2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Szia Banyus!
Jobban vagytok már? Meli? Te?
Hát, ne valami luxusnyaralót képzelj el ennyi pénzért. Kicsit szocreál a berendezés meg az egész, de engem nem zavar, amúgy tisztaság van mindenütt, és kínosan ügyelnek is rá. Végülis csak enni meg aludni járunk oda "haza" amúgy strandolunk, jövünk-megyünk, hajókázunk. De azért az nagyon kényelmes, hogy főtt kaját adnak, nem kell étterembe menni vagy külön főzögetni. Én meglennék nagy zabák nélkül, de Apa szeret jókat enni :-))
Szia!
Mi is voltunk kicsit Domival csavarogni. Az előbb értünk haza, evett egy nagy őszibarackot meg megevett egy joghurtot. Ja, meg teleitta magát :-) Iszonyat meleg van. Én meg csak iszom ma délután. Tiszta finom csapvizet :-)Hatalmas hasam van, mint aki várandós. Pedig kilóba nem vagyok több.
Köszi szépen!
És jobbulást Bencusnk is!!!
Hát ez menetrendszerű, hogy hétvégére elromlik az idő, de tén yleg reménykedjünk hogy az időjósok tévednek.
Na ez tényleg nem kerül sokba.
ŰIdén mi is maradon marasdunk, de remélem jövőre már futja üdülésre is!
Ezt én is tapasztaltam most a sajkát bőrömön!
DDDD
Banya!Jobbulást Nektek!!!Gyógypussszancsok!!!
Nálunk hőemelkedés van,mert a 15 hós oltás most jön ki rajta.Mondta a dokinő,hogy így lesz.Nem viseli meg egyáltalán,eszik,játszik,jókedvű.És a hőemelkedésre nem adok semmit,csak éjjelre egy kis nurofent.Tegnap voltunk nyíratkozni is,én meg a kozmetikába eljutottam.Hétvégén jönnek barátain és kerti összeröfföt akartunk,de úgy látom,az idő nem lesz túl fényes...nah,de hátha téved az időjós:-)
Köszi!!!!
Ránk is fér a gyógypuszi, mert nagyon ramatyul vagyunk.
Csak tudnám hol nyeltük be a vírust? Sehol sem voltunk, csak a kertben, és ott senki nem volt beteg.
Sziasztok csajok!
Betegek vagyunk!
Délelőtt voltunk dokinéninél, és piros és be van dagadva a mandulája, kezd a szemére húzodni a gyulladás, nagyon folyik az orra, tüsszög, hőemelkedésw van egész nap.
Kaptunk antibiotikumot, mert félő hogy a fülére is ráhúzodik a gyulladás.
A dokinéni mondta ez valami vírus amit benyeltünk.
És hab a tortán én is beteg vagyok. Így rtudom mit szenved a babám, mert én is nagyon szarul vagyok!
Hőemelkedése van. Kapott kúpot estére.
Szerintem a fagyi a ludas, mert nem lehetett lecuppantani a jégkrémről a kis drágámat.
El is hiszem, hogy várjátok már a nyaralást, a kimozdulást, stb.
Szia Banyus!
Én is örülök ám! Jó lesz pár napot kizökkenni az itthoni punnyadt környezetből.
Meli lázas is? Szegénykém! Lehet picit meghült pancsolás közben, nem?
Nem hagy nyomot, mert egyből fel is szívódik a kis bőrén. És valami isteni illata van!
Klímán k nekünk is van, de idén még csak fűtésre haználtuk.
Nem tudom mi lehet a baj, de már Meli is beteg. Hőemelkedése van, és tüsszög, folyik az orra.
Honap délelőtt dokinénit látogatunk.
Szia Afrodita!
Na végre valami jóhír!!!!
Ennek nagyon örülök, hogy mehettek pihizni!!!!
Sziasztok lányok!
Látom/olvasom/,h mindenkinél zajlik az élet..
Mi is megvagyunk,gyerkőcök roszalkodnak sokat,mint mindig..
Zsombinak jó lett a bizije,angolból dicséretet is kapott(Pedig tartottam tőle:))
Dun,kezet foghatunk,nekem állandóan fáj a hátam,de a fizioterápiához nem volt gusztusom..:((
Ma viszont volt a sógornőm,s lecsaptam rá,ugyanis gyógymasszőr..
Ahogy olvasgatok,a végén még is lesz mamatalálkozónk????:DD
Szia Banyus!
Zöld színű a naptej? Nem hagy foltot a ruhán?
Múltkor én is vettem Dominak 50-es faktorszámút. Nem tudom ér-e valamit???!!!
Nem csodálkozom, hogy fáj a torkod meg tüsszögsz. Kint 33 fok, a lakásban vagy 10-12 fokkal hűvösebb, kimelegszik az ember, bemegy, ott meg megfázik.
Tegnap vitte el megint a klímaszerelő klímát a külső falról. Megint nem jó. 2007 óta minden évben van valami baja, pedig alig használtuk.
Szia!:-)
Megleptél! Szilánk-szerűség van a hátadban? Mit mondtak akkor, hogy kerülhetett az oda?
Örülök, hogy túl vagytok a duguláson! Sokba került?
Nem olcsók az ilyen bontás nélkül dolgozó szakik...
Üdülésünk ma egy csapásra megoldódott. Megjött a postáról a hivatalos papír, miszerint K. István meghatalmazott 03.03.-án felvette a levelünket. Ezzel szinte egyidőben Apának telefonált a melóhelyéről a helyi szakszervezeti vezető. Mondta, értesült a gondunkról, és természetesen aggodalomra nincs ok, mehetünk pihenni, kiállítják a beutalónkat.:-)) Szerintem nem akarták, hogy nagyobb cirkusz legyen belőle..
Nálad Regi nem nyűgös ma? Domi ebéd és alvás helyett délben torkaszakadtából üvöltött, pedig délelőtt jó kedve volt. Kettőkor aludt el, mint a bunda, úgy alszik. Fel fogom kelteni nemsoká, mert akkor meg este nem lesz álmos és 11-ig kukorékol majd :-) Kezd borulni meg kicsit hűlni a levegő, megyünk az udvara játszani.
Szerintem még fölöleges fogkrémmel mosni a fogukat. Elég csak vizzel és babafogkefével mosni neki. Vagyis hagyni had utánozza a felnőtteket.
Oké, hogy eszik már sokmindent, de ne félj nem megy tönkre a foga.
múgy is a sok mindenféle ízesítésű fogkrém még több kárt csinál mint hasznot.