Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Nem. A hangok kintről a kertből jönnek. Tudod a neszek.
Kún és te szeretitek egymást.
Szuper esténk volt! Nemrég mentek el a vendégek és írtam egy élménybeszámolót is a blogomban. Kúnt is meg kellett említenem mert bajt kavar nekem. :(
Guruljkám! Ugye már jobban vagy?
Nem vagyunk büdösek drágám! Nagyszerűen érezzük magunkat, viszont kicsi hűvös kezd lenni, így a házban folytatjuk a beszélgetést. 21-kor pedig Gyilkosság éjfélkor lesz.
Ki csinálta meg a leckét? Ki nézte meg eddig a filmet? Kúnomnak különösebben ajánljuk. :)
A 100 éves Erzsi néni. Viccesen megható videó.
Később jövök, mert nekem fel kell még öltözni. Egy szál köpenyben vagyok. ;) A vendégek 17:30-kor érkeznek.
ezzel + mi a bajod drágám?! A fiam csinosan felöltözött, a gyűrű pedig tök mindegy honnét van, van. Ez a lényeg.
Az a baj ezzel a mai hülye társadalommal hogy túlságosan meg akarnak felelni elvárásoknak.
Zámbó Jimmy zene lesz vacsora közben, előtte Katika.
Azért, mert én nem ajánlok senkinek semmit, még nem azt jelenti, hogy itt őrjöngök magamban, hogy mit nézzek.
Csak nem tukmálom rá másokra, amit én kedvelek. Mert az ízlések különbözőek.
A pofonok is.
Ja igen, kollégák. :) Akkor valamilyen autós melós a mi Kúnunk. :) Taxi Taxi. Jó dal sertől.
Nem vagyunk igénytelenek. Mi mindig mindent remekül csinálunk, de sokszor vannak bakik. Ez mindenkinél előfordul. Lehet Kún Vader szemiben igénytelenek vagyunk, de nem lát az életünkbe. Nem is csoda hisz nem ebben a világban él.
Ki nézte meg a Gyilkosság éjfélkort? Kúnom! Neked bőven ajánlom! ;) Milyen zokni van rajtad? Még nem büdös?
Miért lenne taxis? Kollégái ülnek be mellé az autóban, olvasd el még egyszer.
Hát ha már így eltoltam, és évek óta fent volt a fiam képe, akkor bárki leszedhette, aki akarta, már mindegy. De ezentúl majd jobban figyelek.
Tévedés, senkit sem gúnyolok. Ha azt tenném akkor olyan szavakat mondanék.
Kúnom! Akkor taxis vagy? Az eléggé veszélyes dolog. A fiam is mindennap tiszta ruhát vesz már fel, mert megtanulta az öltözködési etikettet.
Nem baj Guruljkám, már el van mentve a kép, de ne aggódj nem teszem ki sehova, csak itthon Encikém fotója mellé- Ő egy 12 éves fiú, egy barátnőm fia. A fotón fagyit eszik, és csupa csokis a szája. :) Személyiségi jogaik vannak ezért csak itthon vannak.
Akkor biztosan, de így, hogy egy szobanövény sem hervad el és az ablak sem párásodik be a szagomtól, lehet kiesek a pikszisből.
Mondjuk a kollégáimat kellene megkérdezni erről, akik napi több órát kénytelenek velem együtt tölteni egy autóban.
Lehet ők mást mondnának rólam Margitnak. :))
Ne bánkódj!
Ha csak 3 naponta cserélnéd is, örök kedvence maradsz.:)
Valószínű ezzel a hozzászólásommal elkeserítelek majd. Nálam alap, hogy minden nap tiszta zoknit és gatyát veszek fel, sőt a napi zuhanyozást vagy fürdést sem szoktam elhanyagolni.
Valahogy túlteszem majd azon magam, hogy nem nyerek így felvételt az igénytelen bandádba.
Ezt az egy képet, még évekkel ezelőtt. Nem is tudom, miért nem figyeltem jobban. A kutya volt a lényeg, a gyerek fejét meg nem akartam levágni a képről.
Veszem is le.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?