2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
Én sokat vendéglátóztam. Mikor még suliba jártam, meg utána eg-két éveig. Szerettem, nem volt rossz, de elég is volt annyi. Már nem csinálnám. Az állandó éjszakázás, a sok hülye részeg ember, meg a tinik...
Nem is tudom hogy bírtam!
mi is 86-92 ruhákat hordunk, de attól függ hol veszi az ember :S
Mindig sokat nőnek :) a kicsi is már kezdi kinőni a 62 rucikat, pedig még csak két hós...
Remélem jók lesznek még tavasszal azok az edzőcipők amiket még Karina hordott anno, mert aoknak már legalább le van kopva az orruk a motorozástól, így azokat legalább Szabolcs akkor tudná hordani. De Karina 23-as cipőt majdnem kétévesen hordott. Majd kiderül pár hónap múlva.
De jó, hogy már január van, mert akkor már lassan itt a tavasz. Pont valamelyik nap gondolkodtam el rajta, hogy Szabolcs nemsokára 2 éves és lejár a szabadság. Ő szeptemberbe megy a bölcsibe, én pedig októberben dolgozni. Várom is meg nem is. Egyrészt jó lesz egy kicsit kimozdulni itthonról, másrészt azért tök jó itthon. Nem kell rohanni sehova kényelmesen meg tudok mindent csináln, és persze KArinára is több időm jut.
Hali!
Szabolcsra én is már a 92-es méretű ruhákat adom. Szerintem, meg mások szerint is magas, mert 1 hónappal ezelőtt volt 86 cm. Én a cípő méretén is "kiakadtam", mert 23-as a téli cipője, vagy csak szerintem nagy a lába?
De ha már itt vagyok! A ti gyerkőceitek mekkora ruhát hordanak? Mert most olvastam bele egy olyan fórumba, ahol 24-26 hónapos gyerekekről volt szó, és ott 8-86-92-es ruhákat emlegettek. Teljesen elképedtem, mert Danus már most 92-es ruhát hord!
Most akkor ő a magasabb az átlgnál, vagy ezek után ennyivel lassabban fog nőni vajon??
Üdv itt is Pemete!
Gyere nyugodtan máskor is!
Sziasztok!
Most találtam ide. Remélem nem gond ha néha-néha benézek majd hozzátok tapasztalatokat cserélni:)
A kislányom 2007 szeptember 28-án született, most már nagy baba, és egy igazi rosszcsont:p
Nagyon, nagyon boldog új évet kívánok mindegyikőtöknek!!
sziasztok
Sziasztok! Végre van pár percem ide ülni írni nektek... Kicsit zsúfolt volt az elmúlt pár nap a készülődések miatt. A sütés-főzéssel nem volt semmi gondom, kivéve 23.-án, mert akkor 20 percnél többet nem tudtam fent lenni,olyan rosszul voltam. De ez egy nap volt, és azóta se volt! Kopp-kopp! Szerencsére Bazsimmal együtt le tudtam pihenni és így egész délelőtt szinte csak feküdtem. Még jó, hogy az apja itthon van!
Amúgy jól vagyunk! Már van pár naci, amit nem tudok összegombolni! :)
Nálunk is jól sikerült a karácsony! Majd teszek fel képeket!
Bazsit érdekelte a fa, a sok csillogás, a csillagszóró, de az ajándékokkal még ő nem nagyon foglalkozik. Ajándékbontáskor is a zacskók jobban foglalkoztatták, mint maga a meglepi. Na de majd elkezd játszani velük ő is... A hintaló az egyetlen, ami nagyon tetszik neki jelenleg.
Na és Ti mit kaptatok a családtagoktól?
Most mennem kell, mert Bazsi nyűgös. Lehet, hogy beteg lesz, mert én is meg vagyok fázva. :(
További szép estét mindenkinek! Sziasztok
puszi nektek