Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést? (beszélgetés)
őőő nem akarok ellent mondani neked, biztos igazad van, de én voltam telekomos nem te. :-)
akkor ezek szerint azok az userek akik hozzám jöttek, hogy a telefon is tiltva lett imei alapján mind fantomok voltak! :D
Köszi! ;)
Így van...
különben már a teló is lekövethető...
te jó ügyfél és tanácsadó vagy, ha letiltották a kártyádat...
Kösszi Medve Úr! :))))
Így nem oké a biznisz, ha neki kára van belőle, a hölgyek véleményével az volt a bajom, hogy haszonlesők, és nem adnának oda egy készüléket 5000ért ha ők annyit fizettek érte más káruk meg nincs belőle :))
Érted...hogy miért ne lehetne valaki önzetlen és segítőkész??:)
Jól van, akkor világos minden! :D Ez a lényeg!
Szóval ha nem kell neked kártya akkor inkább dominóban vedd meg, akkor 23000.- a kártyán van 60 ingyen perc, de csak akkor ha webshopon rendelsz!
:) sok csekély értelmű medvebocs!
Viszont Réka! arra figyelj, ha netán az usered nem fizeti a 2 év hűséget akkor letiltját a telefonod mint a sicc tehát ha lehet ismerőst vigyél be a bizniszbe! :D
ááhá, köszi...ők nem ezzel érveltek, így értem, jogos és logikus!
ők azzal érveltek hogy dominóban 30 a teló és mé lenne valaki olyan jófej hogyha csak 5be kerül előfizusan,a kkor átadja 5ért...
Kelleni nem kell, abban az esetben ha csak kártyát veszel de telefont nem, akkor nem kell. Ezért mondtam, hogy kára származna belôle. Illetve feleslegesen megköti a saját kezét!
Na, örülök hogy akkor sikerült kiragadnom a lényeget! :)
na, köszi, épp ezt nem akarok!
kérlek téged is, marcsixkát is hogy hagyjatok...
Értelek. Köszi, végre valaki, aki rendesen tud kommunikálni... :)
Lehet, hogy kénytelen leszek dominóban venni.
Nem kell az előfizura is aláírni hűséget amúgy?
További ajánlott fórumok:
- T-Mobile előfizetés?
- Ha választok T-mobile-nál 2 éves előfizetéssel ehy telefont, akkor ahoz én választhatok havidíjas díjcsomagot? Vagy hogy van ez?
- Ha új T-mobile-os készülék új előfizetéses kártya behelyezése után azt irja ki, hogy NINCS SZOLGÁLTATÓ mi lehet a probléma?
- Sürgősen vennem kell egy t-mobile-os sim kártyát, ami nem előfizetéses. Mennyibe kerülnek?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Ki volt mostanában felűlvizsgálaton a Veszprémi ORSZI-nál?