Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2007 szeptemberi babák és anyukáik fórum

2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


2008. jún. 9. 22:07

Sziazstok!


Csak gyorsan írok pár sort. Hadd dicsekedjek! Szabolcs végre előre is mászik! Annyira örültünk neki mikor megláttuk! Mostmár lassan behozza az én lusti kisfiam a lemaradást a többiekkel szemben.


Be is fejezem mert már késő van és reggel korán kelünk.

Jó éjszakát mindnyájótoknak!

128. rasza
2008. jún. 6. 23:17
Sziasztok lányok!Ildi gratulálok Szabolcs fogához.!Caomponába kirándulni?Ezt nem értem.!Vagy csak a trpikárium miatt mentek oda?Amrita is vérszegény.Kap vasat és c vitamint.Neki is be nem áll a szája .3 hónaposan kezdte.Akkor még az esti elalvás előtt volt a műsora 1 órás ŐŐŐ ÁÁÁOÁÁÁ .OTT ÜLTÜNK MELLETTE AZ APJÁVAL KÉT OLDALT ÉS JÓKAT MOSOLYOGTUNK AZ ESTI MŰSORON..Mára már egész nap trécsel.Még vissza is beszél.Rám kiabál ha valami nem tetszik neki.Eléggé kimutatja hogy van saját akarata .De annyira aranyos.Ha mondom neki hogy szopika tudja mit jelent .Kiabál és belefúrja a fejét a cicimbe.De csak akkor ha éhes.máRA ENNYI MERT MÁR MEGINT KÉSŐ VAN sZIASZTOK ÉS JÓ ÉJT VALAMENNYIŐTÖKNEK.
2008. jún. 6. 18:56
El kell újságolnom a nap szenzációját számomra. Kibújt Szabolcs alsó foga!
2008. jún. 6. 13:08

Sziasztok!


Hogy telnek a napjaitok? Végre nincs az a nagyon meleg, bár felénk elég fülledt, párás a levegő.

Mi tegnap ovis kiránduláson voltunk a camponában (nem mintha nem lettünk volna már jó párszor a Caomponában és a tropicariumban). Ez volt az utólsó ezzel a csoporttal. Szabolcs elég jól bírta, bár este hamar kidölt. Nem is kellett neki más a szopin kivül.

Kedden elvittem a gyerekeket egy gyerekorvos magánrendelésére az alergiák miatt. Vérvételt javasolt. Szerdán el is vittem őket a laborba. Karina nem is sírt, de Szabolcs is csak azért mert lefogták. Az allergi eredmenyé csak 3-4 hét múlva lesz meg. A vérképet már aznap meg tudtam szerezni. Szabolcsról most meg kiderült, hogy vérszegény. Nem tudom mi jön még ezután, bár úgy vagyok vele, ennél nagyobb baja sose legyen!


Hát nem irigyellek Rasza! Nem unatkozol Amrita mellett, lehet utána futkosni egész nap. Átérzem a dolgot, mert nekem a lányom ugyanilyen volt. De máig nem nyugodott le, pörög egész nap. Ja és rengeteg beszél!


Szabolcsnak most kezdett el alul nőni a foga, ezért még nem tudok nyilatkozni, hogy szabályosan nőnek e a fogai.


NA megyek, mert nagyon jó kis tennesz mérkőzés kezdődik a tv-ben.

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok!

125. rasza
2008. jún. 4. 22:38
Sziasztok!Pocak!Amrita reggel 3-kor 6-kor és 9-kor szopik.11-kor velünk eszik.Sajtos pirítós kenyeret már szépen megeszi(a belét),paradicsomszelettel,uborkaszelettel(ezt csak szopogatja),tejbe áztatott cornflakst( ezt nagyon szereti) és tehén tejet iszik hozzá.Ilyenkor mindig önállóan eszik az etetőszékében.Ekkor szopit vagy kér vagy nem.Általában nem kér.14-kor szopival alszik.17-18-kor szopizik.Este 20-21-kor vacsorázik.Mindig azt amit mi eszünk,azt leturmixolom ,+tehén tejet iszik.Szopival alszik el de ilyenkor általában párat szív és már alszik is..Érdekes hogy bármit főzök megeszi.De az üveges bébiételeket nem hajlandó.Napközben szoktam adni neki kekszet vagy nápolyit rágcsálni.Inni teát vagy vizet.Érdekes hogy nemrég még amiatt panaszkodtam hogy a szopin kívül nem hajlandó mást elfogadni,azóta megváltozott őnagysága igénye.Szerintem ne aggódj hogy 2-szer szopik.Ez ebben az életkorban normális.Nekem azt mondta a védőnőm hogy arra törekedjek hogy csak a reggeli és az esti szopi maradjon meg.Napközben pedig szépen egyen sok zöldséget és gyümölcsöt.Gyümölccsel úgy állunk hogy mivel az üvegeset nem hajlandó,várom hogy érjen a fán a termés.A fogai szép szabályosak,bár elég érdekesen bújtak ki.Először az alsó 2 középső,utána felül nem a két középső metszőfoga hanem a mellettük lévő kétoldalt.Most jönnek elő a középső metszőfogai felül.Már nagyon várom mert elég nyűgös miatta.Ma meglepő produkciót hajtott végre a kisasszony.Elengedte a kezemet és kapaszkodás nélkül legugolt majd leült.Még a földre se támaszkodtt a kezével.Ilyet eddig még nem csinált.A lépcsőn viszont már önállóan mászkál felfelé a tetejéig(17 lépcsőfok).Hát mára ennyit lányok.Mindenkinek jó éjt kívánok.Sziasztok
2008. jún. 4. 16:30

Sziasztok!

Úgy látom, hogy akkor nem csak én "küzdök" ez ellen a pakolászós időszak ellen. A kiscsajszik is pakolnak ezerrel. :)

Rasza! Mit adsz Amritának reggelire? Ő már csak 2x cicizik naponta? Újabban Balázs reggel és este cicizik. Napközbe meg főzi, ill. gyümi. Délbe hiába teszem cicire, nem mindig szopizik. Időnként elég emberes adagokat is megkajcsizik. :)


A fiúkank, ill. a lányoknak szépen, szabályosan nőnek a fogai? Mert nekünk nem, és nem is cumizott soha.


Hú, most be kell fejeznem, mert felébredt a nagylegény. Majd még jelentkezem! Bocsi!


sziasztok

123. rasza
2008. jún. 3. 23:13
Sziasztok lányok!Hát az alergia tényleg nagyon zavaró lehet.Remélem mi ezt elkerüljük.Amritának is volt régebben kiütése de bekentem zsíros krémmel,amit a dokinő írt fel és el is múlt neki.Akkor a johnson's-tól jöttek ki rajta a kiütések.A férjemnek panaszkodtam hogy Amrita alig eszik gyümölcsöt.Hát ő megetette eperrel.Lelkesen mesélte az eset után.Mondtam neki hogy azt nem szabad de végül úgy néz ki hogy nem alergiás rá.Nagyon szereti .Azóta is lelkesen eszi..Ma meggyet is evett.Érdekes hogy az újdonságokat az apjától rögtön elfogadja.Egy hete összeturmixolom a vacsoránkat és azt adom neki este +tehéntejet.A férjem mondta hogy mi lenne ha kipróbálnánk az igazit.Nagyon szereti és semmi probléma nincs belőle./a tehéntejből/.Kiderült hogy Amrita vérszegény.Vasat kap és c vitamint.Pocak!Én nem vettem észre hogy kevesebb szopit igényelne.Igaz hogy a déli és az esti szopi csak kiegészítés.Amrita pakolós művésznő.Kirámolja a fiókokat az asztalt lepakolja,cd-ket szétszórja..stb.Semmi sincs biztonságban.Kicsit már zavaró hogy annyi mindenre oda kell figyelni.Ma egy csavart szedtem ki a szájából és "megevett" egy számlát.Megvettük az ajtórácsot.Meg is könnyebbültem tőle.Ma először betettük a nagy medencébe.Ülős úszógumiba raktam nagyon élvezte.2 napja voltunk kirándulni a Bakonyba.6 órás kirándulás volt.Amritát az apja cipelte a hátán,háti hordozóba.Ott is aludt.De sokszor jött a saját lábán .Már tud sétálni úgy ha csak az egyik kezét fogjuk.Nagyon élvezte a kirándulást.A végén már csak vánszorogtunk.Sokat szoktunk kirándulni..A patakba belesétáltak az apjával.Kullancsból nem volt hiány.Belőlem 4-et a férjemből 7-et szedtünk ki.Amrita megúszta.Elég para nem?Ajjaj!Már elég késő van.Jó éjt lányok!Mindenkinek hosszú nyugalmas éjszakát kívánok.Pocak!Gratula a fiadhoz!Kívánom hogy az elalvása és az alvása ilyen nyugis maradjon.Sziasztok.
2008. jún. 3. 20:32

Sziasztok!


Ildi! Hogy van a nagyfiú? Mit mondott a doki, mitől jöttek elő neki ezek a pöttyök? Nem ettél, vagy adtál esetleg neki olyan kajcsit, amit nem bírt a pocakja? Eper esetleg? Hallottam, hogy ha sokat eszünk belőle, átjut a tejcin keresztül nekik és az is okozhat kiütéseket.

Elhiszem, hogy már elegetek van az allergiákból!

Balázs is köhög még, de már nem olyan vészesen. De sajna még nem száz százalékig gyógyult meg. :(

Tegnap annyi dolgom volt itthon, és gondoltam, leteszem a parkettára a szobába hagy kússzon-másszon. És még felügyelni is tudtam rá, de hamar alábbhagyott ez a lelkesedésem, hogy így mindent meg fogok tudni csinálni, amit elterveztem, mert őnagysága nem kúszott-mászott már, hanem felállt. Kinyitotta a szekrény ajtókat, kapcsolta a TV-t, ilyesmi. Azt hiszem, hogy eljött az idő, hogy mindent elpakoljak előle, ami törékeny :)

Ti hogy álltok ezzel a témával?

Ti nem vettetek észre olyat a gyerekeken, hogy napról napra kevesebb cicit igényelnének? Balázs reggel még csak azt reggelizik, de pár napja már az ebéd utáni cicit nem kéri. (A 10 órai már rég megszűnt nálunk, mert gyümölcsözik helyette) És most két napja négy-öt óra körül is joghurtot eszik, vagy ilyesmit, de nem cicit. Lassan ott tartunk, hogy csak reggel és este cicizik. Furi, mert eddig sokkal többet igényelte. :(


Már holnapra is rosszabb időket mondanak sajna!

Így tényleg nem lesz hétvégi pancsolás. :(


Most mennem kell, mert apa már nem bír a fiával :)

Szép álmokat mindenkinek! sziasztok

2008. jún. 2. 21:43

Sziasztok!


Remélem mindenki jól van! Balázsnak jobbulást kívánunk!

Rasza, örülök, hogy segíthettem.

Képzeljétek, pénteken délután Szabolcson csalánkiütéseket vettünk észre. Felhívtam a védőnő, hogy mit csináljak. Az orvosunk délelőtt rendelt és jött a hétvége is. Azt mondta amit én is gondoltam, adjak neki Calcimuscot, meg kenjem be a pöttyöket Fenistil géllel, és ha nem múlnak akkor menjek el egy másik orvoshoz. Hát mivel később is jöttek ki új pöttyök ezért elvittem egy doktornőhöz aki Fenistil cseppet írt fel. A következő napokban, ma is vettem észre rajta pöttyöket. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez. Mindenesetre holnap elviszem egy ygerekorvos magánrendelésére aki ilyen allergiás dolgokkal is foglakozik, hátha ő jobban tudja mi ez. A nagylányt is legalább elviszem egy allergia vizsgálatra, mert egy hónappal ezelőtt enki voltak csalánkiütései. Meg vagyunk áldva ezzel az allergiás dologgal! Már kicsit elegem van belőle!


Szerencsére Szabolccsal az éjszakáink 1 hónapos kora óta nyugisak, átalussza az éjszakát. Nagy ritkán előfordul, hogy este cicin kell elaltatnom, de egyébként csak leszoktam feltetni a kiságyba, egy kicsit még dünnyögnek Karinával, de 10 perc múlva alszik mind a kettő.

Sajnos úgy nézz ki a hétvégi pancsolás elmarad, mert hüvösebb időt mondanak hétvégére, de reémlem jövöhéten összejön már! Egyébként úszópelust vettem azt adok majd Szabolcsra pancsoláskor. Már annyira kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni. Ja, és akarok még venni neki egy olyan úszógumit amibe beletud ülni, és akkor vihetjük magunkkal a nagyobb vízbe.

Ma voltunk megint a konduktornál. Megdicsérte Szabolcsot, hogy milyen jól halad, és monta, hogy korának megfelelő a mozgás fejlettsége. Mászatta egy kicsit, az is jól ment neki, de egyedül még inkább hátrafele szeret mászni.

Na mostmár befejezem. Végre egy kis csönd van a lakásban (Karina egész nap beszélt).

Jó éjszakát nektek!

Sziasztok!

2008. jún. 2. 08:42

Sziasztok!


Balázsnak jobbulást kívánok. El kell, hogy mondjam irigykedem egy kicsit az éjszakátok miatt. Én is nagyon várom már, hogy ne kelljen éjszaka felkelni. Az elalvással nincs nagy baj, nem kell ringatni, vagy sétálni vele, de egyhuzamban nem alszik sokat.

Szombaton voltunk a cégem gyereknapi buliján. 1300 ember, gyerekzsivaj, meg ami ezzel jár. Máté úgy felizgatta magát, hogy mindent látni akart volna, nem bírtam elaltatni. Pedig elvonultam vele egy csendesebb helyre is. 1,5 órát aludt egész nap.

Mostanában amúgy is nagyon izgága. Kúszik-mászik, feláll a kanapé mellett és ő is felül magától. Anyukám mondta már egy hete, hogy őnála már felült, de nem nagyon hittem neki. Most a saját szememmel is láttam.

Rasza át birom érezni a helyzetedet. Nálunk csigalépcső, meg teraszlépcső is van. Mátét még nem engedtem a közelükbe egyedül, de előre rettegek, hogy hányszor fog leesni rajta. Amúgy is minden gyereknek aki hozzánk jön az a sláger, hogy szaladgálnak a lépcsőn.

Ildi kiváncsi vagyok én is, hogy milyen strandos élményekkel gazdagodtok.


Sziasztok!

2008. máj. 31. 15:11
Ja, azt el is felejtettem a nagy öröm mellett, hogy Balázs még köhög ugyan, de azért már jobban vagy ahhoz képest, mint ahogy eddig volt. Remélem, már hamarosan meg fog gyógyulni! Sziasztok
2008. máj. 31. 15:10

Sziasztok!


Ezt el kell újságolnom Nektek!

Tegnap este fél 10-től reggel 7-ig végigaludhattuk az éjszakát! Pedig Balázs itthon volt velünk! Nem is cicizett éjszaka, fel se ébredt, semmi! Olyan jó volt kicsit többet aludni, mint ahogy az eddig volt! Kíváncsi leszek, hogy ma hogy lesz? És már 2 este elszik egyedül! Úgy értem nem kellett ringatni a popót, vagy sétálni vele. :)

Hogy bírjátok ezeket a melegeket a gyerekekkel? Már nálunk a lakásba is 25 fok van. :(

Rasza! Tényleg szerezzetek be minél előbb egy rácsot, nehogy baj legyen!


Na most ennyit röviden!


sziasztok és további szép napot Mindenkinek!

117. rasza
2008. máj. 29. 23:08
Sziasztok!Pocak!Jobbulást a babónak.Remélem hamar kiheveri.Jó hogy áttudtátok tenni a nyaralást.Mi is szeretnénk majd valahova elmenni.Kell a kikapcsolódás. Ildi!Gratulálok Szabolcsnak.Nagyon ügyes.Aranyos lehetett a lányod a ballagáson.Ezeket az emlékeket az ember nem felejti el.Nem mintha lenne tapasztalatom e téren. A kánikula végett kitettem Amritát a kertbe a medencéjébe.Nagyon szeret locsi-pocsizni és meztelenkedni.Ez utóbbi remélem nem lesz tartós.Már nem fáj a fogam.Este Amrita csak egyszer ébredt.Remélem visszatérünk a régi kerékvágásba.De ha reggel 6nál tovább alszik én azt se bánom.Legújabb szórakozása hogy mászkál a lépcsőn.Ma eljutott a 7. fokig.Még felfele csak-csak .De lefelé fejjel előre próbálkozik.A frászt hozza rám.Pillanatok alatt ott van a lépcsőnél.Be kell szereznünk egy ajtórácsot. Sziasztok.és jó éjszakát mindenkinek
2008. máj. 29. 11:37

Sziasztok!


Rasza! Remélem én is, hogy már jobban van a fogad, és tudtál aludni éjjel?!

Szerintem se hagyd abba a szopit! Ha az kell a lányzónak, akkor egye csak! Abból baj nem lehet! Előbb utóbb úgyis kevés lesz neki és fog kérni más kajcsit is mellé. Mint ahogy már sikerült is mást is ennie a tejen kívül. Szerintem tudják a gyerekek, hogy mikor mennyi kajára, folyadékra van szükségük.

Balázsba én is próbálom belenyomni a folyadékot a cicó mellett, mert neki meg tegnap krupp-ot állapított meg a dokinő. Holnap viszem ellenőrzésre. Így a hétvégi nyaralásunkat lefújtuk. Szerencsére sikerült áttenni aug.-ra. Az utolsó szabad hétvégét foglaltam le tegnap. Mázli!

Nagyon ügyes Szabolcs, hogy már egyedül felül! Lassan fel fog állni majd figyeld meg! :)

Nem sírtál az ovis ballagáson, hogy elballagott Karina? Sikerült a nagycsoportosokkal megtaníttani az óvónéniknek szánt verset?

Szabolcsot mibe viszitek strandolni? Rövidnaci a pelus felett, vagy rendes strand naciba?


Balázs is elég izzadékony, de nálunk nincs annyira meleg (még) a lakásba, hogy csak bady-ba legyen. Rövidnaci+rövidújjú póló van még rajta.


Most befejezem!

Szép napot mindenkinek!


sziasztok

115. rasza
2008. máj. 28. 22:50
Sziasztok lányok!Most tértem magamhoz.Olyan kedvesek vagytok hogy érdeklődtök felőlünk.Köszönöm szépen .Nagyon jólesik.Köszi szépen Ildi a fogdoki címét.Még aznap felhívtam és délután fogadott is.Nagyon rendes nő.Gyökérkezelte a fogamat.Egyáltalán nem fájt.Kedden kell visszamennem kezelésre.Mondta hogy egy napig nagyon fog fájni a fogam de nem ír fel fájdalomcsillapítót mert szoptatok.Este majd meg bolondultam úgy fájt.Nem tudtam hogy sírjak e vagy a falat kaparjam.Végül bevettem egy kataflánt.De nem használt.Végül bevettem még egyet.A férjem szerint éjszaka nyöszörögtem és nem tudott aludni.Amrita szerencsére csak 4szer ébredt.De nehéz volt visszaaludnom.Mondtam este a férjemnek hogy másnap maradjon itthon mert ha így fog fájni a fogam nem tudok Amritával foglalkozni .Másnap a férjem vitte el Amritát a dokinőhöz.Megtudakolni miért nem alszik.Végül vért vettek tőle.Ma jött meg az eredmény.Holnap viszi a férjem el a dokihoz megmutatni.A fogam még mindig sajog.Remélem ma este már nem fog jobban fájni.És Amrita ís bevágja a szundit.Tegnap csak 2szer ébredt .Reménykedem.A védőnőnek nincs ötlete hogy mi lehet Amritával.MIért kel fel éjszaka.Arra meg hogy miért nem eszik rendesen.Inkább csak szopit,azt mondta hogy ne szoptassam tovább Amritát és akkor majd muszáj lesz neki elfogadnia más ennivalót.En mondtam neki hogy ezt felejtse el.A lányom nagyon ragaszkodik a szopihoz.Majd csak lesz valahogy.Hát ezzel nem lettem kisegítve.Azért is vettek tőle vért hogy lássák nem e vitaminhiányos hogy csak szopizik.Egyébként csak hogy rácáfoljon erre az egészre Amrita 2 napja szépen eszik is.Hát egyenlőre ennyi.Holnap fojtatom az élettörténetünket.Jó éjt lányok.
2008. máj. 28. 20:59

Sziasztok!


Én is pont kérdezni akartam raszát a fogáról? És Beszéltél már a védőnőddel Amrita éjszakai ébredéseiről? Neked is a Zita a védőnőd?

Nálunk nagyon meleg volt tegnap is meg ma is, de most már fúj a szél és enyhült egy kicsit a meleg is. Remélem 2 héten belül a klímát is be tudjuk szereltetni, és legalább majd a nagy kánikulában éjszaka tudunk egy kicsit aludni. Jővő hétvégén gondoltam, hogy elmegyünk egy közeli városba strandolni. Kíváncsi vagyok Szabolcsnak tetszeni fog.

Tegnap elballagott az én nagy-kislányom az oviból. Olyan aranyosak és ügyesek voltak. Kb. háromnegyed órás kis műsort csináltak végig.

Majdnem el is felejtettem! Szabolcs fel tud ülni egyedül! Tegnap otthagytam Karinával a szobában hason fekve. Mire bementem a szobába már ült. Kérdeztem a Karinát, hogy ő ültette e fel, de mondta nem ő volt. Hát én megint nem, apa pedig nem volt itthon, ezért csak egyededül ülhetett fel. És ma tényleg láttam ahogy négykézlábról felült! Agyon tudtam volna dögönyözni, és puszilgatni!

Nem tudom ma meddig fog aludni, mert délután fél 4-kor kelt fel és eddig nem is aludt és most szopizás közben elaludt, nem is tudtam felkelteni. De már hallom is hogy ébredezik. Adok neki egy kis tápit és remélem alszik majd tovább.


Nektek is jó éjszakát kívánok!


Sziasztok!

2008. máj. 28. 18:22

Sziasztok!


Túl vagy már rasza a fogorvosi procedúrán? Remélem már nem kínlódsz a fogfájással.

Hogy bírják a fiúk-lányok ezt a kánikulát? Nálunk már a lakásban is igen jó idő van. Máté elég izzadékony. Olyan aranyosak egy szál badyban. Imádom a kis hurkás combjait.

Nagyon jó nyaralást kívánok nektek.


Mindenkinek szép napokat!

112. viki021 (válaszként erre: 111. - Naildi81)
2008. máj. 26. 12:21
Sziasztok!
111. naildi81 (válaszként erre: 109. - Rasza)
2008. máj. 26. 12:19

Szia! Dr. Oroszi Mária Rendel: Vasmű út 33.3/4. Tel.:0620/5312935

rendelési idő: hétfő,csüt:14-19, kedd:8-14,szerda:8-12.

Ha ma felhívod, már lehet hogy tudsz is hozzá menni estefelé.

2008. máj. 26. 09:26

Sziasztok!


Újra itt vagyok, csak teljesen elkavarodtam itthon a rengetegségbe...

Remélem, hogy mindenkinek jól sikerült a gyereknap?!

Szombaton rokonokat hívtunk, sütöttem-főztem, tegnap pihentem volna, de Balázs ismét beteg lett. Folyik az orra, köhög, tüsszög. Láz nincs. Szerencsére! Pont úgy, mint áprilisba. Kaptunk köptetőt is + vizes oldatú orrspray-t. Éjszaka persze óránként fent voltam vele. :( Most nagy nehezen elaludt. Remélem fog egy darabig, mert hegyekbe áll a vasalatlan cucc. :(

Mellesleg pedig szoptatom ugyanúgy, mint eddig, mert a tápszert nem hajlandó megenni. Még a gyüm.pépet úgy ahogy, ha csempészek neki bele valami gyümit, de amúgy azt se enné meg. És el se alszik cici nélkül! Hogy fog erről leszokni?!

Ja, és persze hétvégén mennénk már nyaralni, de ha Bazsi nem gyógyul meg, akkor itthon maradunk... :(( Nagyon nem szeretném, mert már úgy ráhangolódtam egy kis másvilágra!

Bujane! Tök kis huncut a kisfiad! Édes nagyon!

Szerintem mindegy gyümit lehet adni a babáknak, kivéve az apró magvasokat ugye. Cserit miért ne lehetne??

Rasza! Voltál már fogdokinál?

Örülök, hogy bővül a csapat!!


Most befejezem! Megyek a dolgomra. Majd megpróbálok időnként be-be kuksizni! Addig is írjatok!


sziasztok

Gyerkőcöket bekenni naptejjel, ha kimentek sétálni! :)

109. rasza
2008. máj. 25. 21:43
Sziasztok.Ildi léci a dunaújvárosi dokik telefonszámát add meg.A férjem lusta elmenni földvárig.Előre is köszi.Egész éjjel Fájt a fogam.Amrita meg óránként ébredt.Pedig fájdalomcsillapítót is kapott.Reggelre kipurcantam.Holnap telefonálok a védőnőnek hátha tud valamit amit én nem. Mondtam is reggel a férjemnek hogy muszáj aludnom.Még nem volt olyan hogy fél napig csak ketten lettek volna.De nagyon jól vette az akadályt.Altatta,etette,elvitte sétálni.Első hajvágás!Aranyos lehet.bujane!Ha éhes és eszik miért ébred fel egy óra múlva.Miért nem 3 óránként?Jó éjt lányok.Rasza
2008. máj. 24. 19:55
Töltöttem fel én is egy pár fotót.
2008. máj. 24. 19:33

Sziasztok!


