Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
Hát nekem annyira bedurrant a mellem, hogy ha nem fejem le egy kicsit biztos megőrülök, szóval most is készülni fogok mellszívóval... :S
Ezt a krémet megveszem én is mert nagyon berepedt a mellbimbóm, de az aventes méregdrága krém semmire nem volt jó...
Már nem engednek fejni,mert a "bababarát" kórház szeretne lenni és ott nem lehet.Én 2 napig könyörögtem(áprilisban szültem),míg végül megkaptam az elektromos mellszívót.Nekem a kórházival kompatibilis,kézi van.Szóval nem a csecsemősök hibája!Ők is a fejés mellett lennének,csak nem engedik nekik sem,hogy használják.
Aries:már 24 órás room-in van.Az anyukával van non-stop a baba és a csecsemősök nem is tárolják az anyatejet,mert annak is szigórú szabályai vannak.De mivel nincs fejés,nincs mit tárolni:)))
Bimbóvédő krém:igen,nagyon jó amit a kórházi gyógyszertárban lehet kapni.Megjegyzem erről se egységes a csecsemősök véleménye,viszont van bent náluk bioptron lámpa,ami viszont szuper.
Amikor én voltam se díjazták de szó szerint lesz@rtam.Volt egy nagyon kedves csecsemős és ő mondta hogy ezt le kell fejni különben csúnya gyulladás lesz belőle és hoztam e mellszívót.Megmutatta hogy kell kézzel fejni meg hogy kell használni a mellszívót.Persze hozzá tette lehetőleg ne vegye észre senki mert leszidnak.Neki köszönhetem hogy nem gyulladtak be a didkók!:-)
a krém tényleg szupi és én is melegítőbe voltam!
Szia!
Babának popsitörlő, textilpelenka (büfiztetni és a mérlegeléshez is) és vigyél neki rendes pelenkát is, mert amit egy napra adnak(4-5 db) az nem feltétlenül elég. Ruhát és kencéket adnak benn, ha hazaviszitek akkor kell csak saját ruha.
Neked hálóingek, fürdőspapucs, sima papucs, zokni, szülés utáni betét, alsónemű, WC papír, zsebkendő, melltartópárna, köntös, tisztálkodószerek, tányér, pohár satöbbi.
Biztos valami fontosat még kihagytam, de olvass vissza a fórumban, mert asszem ilyenről már volt szó, vagy utána tudsz nézni itt:
szia !
én áprilisban szültem , az én szülésznőm Bogda Hajnalka volt, aki egy tünemény...nagyon sokat segített :) ismerem még a Czank Ágnest ő tartotta a szülésfelkészítő tanfolyamot ( ami nagyon szupi ) és ő is nagyon kedves. de véleményem szerint nem olyan fontos a szülésznők neve, jó tanácsként kaptam: Hogy a szülés agyban dől el, és amiként te viselkedsz, úgy fognak bánni veled !!! nekem aximálisan csak jó tapasztalataim vannak !!
a viselkedést úgy értem, hogy volt egy csaj akivel együtt vajúdtam, és ő órákon keresztül csak kiabált.." nem bírom már , szedjék ki belőlem....stb. " és még sorolhatnám, megvizsgálni sem hagyta magát, szóval gondolhatod hogy örültek neki a dolgozók :)
hányadik gyerkőc lesz? első szülés?
üdv.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem ismeri valaki véletlenül a kórházban a szülésznőket név szerint?
sziasztok!!!
nem tudtam végig olvasni az összes hozzászólást, csak bele-bele olvasgattam. Lehet már beszéltetek erről, akkor bocs...
A veszprémi kórházban egész terhességem alatt egyszer voltam csak a 18 heti uh-on, mert a nőgyógyászom almádiban van, és a fehérvári kórházban . Nst-re is a fehérváriba mentem értelem szerűen, mert egyszerre megvolt a nőgyógyászati vizsgálat is. Viszont én vp-ben szeretnék szülni, és apás szülést szeretnénk mindenképpen. Ilyenkor mi a teendő?? A szülés előtt be kell mennem vp-be, vagy elég ha jönnek a fájások? Légyszike aki tud segítsen. 37. hétben járok most...
szia !
nekem 8-ra kellett mennem, de úgy jártam hogy megittam a cukros langyos vizet és mondták menjek ki a váróba, majd 1 óra múlva menjek be...igen ám én kb.20 percig küszködtem, hogy bent tartsam, de sajna sikertelenül, minden kijött belőlem...utólag mondták, hogy vihettem volna magammal , egy fél citromot, és úgy talán elviselhetőbb lett volna.
szóval cukor terhelés nálunk elmaradt, kértem hogy ne is keljen még egyszer meginnom, mert szerintem förtelmes volt :(
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, hogy a terheléses vércukorra hányra kell Sztk-ba menni? Mikor nyitnak 7-kor?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy van-e valamilyen mozgásforma Veszprémben kismamáknak? Esetleg lehet még Almádiban, Várpalotán, Fehérváron, Siófokon :) Kismamatornára, kismamajógára, ilyesmire gondoltam.
Köszönöm!
Szia!
Mi is kb egy éve voltunk és 12 ezer (volt akkor). Csak vigyél DVDt meg pendrive-ot, mert a pendrive-ra képeket kapsz, a DVDre meg rögzíti a felvételt :) Én is csak ajánlani tudom!
Szia!
Dr.Szabadka, Dr Jósa ,ennyit tudok,remélem tudtam segíteni.Üdv.:Brigi
Dr. Csongrády Attila
8200 Veszprém, Kossuth u. 1.
Telefonszám: 06 30 9 476-510
1 éve 12.000,- volt nála egy 4d uh. Nagyon rendes, kedves
Helló!
dr.Csongrády Attila csinál még 4D-t? Tud valaki naprakész telószámot ahol be lehet jelentkezni nála? Mennyibe kerül?
Köszi!