Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2007 szeptemberi babák és anyukáik fórum

2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
2008. okt. 14. 13:42

Sziasztok!


Igen, nálunk is ez van, hogy ha Bazsi látja, hogy valaki nasizik, akkor abból ő is kér. (és nem mindennel van így, de édesség terén jöhet bármi - úgy látom) Igyekszem én is korlátozni ezek mennyiségét, de a nagyik... tömnék csórikámat.

Alics! Bazsi se engedi el a kezemet, vagy ha mégis, akkor pár lépés után leguggol. Sokat nem megy magától, viszont ha fogom a kezét, akkor nincs megállás. Szerintem nincsenek elkésve semmivel sem!

Ma délelőtt voltunk egy baba-mama zenés foglalkozáson itt helybe. Nagyon szupi volt! Sokan is voltunk, és a fiam is élvezte. Tanultunk mondókákat, játszottunk egy rakat új játékkal. Iszonyatosan bejött neki a csúszda. :) Ugyanis nálunk még nincs játszótér (amit nagyon bánok!!), de elvileg már épülőfélben van egy?! Szóval ő ma csúszizott először. El se tudtam onnan hozni. Nagyon jól el volt a gyerkőcökkel. Élvezte a foglalkozásokat is egy darabig, aztán amikor a délelőtti alvás lenne, akkor kicsit elfáradt, de átesett a ló túloldalára, úgyhogy most alszik. Jó volt kimozdulni kicsit nekem is. Ha így marad a gyerekekkel való hozzáállása, talán az oviba sem lesz gondunk?!

Babakötvénnyel melyikőtök hogy áll? Kötöttétek a gyerekeiteknek, vagy még ott van az államkincstárba nektek is? Hogy működik ez az egész? Ha tudtok róla valamit, írjátok meg légyszi. A neten én is utána fogok azért nézni.

338. ALLICS (válaszként erre: 337. - Pocak0515)
2008. okt. 14. 10:12

:))

Ármin is szeretné,de én azért nem adok neki annyit.Csokit nem szoktam adni,bár pl nutellás kenyeret,kekszet,pufit,tejszeletet,túrórudit ilyeneket kap.



Ármin is jól halad,de sokszor észrevettem,hogy fél elengedni a kezemet:(Lehet,hogy még nem érett meg a járásra?Fene se tudja.Bár Ármin 1,5 hónappal előbb született szóval még csak most lenne 1 éves.Lehet,hogy a "normális" időhöz képest fogja csinálni a dolgokat...

2008. okt. 13. 17:39

Bocsi, folytatom, csak véletlen nyomtam egy mentést.

Na és képzeljétek el, hogy nagy csönd volt, Balázs nem válaszol még egy hátranézéssel sem arra, ahogy szóltam neki. Ott voltam én is a konyhába, tehát szem előtt volt a kis csibészem. Ennek ellenére is kinyitotta a fiókot és megtalálta a csokis kekszet. Elkezdte majszolni úgy, hogy az egyik kezébe két darab keksz, a másik kezével nyomta magába a kekszet. Azt sem tudtam, hogy nevessek, vagy sírjak-e örömömbe?! :) Aztán a kekszet eltettem, hogy ne érje el. Térültem-fordultam, a gyerek nyakig, sőt mi több az egész gyerek a szekrénybe bújt keresve a kekszet:) Hihetetlen édes szájú!


A ti gyerkőceitek mennyi nasit kapnak hetente?


Most befejezem, mert meghozta a párom a rengetek képet, amit előhívattunk. Megnézem őket.


puszi mindenkinek! sziasztok

2008. okt. 13. 17:36

Sziasztok!


Kicsit én is lemaradtam most az olvasásba, de sikerült átfutnom a soraitokon. Balázs még most is alszik (fél 16-től) Kicsit össze-vissza volt most az elmúlt pár napunk alvás terén, pedig mi nagyon jól beálltunk a délelőtt 10-11 körüli, ill. a du.14-15 körüli alvásra. Na mindegy...


Fog.gátlás: hát mi a természetre bízzuk magunkat, hiszen tudjátok, hogy szeretnénk kistesót Bazsinak. Ezért mi nem gondolkodunk ilyeneket - jelenleg. Ha lesz kistesó, utána majd visszatérhetünk erre a kérdésre - részemről :)


Beszéd: nálunk is annyi, mint Alicsnál, azzal kiegészítve, hogy ha lát almát, akkor mondja, hogy "ma", de ebből csak én tudom, hogy mit akar, hisz sok mindent lehetne érteni ez alatt más számára. :)


A járás nekünk is nagyon szépen és rettentő gyors ütembe fejlődött. Bazsinak holnap lesz egy hete, hogy megtette az első lépéseket. Ehhez képest ma már ha stabilan áll valahol, akkor elindul magától is egy méter erejéig kb., aztán leül. De nagyon ügyes ő is. Én se gondoltam, hogy ilyen gyors, ill. látványos fejlődés lesz egy hét alatt.


Tegnap kint voltunk délután 14-től az udvaron 17-ig, aztán bejöttünk. Azt hittem, hogy elfáradt annyira, hogy végig fogja aludni az éjszakát, de nem. Valamiért mindig felébred, akkor odajön közénk pár órára, majd mocorog, hogy most már elég - gondolom, és vissza kell tennem a kiságyába. Ott meg alszik, mint a bunda utána. Csúcs!

Pár napja képzeljétek el, hogy megtalálta a csokis kekszet a fiókba. Nagy csönd volt,

335. ALLICS (válaszként erre: 334. - 26c9a8950c)
2008. okt. 13. 10:13

Szia!

Hááát... mondja,hogy baba,mama,ana(anya),apa,,vava....ennyi:(

Mindent megért,de csak mutogatni szeret inkább.

2008. okt. 12. 20:28

Sziasztok!



Hú, jó le vagyok maradva az olvasással, majd igyekszem bepótolni.

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntőt! Aranyosak vagytok.

Egy kicsit beleolvastam az írásaitokba. Látom lábra kaptak a babucik. Máté is rója a kilómétereket. Egész nap nincs megállás. Már mindent együtt akar velem csinálni, állandóan a nyomomban van. Két szekrény pakolására van engedélye, azokat viszont folyamatosan rámolja.

Múlthéten voltunk méretkőzni, 11 kg-ot és 83 cm.

Egyszerre ismét 4 foga jön, ráadásul a szemfogai. Állítólag ezek a legfájdalmasabbak.

Az alvással még mindig küszködünk. Éjszaka még megy a szopizás és 6 óránál tovább nem akar aludni reggel. Bezzeg én még húznám a szunyát.

Ma kivételesen 2,5 órát aludt, mondjuk a szokottnál is próbáltam jobban kifárasztani.

A beszéddel, hogy álltok?


Jó éjt mindenkinek!

Élvezzük ki ezt a gyönyörű őszi időt!

333. Arika
2008. okt. 12. 16:39

Sziasztok!


nekem ma Lana még nem aludt szinte semmit!!!! ÁÁÁÁÁÁ


ugy aludt 40 percet hogy folyamatosan cicizett...ha elvettem már ki is nyílt a szeme...


msot a párom elvitte sétálni, viszont igy egy csomo házimunkám megmaradt holnapra...:(


Allics, Naildi gratula nektek a járáshoz!!! meglátjátok, pár nap és futhattok komolyan utánuk!;)


én msot nagyon bírom, hogy Lana megszerez valamit, aztán rászólok hogy kérem vissa...és elfut vele!;) tök édes!;)


Naildi nekem a két gyerek között, és most is sima Goldlily spirálom van.

szerintem bőven jó amíg gondolkozol egy következő babában, mert a Mirena ugye hormonos, és teljesen felboríthatja a hormonháztartásod.

nekem két barátnőm és hugom is ilyet hord, de ők már nem akarnak gyereket...és szinte el is mult a mensesük.

(havi 1 szer 1 nap..max tisztasági betét!)


mivel én szeretnék még egy harmadik babát...és egyáltalán nem akarok hormont szedni..nekem nagyon jó a Goldlily.

mi 2006 őszén gondoltunk a tesóra, novemberben vetettem le az elsőt, és Lana rögtön decemberben beköltözött!;)

aztán meg a 6 hetes kontrollon rögtön felrakattam a következőt...annak ellenére hogy tudtam hogy most decemberben meg levetetem.;)

nekem nagyon bevállt, és soha többet nem fogom hormonnal tömni a szervezetem...


egyébként az én dokim azt javasolta,hogy kezdjük a Goldlilyvel és ha bírom- illetve semmi panaszt nem okoz, akkor a 6 hós vagy 1 éves kontrollon ha akarom kicserélni a Mirenára...

nekem bevállt és eszembe sem jutott a csere.

ha meglesz a harmadik babó, akkor is ezt fogom választani...és max olyan 40-43 éves koromban lehet hogy elgondolkozok egy Mirenán...de akkor meg már minek????;)

332. ALLICS
2008. okt. 12. 11:52

Sziasztok!


Mi is nagyon jól haladunk a járás terén.Már megtesz 1-2 métert is egyedül:)


Nagyon szép idő van ma elkéne menni valamerre kirándulni.

2008. okt. 11. 21:15

Sziasztok!


Látom most nagy a pangás!

Szabolcs már olyan ügyes! Több métert is lemegy egyedül. 2-3 nap alatt annyit fejlődött, hogy csak ámulunk és bámulunk!


Szabolcs kiságyában is mozog pár darabb a rácsból, biztos azokat is ki lehet venni. Úgy kaptuk ezt az ágyat a sógórnőméktől. De addig jó míg Szabolcs nem jön rá magától, hogy ki lehet-e szedni.


Tényleg, ti milyen fogamzásgátlót használtok? Mi gumizunk, de már a nyári esetem óta sokat gondolok a Mirena nevű spirálon. Csupa jókat hallottam róla, igaz nagyon drága, de az kb.2 év alatt behozza az árát. A barátnőmnem most rakja fel az orvos, meglátom milyen lesz a tapasztalata, aztán jövő év elején és is feltetem.


Legytek jók, Jó éjszakát mindenkinek!


Böbe! Hogy érzed magad? NEm jelentkezik a pici, hogy világra szeretne jönni? Könnyű szülést kívánok! Egy icipicit "irigykedem", hogy te megint babázhatsz! Sebaj, pár év múlva remélem és is fogok még eyszer utóljára!


Sziasztok!

330. Arika
2008. okt. 9. 08:25

Sziasztok!


Gratula minden elinduló babának!;)


biztos van valami a levegőben, mert egy másik fórumon is most indulnak el sorban a szeptemberi babócák!!!;)


tudtam én hogy Lana nagyon siet valahová...hisz ő már lassan két hónapja gyalagol..és hát örület amit művelni tud!


képzeljétek el csak kétszer keltem éjszaka!!!;)

nem mondom hogy kipihentem magam, de jobb mint az átlag..főleg hogy tegnap délután is aludtam másfél órát!


kiságy: a miénk most kölcsönágy..de ennek is kivehetőek a rácsai, de csak ugy ha az apja szétszedi a felső "vázat" és saját kezűleg ki veszi azt a rácsot amit akar.

igy szerencsére nem tudja szétszedni, de már biztos hogy megtette volna!;)

a másik, hogy nekünk még nincs is lerakva teljesen...mert ez egy készített ágy, és 4 magasságba lehet rakni, és a 3.-ból már nem tud kimászni, de még nincs is lenn teljesen.

igazság szerint , nekünk nem is alszik a kiságyban!...;)

329. böbe83 (válaszként erre: 327. - Pocak0515)
2008. okt. 8. 18:23
:) épp tegnapelőtt velünk is ze történt :) csak azt hittem alszik, és egyszercsak megjelent mellettem :)
328. ALLICS (válaszként erre: 327. - Pocak0515)
2008. okt. 8. 15:07
A miénkből is kilehet szedni,de Ármin még nem jött rá,csak forgatni szokta.
2008. okt. 8. 15:00
Ja, és azt még elfelejtettem írni, hogy nemtom kinek, milyen kiságya van otthon, de nekünk két rácsot ki lehet pattintani a helyéről. Eddig nem igazán érdekelte a fiamat, de pár napja rájött, hogy lehet kiszedni onnan. Tegnap, amíg kiszedtem a ruhákat a mosógépből, ő a kiságyába volt. Mire visszaértem, hogy mi ez a csönd a szobába, addigra már az egyik rúd a kezébe volt. Csoda, hogy nem jött rá, hogy kell kibújni?! Ha kiszedte volna a másikat is, simán kifér onnan. És mivel már az ágyról megtanult lemászni egyedül, feltételezem, hogy az ágyából is kimászott volna, ha elidőzök... Nagyon rafinált ám!
2008. okt. 8. 14:58

Köszönjük a gratulációkat! Mi is nagyon örülünk és gratulálunk a most elinduló félbe lévő babáknak! Tényleg lehet, hogy van valami a levegőbe, hogy most indultak be?! :) Ma mi is kézfogás nélkül tettünk 4-5 lépést, de aztán nyakamba borulás lett a vége, mire célt értünk:)

Pár hónap és egyedül mennek a fiúk/lányok:)

Viszont kaja ügyileg elég válogatós lett Bazsi. Ti nem tapasztaltatok hasonlókat a gyerekeknél?

325. ALLICS (válaszként erre: 324. - Naildi81)
2008. okt. 8. 14:46
Van valami a levegőben,hogy mindenki most aktivizálódik:))
324. naildi81 (válaszként erre: 323. - ALLICS)
2008. okt. 8. 14:44
Nektek is gratula! Majdcsak elindulnak tényleg ezek a lurkók, aztán majd nem győzünk utánuk szaladgálni!
323. ALLICS
2008. okt. 8. 14:21

Sziasztok!

Minden kis lurkónak gratulálok:)))

Tegnap mi is megtettük az első 4-5 lépésünket:))

2008. okt. 8. 14:03

Sziasztok!


Hagyj, dicsekedjek én is! Szabolcs egyedül megtett kb.másfél métert itthon, persze én pont nem láttam! Nem baj, majd leközelebb.


Balázsnak gratula a mutatványhoz!

321. Arika (válaszként erre: 319. - Pocak0515)
2008. okt. 8. 09:03

Nagy nagy gratula Balázsnak is!!!;)


innentől kezdve nincs megállás!;)

320. böbe83 (válaszként erre: 319. - Pocak0515)
2008. okt. 7. 17:50
ez szuper :) gratulálok. Nekem is folyton a nagyik előtt kunsztozott először, de én is ott voltam :)
2008. okt. 7. 17:00

Sziasztok!


Képzeljétek, Balázs ma elindult! Na nem magától, hanem úgy, hogy fogom a kezét és bejárja az egész lakást. 5-6 métereket tett meg első alkalommal! Persze erről is csak másodiknak győződhettem meg, mint ahogy a leges legelső átfordulásáról is, mert fogászaton voltam. Anyukám vigyázott rá csak úgy, mint amikor legelőször megfordult önállóan az ágyon. És most is neki mutatta meg először ezt a produkcióját, hogy "tud" menni. Kis ügyim!

Na most röviden csak ennyi, mert mosogatnom kellene amíg alszik a Törpe, csak gyorsan megosztottam veletek ezt a hírt!


További szép napot nektek is!


sziasztok

318. Arika
2008. okt. 6. 13:42

Sziasztok!


húúú mennyi eü-s dolgozó egy helyen!;)


Én is diplomás ápoló vagyok, -legmagasabb végzettségem alapján egyenlőre- viszont én meg igazság szerint gyermekápoló, azon belül is intenzívesnek szoktam magam mondani.

10 évet dolgoztam koraszülött osztályon, előtte meg utána meg rendes csecsemő-gyerek osztályon...

szóval én világéletemben a gyerekek körül mozogtam!;)


a lányom alvása hol javul, és hol nem:(, viszont kibujt a másik örlője is alul...igy mára 10 fogasok táborába tartozunk..;),

igazság szerint azt kell mondanom, hogy fogzásnál nyűgösebb mint az átlag...de amugy sem "sztár-baba", aki 6 hetes korától végig alussza az éjszakát...

hát sajna ez van!


Megnéztem a fotóitokat, Böbe, Ildi...a gyerekek nagyon édesek, ti meg nagyon aranyosak vagytok fotók alapján!;)

megpróbálok én is feltöltetni...de még nem jöttem rá a titkára!:S


Pocak..szerintem Balázsod sem marad le semmiről, hogy még nem tud egyedül járni...és hidd el hogy vissza fogod még sírni ezeket az időket!;)

kérdésedre válaszolva: Lana még napi kétszer alszik..általában fél 12 -2-3 ig -de csak szigorúan a babakocsiban a levegőn...(az ágyában nem!), és néha még olyan 5-6 között is bealszik egy fél órára.

itt már nem hagyom sokat aludni, pont az este miatt.

Azzal szerencsére nincs gáz, max negyed 10 kor beájul....neki inkább az éjszakai átalvással vannak problémái. (Melege van? szomjas? rosszat álmodik? gőzöm nincs...)


Böbe a Bori nekem nagyon tetszik!:), de sajnos ..bo-ra végződik a vezetéknevünk..igy elég gázos lett volna...

jó gyorsan összejött nektek is második baba! vagy direkt igy akartátok??

akkor még neked hátravan a rezidens, meg szakorvosi képzés ugye?? fúúú még jó sokat kell tanulnod!:(


Ildi nekem is valami hasonló elképzelésem volt a korkülönbséget illetően, bár ez most megdőlni látszik, mert jövőre szeretnék még egy harmadik babát!:), én nem akarok visszamenni ágy mellé dolgozni, és ezért beiratkoztam az egyetemi továbbképzésre, amit most félbehagytam..de jövőre mindenképpen szeretném folytatni..bár ha jön a baba, akkor nem tudom hogy mi lesz belőlem!;)

bölcsiről: képzeld el mikor én Maját beadtam, akkor 18 hós volt, még napi szinten min. 5-6szor szopott...a bölcsiben viszont nem volt semmi gond! már az 5-dik napon ott aludt!;) igaz nem egyszer előfordult hogy már az öltözőben szoptattam, mikor mentem érte!:D de erről gyorsan leszoktattam...


milyen a piercinged???


most rohanok, ebédelek..mert Lana most alszik...és még teregetnem is kellene...ááááááááá

317. böbe83
2008. okt. 6. 08:42

Sziasztok.

Nem vagyok itt aktív. Már várom, hogy megszülessen a következő :) Babasarok kórházi cucc stb . Berci örökmozgó mellett, aki egyébként egy kis tündér. Legalább is mindig mosolyog :) Meg mindent tanul.


Ildi, igen szeptemberben. Ja elég húzós év van mögöttem. De , hogy nehogy pihizős legyen a következő itt az új bébi :)

Azt még nem tudom milyen orvos leszek, tetszett a háziorvosság, hogy ne ott legyek mindig a kórházban ügyelni stb. De most elég furi háziorvosokkal találkoztam. Múlt héten kellett igazolás tgyáshoz, és a helyettesítő drnő, megkérdezte, honnan tudja, hogy terhes vagyok? A kilencdik hónapban, pedig szembe jött velem, meg szemben ültünk egymással . Na mindegy. Csak fura volt.


Már majdnem írtam hogy berci nem szokott hisztizni nagyon, de most elkezdte. Főleg, ha van itt valaki, nagymama stb. Sőt akarja magát verni a földhöz, de rájött, hogy az fáj, így az ágyhoz megy és ott hisztizik, a szivacsba veri a fejét. Én meg néha utánzom, akkor nevet.


sziasztok.

2008. okt. 3. 16:21
Kész a piercingem! Egyáltalán nem fájt!
315. ALLICS (válaszként erre: 314. - Naildi81)
2008. okt. 3. 10:00

Szia!

Nyugi nem fog fájni.

Nekem is volt 2x is az orromba,de kivetettem.Most a köldökömben van és van egy szépségpontom a számnál.

2008. okt. 2. 20:48

Na újra itt vagyok.


Ma reggel Szabolcs megint hisztivel indított: Reggel nem akartam magammal vinni az iskolába, mert kicsit macerás a dolog. Itthon hagytam apával: hát nemnagyon tetszett neki a dolog. Negyed óránkerestül, míg haza nem értem, ment a hiszti. Nagyon furcsa nekem ez az anyás dolog, mert Karina nem volt és most sem túlzottan anyás. Majd csak alakul a dolog, egyszer csak abbahagyja ezeket a hisztiket.


Képzeljétek hova megyek holnap reggel! Már régóta szeretnék egy piercinget az orromba. Hát holnap reggel, a brátnőm ismerőse megcsinálaj nekem. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz! Remélem nem fog fájni!


Böbe!

Néztem a képeidet, csak nem mostanába vetted át az orvosi diplomádat? Minden elismerésem hozzá? Nem lehetett egyszerű dolog gyerek mellett elvégezni az egyetemet?! Én a felsőfokú ápoló végzettségemet Karina mellett fejeztem be, nappaili tagozaton. Az se volt egy sétagalopp. Meg kellett oldani, hogy bejárjak a gyakorlatokra, és a vizsgákra. De szerencsére sikerült a sulit befejeznem, és a gyes után még munkát is könnyen találtam.

A férjed is orvos? Te egyébként milyen szakterületen szeretnél tovább menni? Én belgyógyaszton, azon belül diabetológián dolgoztam, és nagyon szerettem. HA minden igaz jövöre ugyanoda sikerül is visszamennem.


Arika!


A két gyermekem között 3 hónap híjján 6 év a korkülönbség. Én a nagykorkülönbség híve vagyok. HA lesz még egy babánk, akkor ő akkor fog megszületni mikor Szabolcs megy suliba. De az még messze van, még bármi történhet addig is, mint ahogy történt is.


Erika!


Szabolcs sokszor keresi még a cicit napközben, főleg a délutáni alvás után. De mindig meg tudom neki szerencsére magyarázni, hogy most nincs, majd este lesz, és szerencsére ezért nem áll neki hisztizni. MAjd tavasszal lesz nehéz, ha addig nem szokik le magától a déli cicizésről,leszoktatni. A bölcsibe nem tudok odamenni elaltatni. Remélem nem lesz nehéz!


NAgy volnakban mára ennyi!

Mindenkinek jó éjszakát!

Sziasztok!

2008. okt. 2. 19:17

Sziasztok!


Gondoltam ide ülök egy kicsit, de Szabolcs keresztükl húzta a számításaimat. Majd ha elaludt jövök!

Helló

312. böbe83
2008. okt. 2. 16:52

sziasztok


Hát igen kezdem elég furán érezni magam. De azért bírom. Tegnap munkába álltam, me meg mentem terhességi szabadságot kérni a dokotól, de nem egyszerű elintézni itt mindent.

aztán az államkincstárhoz most meg kéne vinni enni a páromnak, mert ügyel, és ilyenkor nincs mit egyen. Pedig kicsit fáradt vagyok.


Arika remélem sikerül az éjszakai ciciről leszoktatni legalább. Majd lehet aztán ha sikerül én kérek tanácsot tőled a következő babónál. Egyébként Borinak fogják hívni :)


Berci mostanában a hagymákat eszi. Pedig annyira erős, hogy könnyezik tőle, de nem adja vissza. Nem értem... végülis nem mérgező, eheti, csak furcsállom .:)

Megyek

2008. okt. 2. 15:50

Sziasztok!


Köszönöm az oltással kapcsolatos felvilágosítást! :) Azt hiszem, hogy tegnap este már fáradt voltam, hogy fogjam aggyal az adást, hogy mit, miért érdemes,vagy "kell" beadatni (vagy nem) a gyerekemnek. Köszi még egyszer!


Hú Arika, nem semmi, hogy Te hajnalba is netezel. Ill. a kislányod nem semmi, hogy nem hagy aludni. Szegényke! Nálunk is Balázs sokszor szopizott 8 hós koráig, aztán én is megelégeltem, hogy minden altatásnál cicin aludt el, vagy éjjel is fel kellett kelni hozzá nem 1x, mert buta anyukája azt hitte, hogy éhes. Holott már rég csak arról volt szó, hogy anya ott van-e, ha én épp felébredek. Na de mire erre én rájöttem... Aztán átáltunk az éjszakai cicizésről a vízre. És ugyan úgy aludt tovább, mint ha cicin aludt volna vissza. Innentől fogva nem volt éjszaka cici. Akkor napközbe még volt reggel+este. Aztán elhagytuk a reggelit, mert már evett ő is mindent, majd az utolsó az esti elalvás előtti volt. Azt volt a legnehezebb elhagyatni vele, de sikerült. Azt gondolom, hogy valahol ezt nekünk, Anyáknak agyban is el kell dönteni, hogy hol elég.

És délután mikor alszik? Nem telik el túl kevés idő a délután és az esti elalvás között, hogy esetleg az az oka az éjszakázásnak, hogy nem fáradt el délután?

Bazsi is kakaót, vagy langyos tejet kap reggelihez+a vacsihoz. Ő is imádja mindkettőt!

Mit jelent nálatok pontosan a hiszti?

Böbe! Bírod még a nagy pocakkal Bercivel? Muszáj, mi... Már csak hetek vannak hátra a szülésig? Őt hogy fogják hívni?


Ma voltunk egy kicsit csavarogni vonattal egy másik faluba Bazsival. Nagyon élvezte, viszont kimaradt megint a délelőtti alvás. Tudtam, hogy ez lesz... Ebéd után aludt egy fél órát, de felébredt, mert a kislány nem tudott elaludni, sírt, és Bazsit felébresztette. 15-ra hazaértünk, gyorsan átöltöztünk, tisztába tettem és már alszik is. Most van egy kis időm. :) De hogy a b.nőm kislánya is hogy megy már, amikor vezeti az anyja. Eszméletlen! Hát Balázs ott tart, hogy elengedve megáll most már perceket is akár, de nem lépeget. Na majd egyszer...


Most befejezem. Sziasztok

310. böbe83
2008. okt. 2. 08:20

Sziasztok


Mi könnyen tudunk aludni viszonylag. Berci tegnap este próbálkozott a hisztivel, meséltem neki a kisvakondos könyvből, aztán ledőltem a mi ágyunkra, onnan figyeltem, azt hiszem előbb elaludtam , mint ő:), de nem sírt, csak figyelt engem. Egyébként nem szokott , csak ha túlpörgeti magát, ami nem ritka , ha a fürdés után is játszik apával :)


Berci nem cicizik tíz hós kora óta, de addig is inkább én erőltettem, mert milyen egészséges...

De akkor sem a cicin aludt el.


Az oltásokat Arika jól leírta. Csak én inkább jónak tartom a prevenart. Mert elég súlyos tud lenni a pneumococcus tüdőgyulladás, főleg két éves kor alatt. A lefolyás nemcsak az immunrendszertől, hanem egyéni érzékenységtől is függ. De a súlyos tüdőgyulladás tényleg nem gyakori.


Berci is egyszer v. kétszer alszik napközben. Most pl alszik :) Rendes gyerek. Jó lenne, ha a második is ilyen lenne, de nem tudom mi lesz :)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook