2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
De legalább már áttört a foga, így már a fele kint van.
Emlékeim szerint a szemfog jobban megviselt evit, mint az örlők.
Csak csavarogni voltunk, mert tut8i tiszta sár még a kert.
Na de jó, hogy egyszerre 2 foga is kijött egyszerre. Így már 10 foga van a csajszinka?
Nálunk is ragyogó napsütés van, és jó fülledt idő volt délután. De nem panaszkodom, mert végre süt a napocska!!!
Én is örültem neki, mint majom a farkának, hogy hozott apa meggyet, mert imádjuk. És semmit nem kért a srác érte, de apa vitt neki piát cserébe.
Én is csak 1 fajta fixet használok, mégpedig olyat amihez 1,5 kg gyümihez kell 25 dkg cukor. Ez anyagiakban sem mindegy és ugye kalóriában sem. DDD
Na mi is hasonló képpen jutottunk meggyhez.
anyuéknak 4 cseresznye fájuk van, és 2 meggy. De a meggy még fiatalka, és nem lett volna elég 2 család részére.
így apa munkatársa felajánlotta, hogy van két meggyfája és ha akarja leszedheti mert nekik nem kell. így apa szuombaton leszedtre, és én egész délután azzal bíbelődtem. De legalább már túl vagyokn rajta.
még akarok barackdzsemet is eltenni.
Várom a napsütést holnap! DDD
Én is tettem el meggydzsemet. 10 nagy üveg lett, és jó pár zacskó ment a fagyóba. 14 kg lett a meggy kimagozva, azt hittem leszakad a hátam és a kezem mire végeztem vel.
köszi már jól vagyunk. Melinek már elfogyott a gyógyija, még nekem van holnapra és nekem is elfogy hála az égnek. Annyi hogy nekem még a hangom eléggé rekettes.
Nem bánnám ha már jönne a jóidő, mert eső undorom van.
Itt reggel 6-tól délig szakadt az eső. Aztán kusütütt a napocska és most is gyönyörűen süt. Remélem ez így is fog maradni már.
Mi jót csinálsz a sok meggyel? Megy a fagyóba?
Na nálunk esik.
Azt hittem dobok egy hátast mikor kinéztem reggel az ablakon, hogy megint esik az eső.
Olyan kevés esett a pár napban, hogy még kellett egy kis ráadás. DDDD
Szia Elveszett nőszemély!
Dolgozol sokat?
Nem tudom, hogy miért nem akarnak aludni ezek a kis csibék, de azt tudom, hogy én tudnék aludni helyette.
Nálunk már van olyan nap,amikor kimarad a delelés:((((
És újabban felébred a kiságyában a kisasszony éjfél körül,és csak köztünk hajlandó aludni..Ez mi lehet nála??????????
Na már kezd itt is áttörni a anpocsk a vastag felhők közül!!!! Juhhhhé!!!
Tán nem kell itthon ülni délután.
Én ettől a gyerektől megőaszülök.
Aludt vagy 3 percet a 2 és fél óra helyett és most énekel.
Sziasztok!!!
Nálunk már süt a napocska!!!Juhéjjjjjjj!!!:-)
Ha felébredt,megyünk is sétálni,dejóóóóóóóóó:-)
A hőmérő 23 fokot mutat.Nekem ez pont megfelel:-)
Épp én is erre gondoltam, hogy ma csak gyerek kacagást hallottam, és nem gyerek sírást.
Lehet ők is érzik, hogy jön a jobb idő?
Ezek a gyerkőcök be vannak állítva egy bizonyos időpontra, mikor kinyillik a szemük. Attól függetlenül mikor alszanak el.
Meli mostanában azzal szórakoztat, hogy éjjelente 1-2 órát ébren van, és mikor visszalaszik, nem húzza rá azt az időt az alvására amit ébren volt, nem ponosan a megszokott időben ébred.
Itt is ramaty az idő. De most pont nem esik az eső. De mikor délután lemehetnénk, tuti megint szakadni fog.
Ma délután és sprektumot próbáltam nézni, s beült az ölembe. De hamar rá kellett jönöm, hogy mit akar. Simizzem a hátá, meg maszírozzam.
Képes volt a kezemet emelgetni és csapkodni, hogy rájöjjek mit is akar.
Már most egy kéjjenc ez a gyerek!
Na ez nálunk is így van.
Én építek, ő romból. mit rombol, hajigálja szana szét a kockákat. Sokszor ettől is falnak tudnék menni.
És ha már nics mnit szétszedni akkor jön a hiszti.