Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést? (beszélgetés)
DE!!!
Nézz már rá a honlapjukra....ezzel ösztözönek arra, hogy vásárolj, nyiss náluk előfizetést...
Értem amit mondasz, de igenis származik. Nem azért mert többletköltséget generálsz neki, hanem
1, valami olyan miatt vállal hûségnyilatkozatot, aminek ô nem látja elônyét. A díjcsomag havidíját neki kell fizetnie 2 évig minimum, hisz vett neked egy kedvezményes telefont és ezért nem mondhatja fel bármikor a szerzôdését ha úgy gondolja.
2, Ha arany/platina kártyás lesz szintén nem vehet majd kedvezményes áron telefont, hisz a te telefonod miatt hûség van a számán!
Domino csomagban nem tudnád megvenni?
Értelek, hogy mit szeretnél, de ez úgy nem oldható meg, hogy a másiknak ne származzon belôle hátránya!
Mindjárt mondok neked árakat, csak kikeresem!
akkor mindenki mehet a t mobile oldalára és megnézheti hogy a webshop teljes ár 4900... és ezsméletlenül buták és rosszindulatúak vagytok!
űnyilávn nem fogom azt kérni hogy bárki fizesse ki helyettem a készüléket...
:) dehogyis:):):)
itt mindenki hülye:D. üdv a klubban:)
Ja, azt hittem komolyan mondod... :)
Amúgy 5 évet dolgoztam a t-mobile telefonos ügyfélszolgálatán....
Fuoco, te is buta vagy, ja, meg hülye bunkó:):):)
....
mindjárt ez jön....
További ajánlott fórumok:
- T-Mobile előfizetés?
- Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Sürgősen vennem kell egy t-mobile-os sim kártyát, ami nem előfizetéses. Mennyibe kerülnek?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Ki volt mostanában felűlvizsgálaton a Veszprémi ORSZI-nál?