Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2007 szeptemberi babák és anyukáik fórum

2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
249. böbe83
2008. szept. 15. 08:20
Sziasztok. Nekem Berci mindig annyira össze tudja koszolni magát. Ti is vagytok így ezzel? A nyári ruháiból szinte egy sincs, amit a huga örökölni tudna...
2008. szept. 11. 21:02
BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIÚ!
2008. szept. 11. 16:51

Sziasztok!


Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat! Tettem fel képeket a nagy napról! Nézzétek meg, ha gondoljátok?! sziasztok

2008. szept. 10. 19:17
Boldog Első Születésnapot kívánunk Balázsnak! Szabolcs és Ildi
2008. szept. 10. 16:53

Sziasztok!

Ildi! Nagyon szupi tortája volt Szabolcsnak! Tetszett neki a tűzijáték, igaz?

Mi ma este készülünk a nagy ünneplésre. Na jó, ma csak családias ünneplés lesz, mert hétvégén jönnek a rokonok. Kíváncsi leszek, Bazsinak hogy fog tetszeni a ma este?! Volt lufi a teraszon eddig, de a nap miatt kidurrantak. :( Hétvégére venni akarunk még. Estére lesz torta+tűzijáték.

Teszek majd fel én is képeket.


Olyan gyorsan elszaladt ez az év! Tavaly ilyenkor még alig mertem megfogni, bepelenkázni őt. Azt se tudtam, mit csináljak vele, és most meg lassan olyan akarata van, hogy még!

Nálatok is kezd kialakulni a gyerkőcökben ez az érzés?

Balázs kezd egyre apásabb lenni. Amikor a párom hazajön, akkor nem érdekli őt senki és semmi, csak apa. Napközbe pedig úgy el van velem, hogy csoda, de amint este hazajön az apja, mint akit elvágtak volna. Apa vigye őt ide, oda, apa vigye ki saralni, homokozni stb., mert nála nem számít, ha nyakig koszos lesz. Nálam se, de gondolom ő másképp játszik vele..

Ti nem vettetek ilyet észre a fiúkon/lányokon?


Majd jelentkezem még! Addig is szép napot nektek és az egyetlen kisfiamnak nagyon boldog első szülinapot kívánok!!



sziasztok

2008. szept. 8. 11:20

Sziasztok!


Köszönjük szépen a szülinapi köszöntőket. szambaton megtartottuk a szülinapot. A szüleimnél voltunk családi házban és a barátokat hívtuk meg. Nagyon jól éreztük magunkat. Szabolcs örült a tortának , az ajándékoknak és a tűzijátéknak is. A naplómban lesznek majd képek, ha gondoljátok nézzétek meg.

Sajna még náthás a kis drágám, ma délelőtt is már 3x szívtam ki az orrát. Remélem hamarosan elmúlik. Holnap viszem a védőnőhöz méretzkedni, kíváncsi vagyok mennyit nőtt augusztus eleje óta.

Erika!

Örülök, hogy csak vaklárma volt a sérve dolog!

Kíváncsi leszek a Pampers mit fog kitatálni, ha megkapja a pelenkákat tőled.

Én most csalódtam a Pampersben. Az a pelenka amit a netről szoktam rendelni, sokkal jobban szívja a nedvességet, mint ez a drága pelenka. A Pampers pelenkát 2-3 óránlét kell cserélnem Szabolcsot mert annyira nem nyelei el a pisit, ez a diszkontos pelenka pedig jóval tovább bírja, úgyhogy visszatérek arra.


Most befejezem, mert szabols alszik és egy kicsit követtem az ő példáját, mert gyorsan és mozgalmasan eltelt ez hétvége, így kipihenem a fáradalmait.

További szép napot!

Sziasztok!

2008. szept. 7. 15:11

Sziasztok!


Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk minden babának, aki a napokba ünnepelte, vagy ünnepelni fogja az első szülinapját!!

Mi szerdán fogjuk elfújni az első szál gyertyánkat! :) Majd teszek fel képeket.


Ildi! Hogy van a kisfiad? Remélem, már nem folyik az orra? Hétköznap reggelente hogy tudjátok megoldani az ébresztését, hogy Karinát is el tudd vinni a suliba? Nagyon macera?


Mi jól vagyunk, szerencsére! Balázsnak kint van a 8-dik foga is! Voltunk a héten a védőnőnél és meg lettünk dícsérve, hogy szépen, ütemesen növekszünk, ezért nem is kell mennónk az éves vizsgálatra a doktornénihez. Sérvvel kapcsolatosan úgy néz ki, hogy nincs semmi! Nem érzékeny neki tapintásra, nem látni/érezni semmi olyat, aminek a kukijánál nem szabadna lenni, úgyhogy nyugi van! :)


Pamperstől kaptam válasz levelet! El kellett postáznom pár db.pelenkát nekik, mert van mindegyiken egy sorszám. Az alapján állítólag ők meg tudják állapítani, hogy valóban igazam van-e?! Jelenleg itt tartunk.


Lassan már mi is készülünk az őszre, bár a közel 40 okos kánikula nem ezt igazolja. :) Ma vettünk a gyerkőcünknek őszi cipőt a deichmanba. Tök jó olcsón sikerült venni és még bőr is. Nagyon örültem neki! Kapátot, téli nacikat már vettem a szomszéd anyukától, akinek a kisfia két és fél éves. Nem kellett messzire mennem és szépek, jó állapotúak! Szóval felőlünk jöhet akár a zimankó is már!:) Bár még ráér!! :)


Más újság most nincs hirtelen!


További szép napot mindenkinek! sziasztok

2008. szept. 6. 19:49

Isten éltessen minden 1 éves babacit!


El vagyok veszve, majd jelentkezem!

Sziasztok!

2008. szept. 5. 21:28

szia Mindenki!


Hogy vagytok! Mi jól csak Szabolcs taknyos egy kicsit. Több anyuka is mondta a játszótéren, hogy az ő gyereke is náthás. Nem köhög csak az orra folyik. Eddig szerencsére az éjszakákat átaludta, remélem ma sem kell fel arra, hogy eldugult az orra (kop-kop-kop).


Karinának nagyon tetszitk az iskola, nekem már annyira nem. Nem is az iskolával van bajom, hanem azzal, hogy most már pörgösebbek lettek a napjaink. Eddig olyan jó nyugiban voltunk. Akkor keltünk mikor akratunk, most meg időhöz vagyunk kötve. Na mindegy majd jönnek a szünetek és akkor megint lehet lustizni egy kicsit.


Holnap nálunk vagyis a szüleimnél, kerti partival ünnepeljük Szabolcs szülinapját. Már nagyon várom. Mondtam az ismerősöknek, hogy a gyerekek hozzanak fürdőruhát mert meleg lesz és így lehet majd medencézni.


Én Szabolcsnak még nem sok mindent vettem, de majd pótoljuk. Eddig kapott egy "színes dühöngő" nevű fajátékot, ezzel majd elkalapálgat, meg vettem neki mesekockákat. Majd még nézelődök. De neki is annyi játéka van, meg Karináról is sok minden megmaradt, hogy szerintem ez nem is ez a fontos. Most a ruhatárát is meg kell újítani, szezonváltás miatt.


Na. most már megyek is! Mindenkinek Kellemes hétvégét kívánok! Legyetek jók!

240. böbe83
2008. szept. 5. 12:09
És mit szoknak kapni itt a babák első születésnapjukra, mert tőlem még nem tudom mit kap Berci...
239. böbe83 (válaszként erre: 237. - Naildi81)
2008. szept. 5. 12:07
Boldog szülinapot!!!
238. böbe83
2008. szept. 5. 12:06
nekem is 2007 szeptemberi fiacskám van :) 24-én lesz egy éves :) én meg 7-én 25. a következő bébike októberi lesz :) remélem...
2008. szept. 5. 12:05
Isten éltesse az én kicsi fiamat is Születésnapja alkalmából! 21:59-kor lesz igazán 1 éves!
2008. szept. 5. 12:04
Boldog születésnapot kívánunk mi is Zsombornak!
235. rasza
2008. szept. 5. 11:50
Boldog szülinapot György Zsombornak!!!Hogy telt a szülinap?
234. Dinah
2008. szept. 5. 06:36
Nagyon boldog szülinapot picifiamnak,György Zsombornak:) Bár majd csak 12.20-kor lesz 1 éves:D
233. rasza
2008. szept. 3. 09:25
Sziasztok lányok!Köszönöm a szülinapi üdvözleteket Amrita nevében is.Jól telt a szülinapja.Az anyósom volt nálunk.PÉnzt adott.Azt mondta Amrita még túl kicsi hogy megmondja neki mit szeretne szülinapra,hülyeséget meg nem akar venni neki.Az apjával vettünk neki egy játék babakocsit.Oda van érte.Beletettük a babáját.Rendületlenül tologatja.Meg kapott csészéket amikből építeni lehet.A rokonok majd később köszöntik fel.Készítettem Amritának pudingtortát,mivel a túrórudit/Abból akartam eredetileg tortát készíteni/nem eszi meg.De ebből a tortából sem evett mert nem volt éhes.Anyósommal nagy játékban voltak egész nap.Ha jön hozzánk valaki akkor azt a személyt teljesen kisajátítja magának.Aludni sem hajlandó ilyenkor csak játszani az adott személlyel.Tettem fel Amritáról képeket.Nem tudom nektek is ilyen hogy a régi képek látszanak de mikor rákattintok a nagyításra az új képet nagyítja.Pár nap után szűnik meg ez.Múltkor is így volt.Mindenkinek puszi Rasa
2008. szept. 2. 19:15

Helló mindenkinek!


Várjuk a szülinapi képeket!!!!


Az elsős nagylánynak hogy sikerült a sulikezdés?


Máté nagyon segíteni akar, úgyhogy most abbahagyom. Sziasztok!

2008. szept. 1. 14:48

Szép napot mindenkinek!


Először is üdv.én is a csapatban Dinah!

Amritának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Balázzsal együtt! Hogy sikerült a nagy nap? Ha csináltatok képeket, teszel majd fel?


Sajna most sokat nem tudok írni, mert csináljuk itthon a teraszt és festünk, csak a párom elugrott festékért, mert elfogyott. Majd jelentkezem még!

Addig is további szép napot nektek és használjuk ki a vénasszonyok nyarát! :)

puszi

sziasztok

230. Dinah
2008. aug. 31. 20:24
Köszi lányok:)Végre egy hely ahol szeptemberi babások vannak:D Nálunk közel-stávol senki:(( Magamról annyit, hogy egyedül nevelem fiaim. A nagyobbik (Levente) augusztus 20.-án volt 9 éves, pici (György Zsombor) szeptember 5.-én lesz kemény 1 éves:D Pedig még csak most született:D De ahogy nézem, amilyen viharos gyorsasággal jött, olyan gyorsan fog felnőni is:DDD
2008. aug. 31. 17:50
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is Amritának!
228. naildi81 (válaszként erre: 226. - Rasza)
2008. aug. 31. 13:18

Szia!


NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk Amritának! Már kész nagylány lett!


Szabolcsnak pénteken lesz a szülinapja! El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan elment ez az egy év!

227. rasza
2008. aug. 31. 12:56
Szia Dinah!Üdvözöllek én is!!
226. rasza
2008. aug. 31. 12:54
Sziasztok lányok!Amrita ma 1 éves!!!
2008. aug. 31. 11:23

Szia!


Köszöntünk a csapatban!

Mesélj valamit magadról, meg a babádról!

224. naildi81 (válaszként erre: 223. - Dinah)
2008. aug. 31. 10:22

Szia!


Persze, csak nyugodtan! Az a jó, ha minnél többen vagyunk!

223. Dinah
2008. aug. 31. 09:20
Szép napot minden szeptemberi babás anyukának:) Csatlakozhatok?:)
2008. aug. 26. 13:42

Sziasztok!


Erika!

Szerintem nem is sok az a mennyiség amit Balázs megevett. Most nem nagyzolni akarok, de Szabolcs rengeteget eszik. Ha virslit kap vacsorára akkor már egy egész párat megeszik, és van úgy hogy még kunyizik a nővérétől. Rengeteget nassol. Már úgy vagyunk, hogy lassan nem lehet előtte kajálni, mert állandóan kinázi az ember szájából a falatot, kiabálja, hogy ma-ma-ma. Általában amit elé rakok azt mindet megeszi. Akkor is vacsorázik, ha előtte már a játszin, jól belakmározott. Kíváncsi vagyok, hogy majd 2 hét múlva mekkora súlyt mér neki, majd a védőnö.


Nem tudom, hogy elvinném e buszos kirándulásra szabolcsot. Azért messze van tőletek Nyiregyháza, nem. Mert ha még kocsival megy az ember, akkor meg tud állni, ha úgy látja, hogy már nem bírja a gyerek. De egy busszal, ahol ráadásul nem csak magatok vagytok, nem lehet csak úgy megállni. De azért másrészről meg jó lenne nektek is kimozdulni mégegyszer otthonról! Azt mondják: Próba, szerencse!


Ja, a kajára visszatérve! Én már régóta nem reszelem a gyümölcsöt, hanem feldarabolom és úgy adom a szájába és ő szépen elnyammogja. Így eszi a dinnyét, a barackot, az almát, a banánt.


A tortájára meg arra gondoltam, hogy diókrémes töltelék lesz marcipán bevonattal és micimackós marcipánokkal. Olyan szépet láttam itt az egyik cukrászdában! Ha majd meg lesz teszek fel róla képet.


Zárom soraimat. Legyetek jók!

Puszi mindenkinek!

Sziasztok!

2008. aug. 25. 14:49

Sziasztok!

Nagyon édik a képek! Mindenki babája nagyon nagy és ügyes! Olyan gyorsan nőnek!

Köszi mindenkinek a bíztatást a sérvvel kapcsolatosan! Addig nem igen akarok gondolni rá komolyan (bár nehéz!), amíg nem látja a dokinő őt! Foglalkoztat a téma, persze, de ha nagyon belemélyedek és bújom a neten a leírtakat, akkor begolyóznék! Ezért inkább még csak "felületesen" érdeklődöm.


Balázsnak a szókincse abból áll, hogy papa, ap, néha megy az ana, de a legtöbbször ő is a baba-t mondja. Viszont mindent megértet, amit akar. Ha szomjas pl., mutat a saját pohara felé, ha legyet lát a lakásba, mondja, hogy lé, ill.addig mutogat, amíg észre nem veszem a legyet és le nem ütöm:) Csapkodja ő is a semmit a kezével a légy helyett:) Utánoz.


Nem tudom, ti hogy vagytok evés terén, de tegnap kiakadtam este. Képzeljétek el, hogy egy fél pár virslit, kis zsömlével + paradicsommal megevett egyedül. Aztán az apja nekiállt dinnyét enni és abból is evett. Nekem ez olyan soknak tűnt azok után, hogy eddig nem evett ennyit soha. Csak nekem lenne sok?


Fogmosással hogy álltok? Ti mossátok már a gyerekek fogát? Láttam, hogy van egy éves kortól már fogkrém. Bazsi rágja a fogkeféjét ugyan, de tényleges fogmosást még nem produkálunk.


Ti elvinnétek a csemetéiteket Nyíregyháza és környékére egy 2 napos kirándulás erejéig busszal? A párom cége kirándulást szervez, és lehet vinni a családot is. Attól tart, hogy hogy fogja bírni a busz utazást Bazsi, hogy fog tudni ott aludni a buszon, ha álmos lesz, mennyire fogják érdekelni még a látnivalók: állatkert, szabad programok, strandolás.


Most én is zárom soraimat, mert lassan ébredezik a kis Manóm!

További szép napot! sziasztok

2008. aug. 25. 13:57

Sziasztok!


Megnéztem mindenkinek a képeit. Aranyosak a gyerkőcök! Az én képeim a naplómban vannak, ha gondoljátok nézzétek meg őket.

Szabolcs beszéd terén jól halad. Már ma-ma-mázik, mindja, hohy i-tta, ez azt jelenti, hogy hinta. Sose gondoltam volna, hogy a gyerekem előbb fogja kimondani, hogy hinta, mint azt hogy anya, vagy apa. Na de mindegy is.

Már olyan ügyes! Még menni nem tud, de már a csúzdára egyedül megy fel és csúszik le onnan. Hogy mennyire élvezi! Valami haláli!

Most a másik kedvenc szórakozása, hogy bekapcsoljuk neki a házimozit, és szól a zene, odamegy tekergeti, közben pedig táncikál! Ha fel tudom rakni a felvételt amit róla csinálta, majd nézzétek meg!


Ajándékot még nem vettem a Szabolcsnak, majd a jövőhéten. Most még csak nézegetem mit is lenne jó venni neki. Vagy egy jó kis oldal a fakopáncs.com, ott szokta neki nézni fejlesztő játékokat, és van itt nálunk egy bolt, ahol ha kinéztem a dolgokat akkor meg is hozzák. De majd még nézelődök játék boltban is. Nem is gondoltam, de azért egy 1 éves gyereknek is nehéz vásárolni.


Én a lágyéksérvről nem sokat tudok, főleg nem ilyen pici korban. Nekem volt a terhesség alatt, de szépen visszahúzódott, azóta semmi problémám nincs vele.

Szabolcsnak én a gyümölcsöt már egy ideje darabosan adom. Almát, őszibarackot, dinnyét, de már evett pl. csöves kukoricát is a kezében adva. A kaját is már csak villával szktam neki attőrni. Olyan szépen harapdál pl. a sütikből, a kinder pingui-ből, túró rudiból, hogy öröm nézni.


Nálunk ma egész kellemes idő van, már voltunk délelőtt a játszin. Októberben gondoltam még egy utólsó családi kirándulást Gödöllőre a kastélyba, meg utána egy kis állatkertezést. Aztán utána egy jó darabig úgysem lehet menni sehova.


Na mostmár befejezem, mert egy kicsit hosszúra sikeredett a mondani valóm.

Mindenkinek szép napokat kívánok!

sziasztok!

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook