2007 szeptemberi babák és anyukáik (beszélgetés)
Szia Mindenki!
Hogy, s mint? Erre felénk nagyon ócska ídő van, de nem hagytam, hogy kifogjon rajtunk elmentünk sétálni délelőtt.
Szabolccsal nem tudom mi van mostanában. Esténként alig akar elaludni. Pedig már több praktikát is bevetettem: Etettem vele vacsorára mákosat( én a máktól mindig elálmosodom), adtam neki citromfű teát, sokat sétálunk délután, de semmi sem használ. Kíváncsi vagyok ma mikor alszik el, mert reggel már 3/4-7-kor felkelt, már 11-kor a kocsiban elaludt és 2-kor legkésőbb felkeltem. Remélem korábban elalszik este, mint szokott, mert nekem is jó lenne már korábban ágyba jutni, mint este 10 óra. Eddig olyan szépen elaludt 3/4-9-kor most meg 10-kor alig lehet "lelőni".
Aándék téren ötleteim már meg vannak, már csak meg kellene őket venni. Majd vasárnap felmegyünk Fehérvárra és ott is körül nézünk.
Én már csak arra szeretnék dülőre jutni, hogy mit főzök az ünnepek alatt. Valakinek valami ötlete?
Most megyek, mert befejezem a fözöcskézést, aztán egy fél órát olvasgatok!
Mindenkinek szebb napot!
Sziasztok!
Ki hogy van? Hogy telnek az ünnepek előtti napok/hetek? Kezditek utol érni magatokat az ajándékok bevásárlása terén?
Mi jól vagyunk. Ma voltunk Bazsival fodrásznál. Most valahogy nyűgösebben tűrte, mint a múltkor. Lehet azért is, mert már álmos volt.
A kiságyát és a pelenkázót most megcseréltük, mert őnagysága nagyon hozzászokott, hogy köztünk tölti az éjszakákat és ott végig is alussza azokat. Tegnap kipróbáltuk, hogy ha a kezemet beteszem a kiságyába éjjel, akkor mi lesz a következménye, de nem jártunk sok sikerrel. Egy kis időre visszaaludt, de utána csak felébredt és odakerült mellénk.
Mostanába este fél 10-kor alszik el, és reggel fél 9-ig durmol. Napközbe egyszer alszik ebéd után.
Nálam a mai napig nem köszöntött a "mikulás", a teszt, amit megcsináltam hétvégén, negatív lett sajna, úgyhogy csüt.-ön, ha sikerül, akkor megyek nőgyógyászhoz. Remélem, hogy ott nem fog semmi rosszat találni, mint a fogamnál a fogdoki?!! Bízom benne, de már félek is mindentől!
Na most mennem kell! sziasztok
Sziasztok!
Hát asszem, hogy ez nem az én napom ma...
Reggel voltam fogászaton és kiderült, hogy az egyik fogamnál, vagyis a csontnál, van egy ciszta. Műteni kell. Ez a fogam már egy elhalt fog. Annak idején gyök.kez.nélkül be is tömték, mivel semmit nem éreztem az elhalása miatt. Évek során kialakult a ciszta. Remek...:(
Műteni csak akkor fogják, ha kigyökérkezelték. Ma ezen túl is vagyok. Legalábbis remélem, hogy nem fog begyulladni most, hogy megbolygatták, mert eddig semmi gondom nem volt vele, csak a röntgan mutatta ki ez az egészet.
Viszont ahhoz, hogy legyen műtét, meg kell tudnunk, hogy jön-e a kistesó, vagy ott is valami más a miki kimaradásának oka (mert már ettől is félek)?!
Hogy miért nem csináltam eddig tesztet? Mert nekem csak aug.-ba jött meg először szülés óta és a második mikinél 4 napot késett, nem jött meg napra pontosan. Mellékesen pedig tavaly úgy jártam Bazsival, hogy 2 tesztet is vettük, mind a kettő negatív lett, és most Bazsi mégis itt játszik mellettem:)
Remélem, hogy a Ti napotok jobban sikerült?!
Amúgy Bazsi nálunk is cipőmániás! És imád söprögetni is! Amit én csinálok, azt akarja ő is. A sütőt is kapcsolgatja már, a mosógépről nem is beszélve...
Ha valamit darálok, imádja a darálóra tenni a kezét és érezni, ahogy rezeg. :)
Most befejezem! Bocsi, ha rátok zúdítottam a gondjaimat...?!
sziasztok
Helló Mindenki!
Erika!
Szerintem is csinálj tesztet minnél hamarabb, az a legbiztosabb.
Én se bírtam egyik terhességnél sem napokat várni, minnél előbb meg akartam csinálni a teszteket.
Szerencsére Szabolcs már meggyógyult. Ő is próbál már ügyeskedni. A ruhákat mindig magára pakolja, mintha öltözködne, a cipőt is próbálja már felhúzni a lábára.
Egyébként hihetetlen mennyire cipőmániás! Az apja cipői a kedvence. Állandóan az cipeli, már olyan helyre kellett elpakolni ahol nem éri el.
Most befejezem, ert mennem kell lassan a nagylányért. Még jelentekzem.
Berci meg van fázva, meg kicsit nyűgös,
mindig utánozza a kistestvérét, hogy sír, amikor fáj a hasa. akkor ketten ordítanak ugyanolyan hangszínen...
Már mindent önállóan egyedül akar: kanállal enni, pakolni. a konyhában pl feldobálta az összes hagymát a tálalóra. vicces, szeretem nézni ahogy ügyködik :)
Inkább az utal, hogy késik, én biztos nem tudtam sose 5 napot várni, hanem egy nap késés után vettem teszet... sőt már előtte :))
te nem teszteltél ?
hát é nem tudom milyen lesz dolgozni, csak babáznék, de musz lesz :( vagy lehet :) majd kiderül. Az a baj, hogy szeretnék is, meg félek is, meg babázni is szeretnék mindig csak......... de csak 24 óra egy nap, meg nem lehet az ember két hlyen
Nálunk is volt egy kis hó tegnap, de mára már elolvadt. De pont tegnap voltunk sétálni gyalogosan, úgyhogy jó volt. Érdekelte őt is a hó, de annyi nem esett nálunk, hogy hóembert is tudtam volna építeni neki.
Ma voltunk a melóhelyemen kicsit szétnézni. Nagyon más már a helyzet, a légkör, mint akkor, amikor eljöttem gyesre. Nem is tudom, hogy lesz-e kedvem visszamenni, ha Bazsi betüölti a hármat... Tudom, ez nem kedv kérdése, de akkor is olyan furcsa, és szokatlan lesz. Ti nem gondolkoztatok még ezen? Nektek jó a melóhelyetek most is?
A lányokkal nekem sincs semmi gondom, csak amiket meséltek ma, hát...
Lehet, hogy nem illik ilyet kérdezni, vagy már nagylánynak kellene lennem ahhoz, hogy ezt tudjam, de köztetek van egészségügyis. Két menszesz közötti két napig tartó enyhe barnás vérzés utalhat terhességre? (Bazsival így voltunk anno...) 5 napja késik. Reménykedjek, vagy ne éljem bele magam?
Bocsi a buta kérdésért, de aki szeretne gyereket, az tudja, hogy milyen lelki állapotot tud okozni egy kis remény is erre...
Sziasztok!
Nálunk az eső esett egész nap. Alig bírtam Mátéval, mert állandóan ki akart menni. Hozzászokott, hogy minden nap sétálunk. Nálunk is úgy megy a séta, ahogy írtad. Nyáron virágot és füvet szedett minden lépésnél, most falevelet, vagy kavicsot.
Máténak meg pont a reggeli és a vacsora megy elég jól, az ebéddel sokat küzdünk. Mondjuk minden reggel valamilyen gyümölccsel kezdünk, aztán ő is eszik zabpelyhes joghurtot, tejbegrizt, mézes kenyeret stb.
Jó éjszakát!
Sziasztok
itt semmi hó
sétáltunk is, de hideg van
ügyeket kell intéznem
csak benéztem, mennem kell berci reklamál
Sziasztok!
Nálatok esett a hó?
Nálunk akkora van,hogy ebéd után kimentünk Ármival.Jól beöltöztettem alig bírt megmozdulni:D
Először nem nagyon értette,hogy mi is ez a nagy fehérség és nekem kellett a kezébe is adnom egy kis havat,de utána már szépen eldobálta magának.Építettem neki egy mini hóembert is,tetszett neki az is,bár ő inkább sétálni szeretett volna,de néhol olyan nagy volt a hó,hogy elesett.Szegénykék,épphogy megtanultak járni jön a hó és a csúszós út...
Na megyek,mert most aludt el,iszom egy kávét.
Puszi!
Sziasztok!
Ildi! Hogy van Szabolcs? Minden oké már vele, remélem?!
Még én se voltam a Vörösmarty téren. Nekem is csábítja a fantáziámat, hogy elmenjünk szétnézni :)
Amúgy mi jól vagyunk. Jelenleg nem tudjuk eldönteni, hogy Bazsi hányszor alszik egy nap, mert van, hogy kétszer, de olyan is, hogy csak délután alszik 2 órát és kész. Szerintem idővel át fog állni a nap 1xi alvásra.
Kaja ügyileg még mindig csehül állunk. Az ebédekkel nincs gond, de reggelire katasztrófa, amit szenvedünk. Még a vacsit is meg tudjuk oldani neki, de a reggelik, áhhh...! A joghurton kívül nem eszik mostanába semmit reggelire (már legalább 1 hete).
Tegnap átmentünk anyukámékhoz és kiguberásztuk az én régi mesekönyveimet. Ha van lehetőségetek nézzétek meg a Hóc-hóc katona c. könyvet. Annyira szupi (bölcsiseknek+ovisoknak való) rímes versek vannak benne!
Ma mi is megtettük az első gyalogos sétánkat! Nagyon élveztük annak ellenére, hogy minden lépésnél szinte meg kellett állni, mert volt valami érdekes, valami új Bazsi számára. De azért megjártuk a boltot :)
Most zárom soraimat! Mindenkinek további szép napot! sziasztok
Sziasztok!
Ki hogy van?
Szabolcs pénteken egész nap lázas volt, azóta szerencsére semmi. Lehet, hogy a foga miatt, mert jön két rágó foga, meg az egész inye be van durranva szegénynek.
Nálunk nem öltözik be senki Mikulásnak, de valószínüleg elvisszük őket Nagykarácsonyba a Mikulás-ház, kb.15 km-re van tölünk. Meg Karinát még utóljára elviszi apukám a szakszervezetis télapó ünnepségre.
Ajándék vásárlás téren mi le vagyunk maradva. Még senkinek sem vettünk semmit, de legalább az ötlet meg van, hogy ki mit kap. Tényleg csak időt kéne rá szánni.
Kérttem a páromat, hogy az idén menjünk fel Pestre a Vörösmarty térre az Adventi vásárba, még soha nem voltam kíváncsi vagyok milyen? Ti voltatok már?
Kaja ügyileg, Szabolccsal szerencsém van, mert mindent megeszik, nem válogatós. Talán csak a zöldborsó főzelék nem jött be eddig neki.
Na, mennem kell mindjárt keltem Szabolcsot.
Legyetek jók!
Sziasztok!
Sziasztok!
Mi is elgondolkoztunk rajta,hogy valakinek be kéne öltöznie Mikulásnak,de nem tudom ki lenne megfelelő erre a nemes dologra:D
Igazából én annak örülnénk ha lenne a közelben egy Mikulásparti,de semelyikünk nem dolgozik olyan helyen ahol lesz:(Én még emlékszem amikor anyuméknál az isiben volt...tök szerettem:)
Ha Ármi felkel megyünk vásárolni,beszerezzük a többi ajándékokat,remélem ezzel le is tudjuk mindegyiket.
További kellemes hétvégét:)
Sziasztok!
Én még sehogy sem állok a karácsonyi bevásárlássál, mondjuk nem is csinálok belőle nagy ügyet. A nagyszülők kapnak fényképet nálunk is, de mi amúgy nem nagyon szoktunk ajándékozni, mert megállapodtunk már régen, hogy fölösleges dolgokat minek vegyünk egymásnak.
A gyerekek a főszereplői nálunk a karácsonynak, de azt is csak mértékkel, mert igazából Mátét nem nagyon kötik le a játékok. Egy fakanállal, vagy egy darab papírral, még mindig jobban eljátszik.
Bizony én észrevettem, hogy Máté válogat. Most például húst nem akar enni.
A mosógép az nálunk is nagy sláger. Együtt pakoljuk meg és ő nyomja be az indító gombot, majd felügyeli, hogy minden rendesen zajlik-e.
Kíváncsi vagyok én is, hogy mit fog szólni Bazsi a mikulásjelmezhez.
A keresztlányom úgy 2 éves lehetett, amikor az apja beöltözött neki. Először megijedt tőle, majd jól végigmérte, és rájött, hogy az apja az. Nehéz őket becsapni.
Emlékeztek még a tavalyi mikulásra? Milyen csöppek voltak akkor még a gyerkőceink.
Sziasztok!
Sziasztok!
de jól álltok ajándékügyileg!!!;)
nekem van egy listám, elég sok ember szerepel rajta...de azt tudom, hogy a férjem rokonságának mit adunk, meg az enyémeknek.
A szülőkön még vacilálunk (az övéin, az enyémeket gyorsan letudom!;) ), és nálunk gond a sógornőm és férje. :( Ők milliomosok, a szó szoros értelmében...és hát igazság szerint semmire nincs szükségük, és ezért nem is örülnek semminek sem!:(
A gyerekeket sem tudom igazán...mert ugye nekünk van egy csomo játékunk, mert Maja még csak 5 éves és egy csomó mindent megkapott annak idején..
(tényleg nem is tudom kiírta már, hogy vettek ilyen levegős fújós asztalkát! na mi azt Majának az első szülinapjára vettük, és pl Lana megkapta 7-8 hósan, és imádja!)
szóval a csajokkal én nagyob gondban vagyok!!!:O:O
egyébként nekem most mindkettő beteg...az egyik kilábalt, a másik bele, most megint Maja kezd köhögni és mintha Lana már javulna!...Szerencsére!!
Pocak egyébként igazad van, nekem Lana iszonyat válogatós!!! alig eszik meg valamit!!!:( mostanban egy csomószor előfordult , hogy szinte semmit nem evett egész nap!:(
tegnap pl , anyósom csinált neki tejbegrízt és egy nagy tállal benyomott belőle!! eddig meg utálta!!;) ki tudja ezt...
ááá most néztem mennyi hibával írtam!:( megyek is kihasználom az alvás időt én is egy kicsit!;)
Sziasztok
Arika
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy már mi is megvettünk mindent, amit akartunk Bazsinak. A nagyszülők még hátra vannak, de már ők is csak valami apróságot kapnak, mert csináltattunk fényképes naptárat nekik, amin az unokájuk van.
Azon felül, amit tőlünk kap Bazsi(legó+2pulcsi) a párom szülei még vettek neki egy műanyag kismotrot. Tegnap elhozta anyós mutatóba, hogy a kisebbiket, vagy a nagyobbikat vegye-e meg mondván, hogy nem tudta, hogy melyikről ér le a gyerek lába. Ezen felül még szandit fog kapni, anyukáméktól a hintalovat. Igazán nem panaszkodhat:) És a sógornőm készül a mikulásra, hogy beöltözzön a nagy napon...:) Kíváncsiak vagyunk nagyon, hogy Bazsi mit fog szólni a mikuláshoz? (teljes ruhafelszereltséget vett)
Bazsi se kúszik már sokat. Sőt! Viszont rájött ő is arra, hogy ha én kiteszem a lábamat az udvarra fél pillanatra, utánamszökjön. Figyelni kell már rá is nagyon!
V.melyik nap belepakolta a mosógépbe a játékai egy részét...:)
Kaja ügyileg hogy álltok? Nem vettétek észre, hogy válogatni kezdenek a csemeték?
Hogy bírjátok ezeket a hűvös reggeleket/kora estéket?
Most befejezem, mert felkelt a nagyfiú.
További szép napot mindenkinek!
sziasztok
Sziasztok!
Na ki,hogy halad a karácsonyi bevásárlással?
Én már elkezdtem és Árminnak is megvettem az ajándéka felét.Vettem neki egy tologatható,zenélő oroszlánt és egy meleg polár együttest,ezen kívül úgy döntöttem,hogy Duplot fogok neki venni,mert a keresztlányoméknál olyan jól el tud vele játszani.Már ki is néztem egyet nagyon szupi egy kis állatkertes:)
Ármi mondhatom,hogy már csak megy,mászni nem nagyon mászik.
A napjaink gyakorlatilag ugyanúgy telnek,mindennap elmegyünk ebéd után az új játszira ahol egy nagyot játszunk.Annyira szeret játszani a gyerekekkel és mindent megpróbál leutánozni tőlük.Így sikerült majdnem felmásznia egyedül a csúszdán is.
Na megyek...írjatok Ti is!!
Sziasztok!
tudom régen jártam erre...de szoktam olvasni, de mikor már írni tudnék akkor Lana nem hagy!:(
iszonyat energiája van...egy percre nem lehet szem elől téveszteni.
Most rá jött arra, hogy bármilyen játékot (pl. kiskocka, fisher price kocka! stb) oda hoz az ebédlő asztal mellé, akkor fel tud mászni a székekre, majd asztalra is!!! iszonyat mérges vagyok rá!
most 1 hét után már eljutottunk arra a pontra, hogy támaszték nélkül is felmászik, szóval tényleg 1 percre nem hagyhatom magára.
Most fürdenek, aztán megyek altatni őket...és megpróbálok elolvasni mindent és válaszolgatni is.
Egyébként nem jön valamelyikőtök november végén a bababörzére???
(én kinn leszek...; ) )
Sziasztok
biztos írtam, hogy berci megkapta a prevenart, már rég. de lehet nem...
kicsit rendetlenség van erre, mert porszívózni meg felmosni még hagyján, de két perc alatt minden szanaszét ááá berci egy pakoló
meg mindig ellenkezik... pelenkázni meg katasztrófa, egyrészt mindig meg kell keresse a kukiját, másrészt ahogy lekerül róla a pelus fordul meg és szökik, jó erőben kell lenni, hogy lefogja az ember, és ráadja a pelust.
búgócsigával játszik, meg kisautóval... ami játék, egyébként távirányítókkal, tvt ő irányítja, és eltünteti utána a kapcsolót... meg eltűnteti bori infacolját, meg a d vitamint, meg... lassan tele lesz kincsekkel az összes ágy mögötti rész. jajj
azért egy aranyos, ja és tud puszit dobni :)
Sziasztok!
Én még egyenlőre nem adatom be a Prevenar. Most amúgy is több oltást fog kapni a következő három hónapban. Majd 2010-ben megkapja, akkor már amúgy is kötelező lesz az 5 éven aluli kisgyerekenek.
Szabolcs is szereti a reklámokat, a mesék annyira nem kötik le, pedig a tesó állandóan a mesecsatornát nézi. Akkor szoktam öltöztetni mikor reklám megy a tv-ben, mert akkor nyugton van és nem hadakozik az öltözködés ellen.
Nálatok nyugton vannak a gyerekek öltözködés és pelenkázás közben? Szabolcs rettenesen utálja az egész herce-hurcát.
Böbe! Hogy telnek a napjaitok? nem nehéz egyedül a két picivel? A férjed milyen beoszttásal dolgozik? 12 óráznak vagy 8 óra ügyeletekkel?
Arika, Rasza merre vagytok? Régen jelentkeztetek!
Sziasztok!
Sziasztok!
Máté imádja a reklámokat. Olyankor megáll az és semmivel nem lehet kizökkenteni a koncentrálásból. A mesék nem érdeklik annyira. Reggelente amíg pakolászom, rendezem magamat, a kiságyból a BBC-n nézi a gyerekműsort.
Én is be szeretném adatni a Prevenárt, de nálunk még mindig nincs elég vakcina. 1,5 hónapja fel vagyunk iratkozva, de még nem szóltak.
Máté is egyszer alszik dél tájékon, de este már eléggé kotyagos a járása a fáradtságtól.
Mi már nem használunk babakocsit, mert nem marad benne. Ha nem autóval megyünk valahova, akkor bringával, aztán ha szerencsém van nem kell két lépésenként felvenni. Imád sétálni, tudja, hogy de. 10-kor, kb. mindig megyünk az udvarra, vagy az utcára. Ha időben nem következik ez be akkor hozza a kabátot, sapkát, vagy megpróbálja felvenni a sapkát.
Böbe! Berci hogyan viszonyul a kistesóhoz?
Szép napokat mindenkinek!
Nekem Ármi nem nézi a tv-t pedig nem tiltom vagy ilyesmi egyszerűen még nem köti le még a mesék sem.
Néha az ismerős zenékre felkapja a fejét ennyi.Pl múltkor meghalotta azt a zenét a tv-ben ami a csengőhangom és odahozta nekem a telefonomat a kis drága:))
Igen, én is így tudtam, de ez a dokinő... Na hagyjuk!
Ettől függetlenül ha szükséges lesz úgyis elvisszük ortopédiára őt!
Nektek szoktak a fiúk/lányok reklámot nézni a TV-be? Balázs tökre imádja a Frakk-os reklámot, és Barátok K.zenéjét. Úgy tud bambulni rajta...
Szia!
Nekünk nem mondták,hogy visszakell menni csípővizsgálatra bár mi utoljára 1 évesen voltunk tanácsadáson.
Én úgy tudom,hogy ilyenkor még nem kell talpbetét és hasonló,mert csak most kezd kialakulni a boltozat a járástól.
Ma megkaptuk a Prevenar oltás első adagját. Két hónap múlva kerül sor a másodikra. És dec.-be ugye a 15 hós kötelező oltás. Tiszta szuris ez az utolsó negyed év neki :( De szerencsére jól viselte - eddig! (kopp-kopp!!) Még sírni is csak akkor sírt, amikor beadta a dr.nő a szurit neki, de utána egy hangja sem volt. A többi gyerkőc sírt rendesen. Olyan büszke vagyok rá!
Nektek is kell vinni a gyerekeket még egyszer csípővizsgálatra az után, miután már stabilan járnak? Nekünk most mondta ez a dr.nő oltás közbe. Sőt Bazsinak lehet, hogy lúdtalpa van/lesz. Tudtommal ilyen pici korba még nincs lúdtalp bélés vagy hasonló, nem?
Múlt héten végig 1x aludt csak ebéd után, de ma sikerült délelőtt is és most du is aludnia egyet. Nemtom mi volt a múlt heti kiingás, de már nem lepődnék meg rajta, ha csak 1x aludna egy nap.
Az éjjelünk olyanok, hogy továbbra is felébred 1x, odakéredzkedik közénk és ott alszik tovább. Ha visszateszem az ágyába, akkor nem alszik ott csak 2-3 órát, köztünk viszont lehet, hogy egész éjjel nyugodtan aludna. De nem akarom erre rászoktatni!
Lassan mi is megpróbálkozunk a babakocsi nélküli sétával kint az utcán...:)
Sziasztok!
Nálunk a falba veri a fejét,ez a legújabb hobbija...no comment.Sokat bébitaxizik imádja és minden délután babakocsi nélkül megyünk sétálni egy kiadósat.
Berci alszik.
most ide vagyok kötve a géphez, mert félek valamelyik felébred, ha megmozdulok.
Berci kapott egy búgócsigát, most az a kedvenc. Jó ötleteket adtatok karácsonyra. Bár nekem még távolinak tűnik, pedig nem sokkal több, mint egy hónap múlva itt van. Bercinek az a legújabb, hogy lekoppantja a fejét a padlóra, ahol szőnyeg van.
sokat labdázik, mesél. sokat rosszalkodik az étellel. Éjjel szrencsére alszik. Bár kicsit nyugtalanabb.
vettünk bercine k egy járókát, most abban alszik, mert ha kint vagyok a konyhában, legyen ott, de mégse csavargassa a tűzhelyet ugye...nagy konyhánk van szerencsére, így elfér benne a járóka.
megyek, írjatok még...
Sziasztok!
Pocak0515 ne izgulj, nálunk is volt ilyen időszaka Máténak, hogy lefekszik a kőre, padlóra. Én is azt hittem először, hogy hisztizni akar, de szerencsére nem az lett belőle. Először naponta többször csinálta, de most már ritkán fordul elő. Végül is egyáltalán nem probléma, csak nem akarom, hogy felfázzon.
A képeken tényleg rád hasonlít, nagyon aranyos. Látom, ő is veszélyes mutatványokra vállalkozik.
Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Ildi! Köszi a képekről való véleményt! Ha látnád az apját élőbe, akkor megváltozna a véleményed:) Majd keresek valami közeli képet az apjáról és felteszem.
Bazsi nem hisztizik, viszont a délelőtti alvások már 3-4 napja elmaradnak, és így a du.-i is csúszik. Eddig ugye 2x aludt egy nap. Most viszont még itt játszik mellettem. Igaz, reggel 9-kor ébredt. Az esti alvások is 9 helyett 21.30 körülre kerültek nála. Nemtom miért?!
Viszont neki is jön alul az egyik foga. Nem igazán szenved (eddig), viszont jó csúnyán meg van dagadva az ínye csórikámnak!
Mostanába látom rajta, hogy ha ott vagyok mellette, és nem szólok hozzá egy ideig, akkor is tök szépen eljátszik egyedül, egymagába, viszont ha kiteszem a lábam a szobából, azonnal jön utánam.
Jaj, nálunk az új hülyesége, hogy letérdel a parkettára, kockakőre, stb.,ahol éppen van (mint ha fekve keresne valamit) és lebuccolja a követ. Eszméletlen! De mindezt előzmények, hiszti, minden nélkül! Hogy miért, szintén nem tudom (egyenlőre)?!
Na most befejezem én is!
Mindenkinek további szép napot!
Állítólag holnaptól már nem lesz ilyen napos az idő:(
sziasztok