2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Afrodita!
Igencsak barátkozási szinten vagyunk a bilivel. Most ott tartunk, hogy sírógörcsöt kap ha meglátja. Epdig nem volt ráültetve kötelezően.
Szia Barátnőm! Nem lehet, hogy becsípődött valami idegszálad a derekadnál? Gábornak is szokott, olyankor nagyon fáj neki...
Jó reggelt:) 9-kor keltünk, a hátam még mindig fáj, max. marad mára is a cataflam:(
Csodás napot minden kedves itt fórumozós babának és mamának!!!Pusznyók:-)
Isten éltessen Afrodita!!!Puszi:-)
Drága Barátnőm! Isten éltessen nagyon sokáig!!!
Szia:) Nem tudom mi lehet de a fene megesz annyira fáj, Regi sem érti miért nem tudom emelgetni, lehet, hogy rosszul emeltem meg tegnap, nem tudom mert nem emlékszem rá miután 2 milliószor emelem fel egy nap:D nem is igazán a derekam fáj hanem a gerincem mellett jobb oldalon ahol az izom van vagy mi... ehhhh
Mi is kaptunk bilit, lambadát játszik vazze:DDD de nem mutattam még meg Reginek, szerinted már itt lenne az ideje rászoktatni őket?
Szia Banyus!:-)
Köszönöm szépen!:-)
Az előbb olvasom, hogy már a bilivel barátkoztatod Melit?:-) Erről egyből eszembe jutott, hogy nekünk nincs is bilink..:-)
Afrodita!
Itt is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!
Na akkor jó, hogy a milyénkben nincs zenélke, mert lehet falnak is mennék, ha még az is zenélne. DDD
Szarakodik a net.Megyek:(Jó éjt!!!
Nekünk ezt anyós vette és ugyanolyan,mint a tiétek,csak zenélős,jah meg zőőőőd:-)
Igen, hangyák a gatyában a legújabb rész!
Hú de félre a tréfával, mert nagyon kellemetlen és fáj és viszket és ég és ...... felsorolni sem tudom!
Nekünk nem zenél a bilink.
Mi is gondolkodtunk a fiser p. zenélős bilijén, de úgy döntöttünk jó lesz sima bili is. Így sem használjuk még, csak nézegeti, beleáll, vagy rossz esetben a fejére húzza. Tehát még cak ismerkedünk vele.
Banya!Hangyák a gatyában?:-)Gondolom,milyen kellemes lehet...nem irigyellek...Jah...nekünk is ilyen a bilink,csak zöld.Képzeld,beleállt őfelsége párszor és nem zenél azóta.Tegnap meg valami fura hangot hallok,keresek a házban,hát nagy nehezen ráakadtam ,mi az.Szerinted???A bili a wc-ben magától elkezdett zenélni és abba sem akarta hagyni:-)))Megütögettem és feladta nagy nehezen:-)Szóval,nem garantálom,hogy valaha is meg fog majd szólalni:-)Majd éneklek helyette én:-)))
Szia Dun!
Mit csináltál, hogy beállt a derekad?
Remélem hamar rendbejössz!
A férjemnek a derekával van ilyen gond és egy ideje csontkovácshoz jár,azóta szerencsére semmi:-)Próbáld ki esetleg,hátha használ.
A karom már csak hagyján de ez a hát ez borzadáj, alig bírok fordulni is, most jobb a cataflamtól de kimegy a hatása nekem annyi lesz tuti, most gyorsan felmostam meg kiteregettem, már fő a gulyásleves most kisütöm a palacsintákat aztán lefekszem REgivel szundikálni.
Nekem meg a jobb karom van bedurranva a sok emelgetéstől:(Átérzem a helyzeted...nem könnyűűűű.....
Nem,ennek nem lesz olyan a helye.Bencének már nem is lászik.
akarom írni, hogy gatya:D
Sziasztok:) Konkrétan jó napom nincs mert reggelre beállt a derekam vagy a hátam már nem is tudom megfogalmazni mim fáj, de alig tudok lehajolni és fordulni, nem tudom Regit sem felemelni, annyira fáj, hogy cataflam-ot kellett már bevennem:( nem tudom mi ez de nagyon gagya:(
Én is lépek aludni. mert amíg nem alszom el hülyére vakarom a hangyacsípéseimet.
Mond meg hogy lehet valaki ilyen hülye, hogy nem nézi meg hova ül a fűben. Na de legközelebb nagítóval készülök.
Szép álmokat!
Szia:) ÉN meg most akarok már menni mert elzsibbadtam ezen a szar képen, meg vinnem kell Regit a helyére mert felkel azt azt hiszi, hogy ráér még aludni:D
Szia én most értem ide!
Eddig naplóztam és blogoztam!
Olyan aranyosan alszik Regike a képen!
Na azt mi 1 évesen letudtuk.
Melinek nem volt semmi baja tőle, pedig eddig minden oltás kiütöte őt.
A menningococcus ellenit..
Emlékeim szerint nem. Tán egy kicsi izomláz szerű fájdalom leht, mert Evi is erre panaszkodott most.
További ajánlott fórumok: