Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Sem a pénzed nem zavar, sem a sok fáradozásod, amit ezért elkövettél. Nincs értelme jajonganod, csak azt tudjuk, amit megírtál.
Hiába gyűjtögeted magad köré a különösnél különösebb figurákat, a megátalkodott butaságaid ettől nem változnak.
Fogyatékkal élni pont akkor szörnyű, ha bátorítjuk a viselkedését, és nem abban támogatjuk, hogy a normális világba integrálódjon.
Menni készülsz, menj és érezd jól magad.
Nagyon fog neki örülni!
Tőled egy kép is elég ide!
Normálisnak tartalak, mert az eddig általában a hülye, lecsúszott emberek voltak a munkaeszközeim. Igen, volt akinél, heti rendszerességgel megtörtént a családon belüli erőszak, és előfordult a családon belüli erős szag is. De azok, ha az internet adta lehetőséggel tudtak is élni -már, ahol egyáltalán volt - egyszerű tőmondatot nem tudtak helyesen leírni. Ahhoz képest amilyennek magad és a családod bemutatod, igen jól elboldogulsz a nettel, ráadásul, a stílusod sem rossz, és a helyesírással sincs különösebb problémád. De mint korábban írtam, ha te azt akarod játszani, hogy beteg elme vagy, hát tedd.
Több szót nem vesztegetek erre, minden jót!
Hoxa még benne lesz a blogomban. :)
Sajnos a 20 képes limit kevés, bővíteni kellett volna a lehetőségeket.
A hoxás blogra rákattintottam.
Jó lenne, ha a továbbiakban nem vennéd Hoxa nevét a szádra!
Az meg, hogy nem tudtál képet rendesen feltenni nem Hoxa hibája.
Sok mindent nem értesz még Kúnom, de jobb is így. A lényeg hogy mindennek megvan a maga oka.
Köszönöm hogy normálisnak tartasz, mert tényleg az vagyok. Ám sokan ebben kételkednek.
Egyet soha nem fogok megérteni. Miért jó, ha egy értelmes ember, magát teljesen hülyének szeretné beállítani.
Mert, ha olyan hülye lennél, mint amilyennek itt magad előadod nem valószínű, hogy egyedül lenne annyi sütnivalód, hogy rájöjj arra hogyan lehet blogot írni.
De mindegy, ha számodra az a jó, hogy ipari hulladéknak, genetikai selejtnek, állítsd be magad, hát tedd azt. Nem nekem fog fájni.
Margit! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és elküldted a blogod linkjét privátban is.
Örülök, hogy megnyitottad, a jövőben így könnyebben elkerülhetem.
Egyébként láttam itt a fórumban is, mert tudok olvasni. Azért nem reagáltam rá, mert nem akartam erre szót vesztegetni. Most is csak azért írok, mert közölni szeretném: Köszönöm, de nem kérek sem értesítést, sem ajánlgatást.
Köszönöm drágám! Majd rólatok is írni fogok. :)
Kapjátok majd a Gyilkosság éjfélkort is. A videás fiókom is megcsináltam, de a filmre még várnotok kell.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?