12 év után szabadul a "Viszkis". Mi a véleményed? (beszélgetés)
Hülyeség, valami ordenáré vadbarom szórakozott. Nézd meg a dátumot.
Én is bedőltem, de hál'Istennek nem igaz.
Valószínű a büntetés nagyságába az is beleszámított, hogy 1-2 rablásánál cukkolta rendesen a rendőrséget. Habár így is aránytalanul nagy, ebben egyet értek.
Remélhetőleg a szimpatizánsai között olyan ember is van, aki majd munkát ad neki, hogy ennyivel is megkönnyítse az életét. :)
Az, hogy ideje volt már. Szerintem aránytalanul nagy volt ez a büntetés. Más sokkal súlyosabb dolgokért nem kap ennyit... :-/
Amúgy nagyon okos, értelmes a pasas, biztos vagyok benne, hogy be fog illeszkedni. Nagyon sok úgymond "szimpatizánsa" van. :)
Ez a hír még 1 évvel ezelőtt terjedt, de nem igaz. Azt nem tudom, hogy miért akarták halálhírét kelteni, de az biztos, hogy ez kamu...
Most szabadult, habár túl sokat nem tudok róla azóta, nem olvastam róla cikkeket, de biztos, hogy még viszont fogjuk látni a médiában. :)
Jesszusom, tényleg. Ki ez a vadbarom, aki ilyennek szórakozik?
:((
:((((((((((((((
"A Sátoraljaújhelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tegnap éjjel elhunyt Ambrus Attila (†42). A Whiskys rabló néven elhíresült, rendkívül népszerű bűnöző a kilencvenes években elkövetett, súlyos-életveszélyes személyi sérüléseket is okozó fegyveres rablássorozat miatt rá kiszabott büntetését töltötte a fegyházban. Halálának oka jelenleg még tisztázatlan. "
Ez csak egy "cimke"..
Magyar Robin Hood-ként" is emlegette a nemzetközi sajtó Ambrus Attilát, akiből kis híján valóban afféle "népmesei hős" lett idehaza, akiről játék-, és dokumentumfilmet is forgattak, regény jelent meg róla, a pedagógusok pedig kétségbeestek, amikor egy iskolai felmérésen kiderült: a gyerekek jelentős részének példaképévé vált.
Sajnos tényleg nem lehet priusszal elhelyezkedni, pedig úgy gondolom, hogy azt is nézniük kellene, hogy milyen bűncselekmény miatt ült börtönben valaki.
Azt aláírom, hogy egy bankban nem dolgozhat, de olyan sok hely van, ahol munkát kaphatna, mert semmi köze a bűnének az elvégzendő munkához.
De a foglalkoztatók meglátják az erkölcsi bizonyítványt és onnan sehova tovább. A részletek nem érdeklik őket.
Én kicsit irónikusnak érzem, hogy ilyen diplomákat szereznek a börtönben...De persze, akinek van esze és okos, az éljan a lehetőségeivel :D
Remélem boldogulni fog, mert annak ellenére, hogy ilyen sok időt börtönben töltött, nem mondható rossz embernek. Nem bántott senkit...
Én is túlzásnak érzem az időt, amit leült, hiszen nagyon sokan nap mint nap ezt csinálják, de őket "megdicsérik" érte.
Úgy gondolom, hogy vissza fog illeszkedni a társadalomba. Elég inteligens hozzá, hogy a változásokat is jól kezelje és biztos lesz, aki segít neki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szabadulhatnék meg a konkurenciától?
- Hüvelygomba - Hogy szabaduljunk meg tőle?
- 2011- a TESTI megújulásunk éve (sok-sok mínusz kilótól szabadulunk meg)
- Mennyi a súlyfelesleged szülés után? És hogy szabadulsz meg tőle?
- 26kg-ot hiztam a terhesség alatt, szülés után1héttel már lement14kg.Hogyan szabaduljak meg a többitől gyorsan?(van tejem bőven ugyhogy...)
- Biorezonanciás kezelés után szabadult meg valaki az allergiától?