Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést? (beszélgetés)
Köszike! :)
Igen, lehet a babák miatt!
Én is értem. És megértem Rékát. De ezek a lányok tényleg nem tudnak megállni. Nem baj. :) Én már nem is látom amit írnak!
Hát igen. Én értem, Te is, ennyi! Lehet hogy a babák miatt! :)
Igen, láttam, küldtem is feléd gólyát!
Igaz!
De a többiek meg képtelenek voltak érteni, amit mond. :)
Ez azért bosszantó lehet. Nameg a hormonok, te biztos tudod! :)
mi most várjuk hogy ne jöjjön Piri...:) 24. napom van ma!
Többször írta, hogy babás.
És nem azon volt a hangsúly, hogy 30ezres vagy nem, hanem az önzetlen segítségen, és ha Te 5ezerért veszel egy készüléket, az nem 30, hanem 5ezres.
És egyébként engem is idegesít(ene), hogy miért is ne segíthetne valaki önzetlenül?
Ők csak ezzel érveltek, amit Fuoco ír, az megint más.
És Rékával amint emberi hangnemben és stílusban beszéltek, ő is váltott... a Lányok viszont tovább piszkálták, és ez pofátlanság. Pedig írta többször, hogy kismami.
Hát, igen! Úgy nehéz. Főleg egy kismamival. De ilyen tapintatlanok is hogy lehetnek!
Szerintem a válaszok 90%-a sértő és lenéző hangvételű volt.
Igaz, de ott korábban azt firtatták, hogy senki nem segítene önzetlenül, ezt nem értette Réka, és igaz is van ebben! Segíthet önzetlenül valaki.
A te hozzászólásod pedig értehtő, hiszen így már tök más a helyzet. De mint Réka írta ez egy logikus érv! Nem, mint a többieké.
mi még nem tudjuk a nevet, és még nem 100%, hogy kiscsaj
még várunk, amíg tuti lesz ;)))
Én nem értem, visszaolvastam az egészet, szerintem teljesen normális, hogy van, pl. én, aki odaadná 4900 forintért, ha annyiért veszem meg, mondjuk kifejezetten neki, de az érthető, amit az egyik hozzászóló írt, hogy ha ezáltal meg lesz kötve a keze annak, aki megköti a szerződést!
De az nem érv, hogy nem lesz haszna rajta annak, aki segít, ne is haragudjatok.
További ajánlott fórumok:
- T-Mobile előfizetés?
- Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Sürgősen vennem kell egy t-mobile-os sim kártyát, ami nem előfizetéses. Mennyibe kerülnek?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Ki volt mostanában felűlvizsgálaton a Veszprémi ORSZI-nál?