Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Értsd már meg, hogy pont ezt használja ki, hogy megbotránkoztok. Ezért ír ízléstelenebbnél ízléstelenebb dolgokat.
Nagyon hihető történet, hogy a lánya vérben úszik a vetélés miatt, kiérkeznek a mentők, ott találják a lányt, mellette pedig az énekelgető anyukát, és vele nem kezdenek semmit, nem viszik azonnal a pszichiátriára.
Rosszul gépelek néha.
Visszapentyeg: gőgicsél, gügyög, gügyörészik, pöntyög
Errefelé pentyeg.
Megfogadtam magamban, hogy nem írok ide, mert kezd unalmas lenni ez a színjáték.
Viszont a fórum tagok egy részéhez lenne egy kérdésem. Valóban ennyire hiszékenyek vagytok? Nem láttok a szemetektől, hogy mi történik itt? Ha én azt írom, Hófehérke vagyok, azt is elhinnétek?
Ébredjetek már föl!
Remélem, mert ha ez valóban megtörtént,akkor komolyan beteg egy család..
Sajnos sok mindent el tudok képzelni.. :(
Nem Gyuri, ez csak játék részéről, tuti nem igaz.
Egy beteges játék.
Igen, én is szoktam cifrákat mondani, ha mondjuk belerúgok az ágy lábába vagy éjjel átsétálok egy Lego kupacon.
Sőt, ha olyan a társaság, azon is nevetek, ha a barátnőm "leribiz".
Ami nekem döbbenet volt - mert írtad, hogy nem érted -, az pélául, ahogy a gyerekeidről beszélsz.
Mert ezzel egyáltalán nem tudok azonosulni. Ha ne adj' Isten, az én lányommal történne olyan, hogy elveszíti a magzatát, az a minimum, hogy nem teregetem ki részletesen. Őt nézve, milyen megalázó már. Elvetél, az anyja világba mondja, hogyan történt, mennyi vér és egyéb távozott, valamint azt is, hogy takarítás közben megnyalta a cuccot, ami édes volt...
Szerinted?
Szerinted ez rendben van?
Meg hogy Miki büdös, vödörbe kakil stb. Egy jó érzésű szülő akkor sem írná le, ha igaz lenne, hogy a gyerek méltóságát óvja. Téged nem zavar, hogy aki olvassa esetleg undorítónak tartja a gyereked?
Plusz a szexuális együtéteidre is odavágtad, hogy b.szni.
A másik lányodat is úgy mutatod be, mint egy q.át, és csodálkozol, hogy nem keresnek?
Vajon hány embernek mondtad el már ezeket?
Az egész hozáállásodra írtam, hogy beteges, nem arra a pár közönséges szóra, amit odavetettél.
Mindemellett: mindenkinek joga van azt és úgy írni a blogjában (modi tűréshatáron múlik), amit akar, neked is.
Friss reggel beesve, amikor más azt se tudja, merre van észak ... :)
Végül is nekem mindegy.
Bodri Gyuri először azt hitte, Margit egy vagány nő.
Aztán olvasgatott.
Miért irigykednék?
Egy ronda öreg fordító általános megbecsülést élvez, egy ronda öreg dugáson-gazdagodott nőt általában kevésbé becsülnek.
Hogy mire fordítod, abban sincs irigyelni való.
Lényeg, hogy te így érzed jól magad, sokan mások meg amúgy.
Mindez együtt sem mentene fel a normális viselkedés alól, de ezt meg te nem érted.
Lávli nyilván nem arra volt kíváncsi, mit "termelt" Mikike, csak udvarias nő lévén megkérdezte, jobban van-e.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?