Waze, itt vagy mindenki kismama, vagy mindenki fogyni akar...mééééééér? :-D (beszélgetés)
Ugyan már:))
Csak elhagyta a vibrátorát.
ezt most nekem szántad? én lennék az a bizonyos ökör???
ne haragudj, de engem nem tudsz kihozni a béketűrésemből, semmilyen stílussal, senki, inkább odébbállok... :D
és valóban vicces amit itt csináltok :D
húúú, de vicces volt :))), a fölötted iró ökör meg röhög mintha muszáj lenne :)))))))
én ilyen nem csinálok, pláne nem olyan csövesekkel, mint az ürgéd!!
Most már állíts magadon, mert én fogom a botot szétverni a fejeden!
igen, ez tény, hogy elöször az én kiskutyámat menteném ki, logikus!!! az az én kiskutyám és sokkal fontosabb, mint mondjuk a te gyereked vagy mint pl akármelyik másik ellenségemé! ez nem kérdés, hogy a kiskutyám a fontosabb és ezt vállalom is! mindenki a saját szeretteit menti elöször!! pl ha a családtagom vagy a te gyereked, megint csak logikus, hogy nem a gyerekedet mentem ki, hanem azt, akit szeretek. ne várd már el tölem, hogy neked tegyek jót, mig majd én szenvedek!
NEM VAGY NORMÁLIS!!
"én sajnos ilyen hideg, érzéketlen vagyok. rengeteg ember van, nem szeretem öket, tehát hidegen hagy a sorsuk is. legyen gyerek, felnött, elvonatkoztatok töle."
Tehát ő is érzi, h nincs minden rendben nála...különben mért írta volna, hogy sajnos?:) Nem de??
:D :D :D
nem semmi
:D :D :D
jesszus :)
egy percre teszem ki a lábamat és áll a bál :D
elkezdtétek valahol és most itt folytatjátok??, :D :D :D
nem mentek oda vissza???
bár éppen ezen a fórumon volt arról szó hogy csak gyerek témában, házasságban stb lévő problémákat feszegetünk :) ti színesítitek a palettát???
hááát...nem semmi:D
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Miért akar mindenki fogyni?
- Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit!
- Egy kismama, aki fogyni szeretne, dee a baba az első, és nő is szeretne újra lenni!