Gratula az első hajvágáshoz! Nekünk ez még nem aktuális! Te vágtad le neki? Hogyan viselte a tortúrát? Remélem már túl vagytok az allergián!


Azt tudom, hogy epret és málnát nem lehet a babuciknak adni, de, hogy állunk a friss cseresznyével? Tudtok erről valamit?


Rasza! Ezen a ballépésen mi is átestünk. Máté is éhes volt, mert én azt hittem, hogy elég neki egy cici. Kb. 2hós volt ő is. Azért is kérdeztem, hogy nem lehet-e, hogy most is éhes.

Én sem szoktam sírni hagyni, mert szerintem semmi értelme. Nem hagyja abba, csak még jobban behergeli magát.


Cumiznak a fiúk?


Mindenkinek SZUPER GYEREKNAPOT kívánok!

2008. máj. 24. 19:09

Szia ALLICS!


Köszi hozzászólást! Minnél többen vagyunk annál jobb! Itt senki nem pofátlankodik, mindenkinek örülünk aki megosztja velünk a tapasztalatait.

105. ALLICS (válaszként erre: 75. - 26c9a8950c)
2008. máj. 24. 14:08

Szia!


Mi kb fél éves korában már rendes ülésben utaztattuk.Ő sem fért el a hordozóban.


Remélem nem baj,hogy bepofátlankodtam.Egyébként az én kisfiam Ármin 2007.08.24.-én született.

2008. máj. 24. 13:49
Túl vagyunk az első hajnyíráson. Nagyon aranyos lett rövid hajjal.
2008. máj. 24. 11:47
Ja és Szabolcs a Sinlac pépet eszi. Azt szoktam neki joghurtba is belekeverni. Szoktam még neki meggyet is főzni és azt leturmixolom és abba keverek neki pépet. Nagyon szereti és laktató is.
102. naildi81 (válaszként erre: 101. - Rasza)
2008. máj. 24. 11:43

Szia! Mi Földvárra járunk a Vékás doktornőhöz. Nagyon ügyes! A lányomnak is ő tönte be a fogát és egyáltalán nem fájt neki. A Páromnak meg a fogát húzta és ő se panaszkodott utána. Ha gondolod elkérem a telefonszámát. Mi a kolleganőmön keresztül szoktunk időpontot kapni, mert ő másodállasban ott dolgozik.

Itt a városban a Lovász Zitáról és az Oroszi Máriáról hallottam jókat. Ha esetleg valamelyik érdekel jelezd és kérék telefonszámot.

101. rasza
2008. máj. 24. 10:31
Ildi!Tudsz egy jó fogdokit Dunaújvárosban?Lányok valaki tud esetleg Pesten.Két fogam letört, a harmadik pedig fáj.Elég aggasztó. Előrre is köszi.
100. rasza
2008. máj. 24. 10:14
Sziasztok lányok!Tegnap bedagadt Amrita ínye.Talán mégis a fog lesz a ludas.Kapott éjszakára fájdalomcsillapítót.Csak 4szer kelt fel az éjjel.Abból 2szer evett.Reggel 5kor megint adtam neki fájdalomcsillapítót és szépen visszaaludt.Egészen 8ig.Úgyérzem kipihentem magam.Örülök nagyon mert a szorongáson nem nagyon tudok segíteni de a fogfájdalmon már inkább.Volt már ilyen bénázásom mikor Amrita kb 2 hónapos volt.Megszoptattam.Evett rendesen.Azután elkezdett nagyon sírni.Gondoltuk a férjemmel hogy szegénynek biztos fáj a hasa.Sétált vele,Maszíroztuk a hasát,Kenegettük szerekkel,tornáztattuk.1 óra múlva a férjem kérdi.Nem lehet hogy Amrita éhes?Mondom ááá kizárt dolog.De azért cicire tettem.Tényleg éhes volt.Mi meg kínoztuk 1 órán keresztül.Szegény Amrita!Hova születtél! Ildi!Szabolcs milyenfajta tápszert kap?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook