Waze, itt vagy mindenki kismama, vagy mindenki fogyni akar...mééééééér? :-D (beszélgetés)
szerintem ez nem igaz, elsősorban mindenki a saját elvárásának akar megfelelni és aztán másnak!!:o)))
ha én jól érezném magam így bánná a túró hogy sovány vagyok :O)))
Köszönöm szépen :D
ez igazán jól esett most :)
én néha szemtelenke vagyok, de ilyennek is kell lenni :)))
hogy neked milyen szép szemed vaaan!!!!
jaaa :)
értem :)
volt már olyan aki erre panaszkodott, hogy levegőnek nézik fórumokon, azóta jól elvan :))
én nem szoktam magam hagyni lerázni, úgy vagyok vele ha un. zártkörű társaságból vki beleszólhat más fórumba akkor én is beleszólok az övékébe és nem hagyom magam lerázni :))))
ezt nem értem, ne haragudj :)
kifejtenéd?
én is vettem lila lakkot, de ott felejtettem a boltba :O))
amugy nem tudok lakkozni, mindig csúnya
na már megint ez.....
csak nyomjad magad nyugodtan , csak 1-2 bunkó van itt
olyan érdekes, amikor még csatlakoztam ide, volt egy csomó dolog amihez szívesen hozzászóltam..jöttek a jobbnál jobb fórumok, meg én is kérdeztem egy csomó mindent, most meg úgy kell keresnem egy egy fórumot, hogy kedvem legyen írogatni ide...tényleg sok a szülök, fogyni akarok, stb téma..lehet bennem van a hiba, de mostanában max csak olvasgatok, de azt is ritkán..valahogy olyan mintha elmaradtak volna azok az emberek akikkel jókat lehet itt beszélgetni :D
de lehet h tévedek és mindenki csak a megfelelő topicra vár :) mint én :D
hát bizony, nem lehet itt csak úgy passzolgatni :)))
egyébként jók a fórumok szerintem, és sokszor már nem arról szól amiről kellene :)))
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Miért akar mindenki fogyni?
- Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit!
- Egy kismama, aki fogyni szeretne, dee a baba az első, és nő is szeretne újra lenni!