Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!! (beszélgetés)
Andi én nem is arra gondoltam hogy bűnözz nyugodtan.Szerintem ez így jó ha tudod hogy butaságot csináltál,de másnap úgyis meg spórolod azt a kalóriát.Én arra gondoltam amikor én is felszedtem ezt a 8 kg,mi a francért nem lehetett magamnak parancsolni.
Ha valaki fogyni szeretne, szerintem nem engedheti meg, hogy itt ott csaljon. Ha valaki pár kilótól szeretne csak megszabadulni (2-3), akkor igen, efelett, nem. Vagy legalábbis ezzel nagyban lassítja a változást és magát is becsapja. Ezért érzem a magam bagettjére, hogy nem volt jó ötlet, de ez van.
szerintem sincs baj ezzel, néha megkell engedni ezt azt :D
én pl tegnap később piruetteztem, de nem zavart, nem akkora bün. még időben etted nagyjából :)
Hát igen.Türelem,és kitartás.Szoktam is mondani torna közben hogy a francért nem lehet ezt a fájdalmat érezni amikor ész nélkül tömöm magamba azt a rohadt kakaós csigát,vagy a fehér kenyeret.Biztos egyből dobnám el.Pedig olyan fincsi:))
Persze, de jó lenne, ha a lisztet kizárhatnám az életemből, és ez nem nagyon megy.... És tudod, megint ott tartok, jó lenne holnapra újra csinos lenni.. Mindig elfelejtem, hogy ez a 6-7 kg. fél év alatt jött föl.... Tehát türelmesnek kell lennem...
Szerintem nem rossz.Legalábbis sokkal jobb mintha este 9-kor etted volna azt a bagettet.:)
Én tegnap nem voltam túl jó, bár talán rossz sem. Nem tudom eldönteni: ettem egy narancsot, egy kevés török lecsót, kb. 4 szelet hamlettet, 2 teljes kiőrlésű bagettet (5-kor). Mellé kávé (tej + édeske). Összességében nem tartom rossznak, csak a bagettet nem 5-kor kellett volna... De ma este, ha az idő is úgy engedi, megyek futni kicsit!!! Hétfőnként állok mérlegre, remélem 6-al kezdődik a szám....
sziasztok :D
ma megettem egy milli mia piruettet, de megérte, annyira finom volt!!! :D
de megyek futni egyet, jó lenne, ha a vasárnapi méreckedésre egy kilóval kevesebbet mutatna az a *** mérleg :D
Na túl vagyok rajta.Hát én ugyan olyan éhes vagyok mint szoktam.Azt hiszem itt az akarat erőt kell elővenni:))))))))
Kitartást hozzá! És ha már lement a segítségével x kg, akkor sztem érdemes havonta legalább egyszer emlékeztető szúrásra elmenni. Én sztem ott rontattam el, h nem mentem vissza, és ezért elmúlt a hatása...
Ne keserítsetek már el.Ez az utolsó bizodalmam.De hátha én leszek a 100-ból egy.De mindenképp beszámolok.
Sziasztok!
Nekem most már második hete a fülemben csücsül a tartós tű, akupunktúrás, de semmit nem ér. Két éve mikor voltam, akkor heti háromszor jártam, ott kellett ülni háromnegyed órát alkalmanként. Akkor 15 kg-mot fogytam, de sajna visszajött, miután elmúlt a hatása. szóval, annyira nem tartós dolog, bár azért sokaknak segített már...
Annyi, hogy abban segít, kevésbé legyél éhes. Speciel nekem ez nem sokat segítene, mert akkor is tudok enni, amikor nem vagyok éhes...Ha egyszer a vezér hangya elindul...
De majd mesélj!!!
Sziasztok.Ma megyek akupunktúrára.Reggel rá álltam a mérlegre,és le is szédültem róla.Van valakinek tapasztalata az akupunktúráról?
És kibírtam, nem ettem este már semmit :))))
Na, ez az első napom. Figyeltem arra mit eszek, ettem most délután 4-kor is (körte + kefír), és terveim szerint ma már nem eszek mást, max. egy almát. De mivel színházba megyek este, nem lesz nehéz betartani, kb. 1/2 11-re érek haza...
Szóval első nap pipa, csak a mai mozgás marad el.
Első nap reggeli súly: 70,5 kg.
:-DDDDD
Mi most együtt fogyizunk Ő 138-ról indult,most 125 kg.Szépen alakulgat,kérdés lesz e elég ereje és kitartása végig csinálni.Ha 110-re lefogyna akkor annak már nagyon örülnék,de a 100 lenne alegjobb.Majd kiderül a jövőben,hogy sikerül e neki.
Jesszus ne idegesíts. Magamat is nehezen fogyasztottam le.Kezdhetem őt is:O))
Az Én párom is a bago leszokás után kapott fel 30-40 kg.Az első évben 20 szaladt fel neki a többi meg az utána következő 4-5 évben.Szóval ez a nasizás a pótcselekvés,rágjon pl fogpiszkálót ilyenkor,mert tulképp mindegy mit tesz pótcselekvésként,csak valami legyen neki arrra a 10 perces cigiszünetre emlékezteteő cselekvés.:-))
kinek ez nem megy, kinek az :o)
De igen meg kell próbálni.Te is ezt mondtad nekem,emlékszel?:o))))
szerintem a sportból, normális evésből, nemdohányzásból a nemdohányzás a legnehezebb. én képtelen vagyok lemondani róla. gratulálok neked!
Egyébként gratulálok a férjednek.
hát igen.Nekem is fel jött 4-5kg.de muszáj valami pótcselekvés,ez nálam is a nasi.Most azt próbálom lefaragni magamról,de az a pár kiló nagyon hozzám nőt.Ezért is féltem leszokni a cigiről,tudtam hogy ez lesz.Mert ugye egy férfinak még jól is áll egy kis mackósság,de nekünk már kevésbé.
Már úgy értem hogy ahelyett eszik.
További ajánlott fórumok: