezét, és nem is érdekli tovább:) na szépen lefogytál:) de nem is híztál ennyit terhesség alatt nem?
Nekem folyton Melit kell olyankor figyelni, mert mindig a sütőt akarja piszkálni.
Bevallom nem érzem bűnnek ha eszek belőle, mert napi szinten tornázom. És már leadtam 20 kg már csak a szintentartás megy.
Ezért merek bűnözni is. DDD
na most kicsi pihi mert megy a sütike a sütőbe:D
Na ezek a kóstolások a veszélyesek:DDD
Na azért meg kell kóstólni.
Nehogy már szart adjak a családnak. DDDD
Ne zabájjjá vazze csak süssed:DDDDDDDDD
Megváltoztattad a naplódat is? engem persze, hogy érdekel, hisz nap mint nap nézem:)
Az tuti. É n nagyon szeretek sütni.
1 hét alatt sütöttem hókiflit, cseresznyéspitét és most ezt a diós sütit.
Nesze neked fogyókúra. DDDD
Csajok másik naplóban íróm tovább Meli tevékenységét. Akit érdekel mi van velünk, szívesen elküldöm a naplócímet.
:))) akkor tudsz újjítani sütikéket:)
Evi tévét néz, a Éjszaka a múzeumba 2. részét. Meli jön-megy pakol és nyammog közben. Na most sír, mert nővére rászólt.
Apa kivitte a kocsit a garázsba, de nem tudom hova, mert lassan 1 órája elment itthonról, és kb. 10 perc alatt meg lehet járni még gyalog is oda-vissza.
Hát mindenkinek meg van a saját izlése. Én nem vetlek meg érte.
Én az igazi házisütit szeretem, és az igaz házi lagzis sütiket. És most találtam egy naplót ami tele van ilyen receptekkel. Fini barack, stb. süti.
Ti mit csináltok ebben a mocskos időben? Regikém teljesen meg van zavarodva, mert menne kifelé:)
Az az igazság, hogy nem igazán szeretem a házi sütiket, csak néhány van, amit meg is eszem, én az igazi mások számára gusztustalanul édes krémes sütiket szeretem:)
Milyen önfeláldozó vagy!
Én a mákosgubával vagyok így. Gyülölöm, de apának rendszeresen csinálok.
Én nem szeretem:) Apának csinálom csak:)
Habos diós sütit.
Itt találtam a neten, de legközelebb én kicsit átvariálom a receptet. De így is nagyon fini lett.
Én is sütöttem a héten cseresznyéslepényt. Az is fini lett.
Szia Barátnőm!:-)
Itt jó idő van, még.. Kezd picit beborulni! Riskoch? Nyami, az finom :-) Cserébe marhára hízlal.:-( Én sovány túrót ettem uzsira, pár kanállal.
Nah, felébredtünk, most aztán lesz este kukorékolás:) délután 1-től esik az eső, mondjuk nem is bánom mert a fűnek jót tesz, csak annyira elállhatna amíg elmennék a közibe Regikémmel, de szerintem erre semmi kilátás, kitaláltam, hogy szar idő van akkor riskoch lesz:D
Mi jót sütsz? Alig várom, hogy nagymamámnál megérjen rendesen a cseresznye. Majd kipróbálom azt a sütit, ami cseresznyés, Elek Évi küldte át a receptjét.
Afrodita, látod közelebb lakhatnánk egymáshoz.
Nálatok hűguta van, nálunk meg esik az eső, és 20 fok van kint.
Na megyek sütit sütni!
Helló Csajok!
Apa tejfakasztó buliba ment, mi meg itthon kuksolunk Domival. Olyan hőguta van kint, hogy csak estefelére tervezem a játszótérre menetelt. Ilyenkor lenne jó egy barátnővel összejönni trécselni a nagyvilág fontos dolgairól..., közben pedig a gyerekek is eljátszanának.
Banyus, nálatok meg esett az eső?
Ne is mond!
Mi ma akartunk medencét állítani, de az eső közbeszolt.
Ezek az időjósok is elmehetnek a pics-be:D mert tegnap azt mondták, hogy országosan narancssárga riadót fújnak, na én egész este pakoltam a kertből a virágokat meg a székeket meg mindent, hogy ne vigye el a szél aztán meg semmi nem volt... ezért én is felvehetném a fizetésüket, ilyeneket én is tudok mondani:D
Regi a bentit is lelakta:) Én nem tudom, hogy sikerült neki ennyire lelaknia:) már lassan nem is merek venni:DDD
Melit is eléggé megviselte a szandi. Főleg a játszós, amibe a kerbe szoktunk menni.
Na akkor megnyugodtam:) mi 18-assal kezdtünk de akkor még nem járt, most a szülinapjára kapott egy szandit, az 19-es volt, egy hónapig tudta hordani, és most kell neki a 20-as:) azért durván lelakta a kis szandiját egy hónap alatt:DDD
További ajánlott fórumok: