Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vicces topik fórum

Vicces topik (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
53283. Dodi44
2024. aug. 5. 18:40

Munkahelyi felveelizo:

Az van ide irva, hogy buntetett eloeletu!?

-Igen.

Mit kovetettel?

- Az elzo munka felvetelen, nem vettek fol, es az nagyon megvertem!

OK! Hetfon reggel hatra legyen it, akkor kezd!

53282. Dodi44
2024. aug. 5. 18:34

Mind uzlet California-ban imgyen ad minddenfele aruit!

-azoknak, akik jobban tudnak futni, mint a rendorseg!!!

53281. Dodi44
2024. aug. 4. 13:49

Az egyik vonat fulkeben utazott harom szemely. Egy fiatal szep leanyzo, egy matrona es egy jokepu fiatalember.

Ahogy a vonat halad, a fiatalember , eszrevette, hogy a leanyzo, szomoru arcal ult. Erre megkerdezte tole, esetleg mit tudna tenni, hogy derure tudna kelteni?

A lany azt felelte, hogy faj a foga, es a fogorvoshoz utazik.

Mire a ferfi azt mondta, hogy oneki van egy adottsaga, amivel a fajdalmat el tudja mulasztani, de nem hagyomanyosan. Megkerdezte, melyik foga faj? a leany mondta, hogy a ball also hatos. A ferfi azt mondta, ha megengedi, hogy ratehesse a nyelvet, a fogfajasa el fog mulni!

Mire a lany zt mondta, ne szemtelenkedjen vele, es elfordult tole! De csak egyre jobban fajt a foga, es vegul belement az orvoslasba! Tenyleg miutan ratette a fiu a nyelvet, fel perc alatt elmult a fogfajasa!

Erre a matrona ezt kerdezte, minden betegsegre jo az a gyogy mod? Mert oneki meg aranyere van!

2024. aug. 4. 07:11

Éjjel felkelti az asszony a férjét:

- Béla, ébredj! Úgy hallom, valaki a konyhában eszi a pitét, amit este sütöttem!... - Akkor most kit hívjak fel : a rendőrséget vagy a mentőket ?

53279. Dodi44
2024. aug. 3. 04:01

Egy ferfi tulsulyos volt! Az ujsagban volt egy hirdetes, hogy garantaljak, hogy egy het alatt ket es felkilot fog fogyni!

Elment es megrendelte a csomagot aminek az eredmenye egy het alatt ket es fel kilot fog fogyniGarantalva!

Jott a hetfo es egy szep vekony fiatal lany kopogott a ajtajan, reggel nyolckor! Amikor kinyitotta az ajtot neki, a lany odahajolt a fulehez, es azt suttogta a ferfinak:

Ha megtudsz fogni, akkor a tied leszek!

A ferfi loholt, futott, de meg csak a kozelebe sem tudott jutni! Eltelt egy het, es szombaton a futas utan Majd harom kilot vesztett a ferfi!

Felhivta a hirdetot, es megrendelte az egy hetre otkolofogyast garantalo csomagot!

Jott a hetfo reggel, es egy formas csinos no kopogtatott, es azt mondta, ha megtudsz fogni, a tied leszek! Megint futas, de ez mar gyorsabb volt a trening!

Eltelt a het, es lemerte magat, hat elfogyott a sulya, ot kilo tizenot dekat! Egyre jobban tudott futni es jol erezte magat! Megint felhita a tarsasagot es a hirdetonek azt mondta, most egy hetre a hetkolo fogyasu csomagot rendeli meg! De a hirdeto, figyelmeztette, hogy biztos abban, hgy megrendeli? Mert ez a leg kemenyebb trening! De ha elvegzi, garantaljak neki ahetkilos fogyast a hetvegere!

Azt mondta a megrendelo, hogy igen biztos es varja hetfon reggel a kopogtatast! Mar egeszze biztosra vette, hogy utolfogja fogni a not akit kuldenek!

Jott hetfo reggel es egy 75 kilos atleta ferfi kopogtatott, aki azt mondta neki:

Ha megfoglak, az enyem leszel!

A hetvegere majd nyolc kilo fogyast mutatott a merleg!

53278. Dodi44
2024. aug. 3. 02:54

Ki a bunos itt?

A hazaspar alszik bekesen a hitvesi agyukban..

Ejfel utani felharomkor a feleseg gyorsan folult az agyban, es elkialtja magat!

Azonnal kapd fol a ruhaidat es tunj el!

Hazajott a ferjem!!!

Erre a ferj foludrott, felkapta a ruhait, es kiugrot az emeleti ablakon!

53277. Dodi44
2024. aug. 3. 02:20

A francia riviera-n lakott egy hazaspar.

A feleseg azt mondta a ferjenek: tudom hogy azt mondtad, hogy ne nezzek bele a pancelszekrenybe, de tegnap este beleneztem! Talaltam benne 40000 Eurot, es nagy tojast!

Mire a ferj azt mondta: Mondtam, hogy ne nez bele a pancelszekrenybe te asszony!

Az asszony azt mondta, hogy miert van benne negy tojas?

Mire a ferj: az a negy tojas azert van, hogy ahanyszor kimegyek es a Riviera strandjan napozo odajott ferjes asszonyok a ferjeik nelkul, azokkal egyutt alszom, annyiszor teszek egy-egy tojast a pancelszekrenybe! Es ha osszgyulik abbol egy tucat, akkor eladom a tojasokat! No abbol gyult ossze az a negyvenezer Euro!

53276. Dodi44
2024. aug. 2. 23:26

A egy asszony a harangozonak azt mondta, hogy kepzelje a multheten kaptam ket papagajt es azoknak csunya szajuk van, ahogy beszelnek! "Szrvusz szepfiu akarsz velunk lefekudni?"

Azt mondta a harangozo, hogy az tenyleg csunya beszed!

De van oneki is ket papagaja, Antal es Peter, akik vallasosak es imadkoznak!

Hozza el a ket papagajat, mondta az asszonynak, majd azok megtanitjak a tisztesegs beszedre!

Hat ugy is lett! Az asszony elhozta a papgajait es betettek oket a masik ketrecbe.

A ket uj papagaj egybol megszolalt, szervusztok szepfiuk akartok egy kicsit lefekudni velunk?

Erre Antal azt mondta te Peter, mostmar letehetjuk a rozsafuzert!

Az imadsagunkra valaszt kaptunk!

53275. Dodi44
2024. aug. 1. 17:23

Apu es anyu ulnek a konyha asztal mellett, es egyszer csak Pistike odajon es azt mondta: Anyu ez nem igazsag! Apunak csak egy mnkahelye van es neked meg negy!

-Honnan veszed ezt Pistike?

Hat tegnap kerestem a labdamat a szekrenyetekben es lattam, hogy apunak csak egy fajta munkaruhaja van, neked meg van egy szobalanyi, egy apolonoveri egyenruhad, egy rendori uniformisod meg egy francia ejjeli mulatobeli pincernoi egyenruhad!!!

53274. Csicsi25
2024. aug. 1. 14:48

Saddam Hussein kivégzése van, bekötött szemmel, egy fél cigarettával áll a kivégzőosztag előtt. Megszólal az ítéletvégrehajtó:

- Saddam Hussein! Eljött az ideje, most még van egy utolsó kívánsága!

Saddam:

- Azt szeretném, hogy egy magyar focista lőjön!

53273. Dodi44
2024. aug. 1. 06:12

Hat kepzeld el Ilonkam, hogy jartam az ejszaka!

-Hat mond mar, hat hogy Pannikam?

Az ejjel arra ebredtem, hogy az uram almaban egyre csak azt hajtogatta, hogy Monikam, Monikam szerelmem...

- Hat teged meg Panninak hivnak! Es megbeszelted vele, miutan felebredt?

Nem ebredt fol...

53272. Dodi44
2024. júl. 31. 21:18

Moricka, megkerdezte: Apu mi van anyunak a labakozott?

A Paradicsom! mondta apu.

Es mi van neked?

Nekem a paradicsomba valo kulcs!

Apu, akkor csereld ki a zarat a kapujan!

De miert Moricka?

Mert a szomszed Jozsi bacsinak is van egy kulcsa hozza!

53271. Dodi44
2024. júl. 31. 21:13

A ferjem elment a fiukkal horgaszni!

Kerdeztem, mikor jon vissza?

Erre adott egy szep piros rozsat, es azt mondta, amikor ez a rozsa, elfog hervadni!

De akkor miert hullajtja a konyeit?

Mert ez egy muanyagbol csinalt rozsa!

53270. Dodi44
2024. júl. 31. 19:05

Mondja szepasszony Maga lefekszik a ferfiakkal penzert?

Nem! Szegyelje magat!

Oh ! Koszonom asszonyom! Mert nekem nincsen penzem!

53269. Dodi44
2024. júl. 31. 17:44

Loptam:

Pistike kerdezte aput:

Apu, mi a kulonbseg a nok meg a ferfiak kozott?

_Hat Pistike a noknek 36-os labuk van,

A ferfiaknak meg 43-as labuk van!

Pistike azt mondta, ugye, jol gondoltam, hogy a labuk kozott van a kulonbseg!

53268. Dodi44
2024. júl. 31. 17:26

Feleseg es a ferj kulonbsegei egyike.

A feleseg akarata:

Majd ha meghazasodunk, majd en megvaltoztatom!

Ferj gondolata:

Ha meghazasodunk, remelem nem valtozik meg semmi, es ugyan ugy marad minden, mint eddig.

53267. Dodi44
2024. júl. 31. 09:05

Ne szidd a ferjed!

Ha tokeletes lenne, ne vett volna el felesegul!

Mert te sem vagy tokeletes!

53266. 7454c77428 (válaszként erre: 53244. - Dodi44)
2024. júl. 30. 18:58
tojást nem dobtak,esetleg egy kis kolbászt.az én főnököm húsvétkor kemény tojást kért,másnapra rakott krumpli volt betervezve-
53265. Dodi44
2024. júl. 30. 18:53

Egyetemre jarok, es hogy a kiberelt szobam koltseget megoszthassam, odakoltozott egy szobatars a szobamba de ket agyunk van !

Anyam eljott meglatogatni a multheten, es nem akarta elhinni nekem amikor mondtam hogy Marika nem az en baratnom, hanem csak a szoba kiberlesi koltseget osztjuk meg, azt mondta anyam, hogy Pistikem nem nagyon akarom elhinni amit mondsz. Egy par nap mulva miutan anyam elment, Mari azt mondta, hogy hianyzik az egyik talca a polcrol! De Mari azt mondta, hogy Pista en nem mondom azt hogy anyad elvitte, de azt sem mondom, hogy nem! Hat erre en felhivtam anyamat es megkerdezte, tole, hogy nem e tudja, hogy mitortent azzal a eltunt talcaval? Anyu, en nem mondom, hogy elvitted a talcat a polcrol, de azt sem mondom hogy el, de a talcat sehol nem talaljuk itt!

Erre anyam azt mondta, hogy Pisti, en nem mondom azt, hogy a Marival egyutt alszotok e vagy nem alszotok!

De ha Mari a salyat agyaban aludna, mar regen nem kersne azt a talcan, mert a lepedo alatt nagyon torne a derekat!

53264. 7454c77428 (válaszként erre: 53257. - Dodi44)
2024. júl. 30. 18:50
mint a férfiak.mosni,főzni takarítani kell rá-fordítva még nemigen láttam.,
53263. Dodi44
2024. júl. 30. 18:38

Tanacsot szeretnek kerni!

Ezelott ugy masfel evvel, megoperaltak Vesektomit hajtott vegre az orvos rajtam.

Azt hittem, ezzel megszunhet a vedekezes, ha szerelmeskedunk a felesegemmel!

De nem ugy lett!

A mult heten szult a felesegem, es az en vesektomim csak a babi borszinet tudta megvaltoztatni!

Azt mondtak nekem, hogy biztos fenyt kapott az elohivas kozben es azert fekete!

53262. Dodi44
2024. júl. 30. 15:46

Egy asszony gondterhelt arcal, elment a fogorvoshoz, es megkerdezte a fogorvostol, mennyibe kerul egy hatso bolcsesseg fog kihuzasa?

A fogorvos mondta, hogy $450!

Miert olyan sok? Nem lehetne azt olcsobban?

A fogorvos azt mondta az az ara, az erzestelenito nagyobb injekccio beadasaval egyut, mert aaz a bolcsesseg fog, az jobban be van agyazodva!

A feleseg megkerdezte, hogy mennyi lenne az erzestelenito nelkul, es ha a tanuloknak bemutatja a muveletet es azok nezik a folyamatot? hat akkor csak $200.

Es ha az egesz osztaly nezne, es az egyik tanulo huzna ki?

Az orvos azt mondta, akkor csak $50 lenne.

Az asszony azt mondta, Perfekt!

Akkor a jovohetre csinalhatnank egy idoopontot a ferjemnek???

53261. Dodi44
2024. júl. 27. 09:29

Janos, nagyon faradt volt estere! Lefekudt es azonnal elaludt!

Almodott! Azt almodta, hogy Szent Peter kapuja elott allt es kopogtatott! Szent Peter kinyitotta az ablakot, es Janos megszolalt, hogy mit keresek en itt en meg fiatal ember vagyok es a felesegem , Marikam szeretve var engem az elok soraban a foldon!

Szent Peter azt mondta, hogy meghaltal! de ha megis annyira szeretnel visszamenni, hat visszamehetsz, de egy tyuknak a kepeben! Hat Jani a foldon talalta magat a Marinak az udvaraban, ot kapirgalt! HAt nem jol erezte magat, es a mellette levo tyuknak elmondta banatat, hogy olyan felfuvodva erzi magat es a kozerzete sem jo! A masik tyuk at mondta, hat az azert erzed ugymagad, mert egy tojas fejlodott benned, hat vegyel egy mely lelegzetet es egy nagyobb hasmenes es meglesz a tojasod! Jani meg is tette, es tenyleg jobban erezte magat!

De egyszer csak erezte, hogy utogetik a fejet egyre erosebben!

Hallani veli, hogy az utosek kozott hallja Marikaja hangjat!

Jani ebredj fol ossze kakaltad az agyat!!!

53260. Dodi44
2024. júl. 27. 05:56

Egy felesegpapagajt akart venni maganak, de nem volt tul sok penze.

Azert elment a madaruzletbe nezelodni!

Egynagyon szep nagy papagajt latott es $50 volt csak az ara! Azert a nagy papagajert altalaban 68 szazat kertek!

De megkerdezte az arusitot, hogy hogyhogy az a szep papagaj ilyen olcso?

Mire azt valaszoltak neki, hogy az a madar a proslampas hazbol jot, mert a rendorseg becsukatta a piroslampas hazat, es amit a madar mond az nem mind szalonkepes!

De a papagaly szep nagy es szep piros elenksarga fekete farok tollakkal nagyon szep volt! Csak meg vette, es hazavitte!

Otthon a madar azt mondta: Uj Haz, Uj Madam!

Az iskolabol hazajottek a lanyai, es ahogy a hazba bejottek, a papagaj megszolalt: Uj lanyok!

~~utanna csondben maradt a madar, elszundikalt...

Egyszer csak kinyilik az ajto, a ferj hazajott munkabol es bejott a szobaba, a madar meglatja, azt mondta: Szervusz Joska!!!

Egy jo darabig nem tortent semmi kulonleges, es orultek a szep madarnak!

Majd egyszercsak egy osszejovetelt csinaltak a feleseg nevnapjat megunnepelni, osszeultek a baratok es a nagy csalad! egyszer csak a papagaj elkezdet de irgalmatlanul karomkodni es a haziak nagyon szegyeltek a madarat, es a szekrenybe tettek, de az ott is kiabalt es nagyon csunyan beszelt! Mire a ferj azt mondta neki, ha megeszer karomkodik nagyon megbunteti!

A papagaj csendben is volt ugy negyed oraig, es megint elkezdett karomkodni de nagyon!

erre a ferj, mit tudjon csinalni, beletette a jegszekreny fagyazto reszebe! Egy felora mulva kivette, hatha meghunyaszkodot a papagaj!

Amikor kivette a fagyasztobol, a papagaj szepen udvariasan megszeppenve megszolalt es megkerdezte: keremszepen az a szerencsetlen felpucolt csirke mit vetett ott a jegesben?

53259. Dodi44
2024. júl. 27. 05:34

A foci vilagbajnoksag dontojere a stadionba utolsonak erkezik egy ferfi, es a sora kozepen van a hely jegye! Amikor a tomegen atkuzdi magat, leult es eszrevette, hogy a mellette levo ules meg ures!

Hat megorult neki, nem kell szorongania, hogy hogy lehet, hogy a vilagbajnoksagon a stadionban van egy ures ules, amikor mar honapokkal ezelott elkelt minden jegy!?

Az ures ules mellet ulo embert megkerdezte, hogy tenyleg ures az a hely, nem ul ott senki?

Azt mondta a szomszed ferfi, hogy a felesegenek vette a jegyet, de kozben a felesege meg meghalt!

Erre fol reszvetet nyilvanitotta a szomszed, es azt mondta, hogy de biztos elhozhatott volna az egyik rokonat az ures ulesrol megnezni a dontot!

Mire a ferfi azt mondta: Nem szoltam egyiknek sem, mert tudtam, hogy nem tudnanak eljonni, mert mindegyik a temetesen van!

53258. Dodi44
2024. júl. 27. 02:12

Egy kisvaros allatkerjeben dolgoztam.

egy gorullank volt, amiert az emberk jottek es megneztek a gorullat mint a fo edekesseget!

Egynap szegeny gorulla meghalt, mert mer nagyon oreg volt. Az allatkert igazgatoja, felt, hogy nincs tobbet gorilla, es az emberek nem fognak jarni az allatkertbe! Erre azt mondta az igazgato nekem, hogy ad minden heten ezer dollart, ha felveszek egy gorilla jelmezt, es en leszek a gorilla!

Elvallaltam orommel, mert a penz jol jott. De azert en nem voltak olyan igazi mint az eredeti gorilla, es ki kellett talalnom valami ujjat,hogy mit csinalok! Hat egy nap egy faagon hintazva logtam, csak az volt a baj, hogy az ag athajlott az oroszlan ketrece fole is!

Hat egyik nap, addig hintaztam az agon, hogy akezem lecsuszot az agrol, es beestem az oroszlan ketrecebe!

Elkezdtem kiabalni, hogy mentsenek ki! Mert a hatam mogott meglattam egy him oroszlant, engem figyelni! Ahogy felve kiabaltam, egyszercsak halkan odaszolt, hogy azonnal hallgassak el, mert, miaz, nem tetszik az ezer dollar egyhetre? Ha kiabalok, mind a kettonket kifognak rugni!!!

53257. Dodi44
2024. júl. 26. 23:54

Te Jani, azt mondjak, hogy a nok olyanok, mint az olympiai arany erem!

Kuzdesz erte, es miutan megkapod, az eleted vegeig log a nyakadon...

53256. Dodi44
2024. júl. 26. 04:25

Draga Jo Istenem!

Adtal nekem szep gyerekkort, aztan elvetted.

Adtal nekem szep fiatalkort, aztan elvetted.

Adtal nekem egy feleseget...

csak emlekeztetni szeretnelek!

53255. Dodi44
2024. júl. 25. 19:37

Loptam:

" halat ettunk ebedre, hatezerotszazert! Miskolcon hatezerotszazert egy not kapok a hugaval egyutt!!! "

53254. Dodi44
2024. júl. 25. 19:28

Te Maca! Miert fekudtel le a ferjemmel?

-megakartam tudni, mi a kulonbseg a tied, meg az enyem kozott?

Hat azert nem kollott volna lefekudnod vele! Megkerdezhetted volna...

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook