Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Persze, majd itt mutogatom a fiamat, azt hiszed?
Tudod mit? Majd ha te is teszel ki családi fotót magatokról.
Rendben kedveském. Frisset is tegyél majd ki. Kiváncsiak vagyunk.
Húsvét hétfőn ismét megyünk a Dózsa Györgyi útra!! :) Etelka néni, Aranka néni, Erzsébetke, a fiam és én útnak indulunk!! Nagyon jó lesz!! Sajnos Erzsébetke már nem jön haza velünk, mert az anyja viszi haza. Miki nehezen értette meg, de tudta hogy visszatér. :)
Ma kerti vacsora volt. Remekül éreztük magunkat. Kúnról is szó esett. Mégpedig az hogy mennyire élénk a fantáziája. Aranka néni szerint egyértelmű hogy beteg szegény. :( Elolvasta a bejegyzéseit. Tudjátok az itthoni nyomtatóval kinyomtatom a Hoxás írásaimat. Én persze nem mondtam csúnyákat, csupán annyit hogy Kún képzeleg, és hogy folyton zoknit visel. Akkor előfordulhat lábszag is. :DDDDDDDD
Saláta volt, meg smarni, mert húst nem ehettünk nagy péntek miatt. A palacsintából is maradt. Holnap sonkázunk és azt is a kertben fogjuk elfogyasztani. Zámbó Jimmyt fogunk hallgatni. Vacsora után pedig majd a Halálos éjszakát ami 2 részes. 2x90 perc. Illatgyertyát is vettem. Tudjátok a jenki kandlét.
Nem szoktam a saját képeimet nézegetni, de látom, hogy az eltelt 8 év alatt mennyit változott a fiam.
A képen mennyire kisfiús még!
(A komondor a képen még csak olyan fél éves forma volt, megnőtt azóta.)
Elkeseredtem drágám! Tegnap megittam egy egész üveg pezsit miután a gyerekek lefeküdtek. Őrültnek tartanak! :( Pedig teljesen normálisnak tartom magam.
Ma böjt van, nem lehet húst enni. Finom csinta palacsintát készítek. A gyógyszert jövőhéten váltom ki. Nem ihatok alkeszt sem utána. Aranka néni tartotta bennem a lelket.
A pszichés betegek nagy részének nincs betegségtudata.
De azt jól teszed, ha eljártok szépen mindketten a jó doktorhoz.
"Holnap én vagyok a soros a pszichiáternél. Képzeljétek járnom kell együtt a fiammal. Engem is behívtak. Reggel megyünk és 1-1 órát leszünk külön-külön."
Mert veled semmi probléma nincs, ugye?
Nézzed sokszor.
Nincs közöd hozzá, hogy érzem magam.
Katikám is énekelte már a szeressük egymást gyerekeket. :)
Holnap én vagyok a soros a pszichiáternél. Képzeljétek járnom kell együtt a fiammal. Engem is behívtak. Reggel megyünk és 1-1 órát leszünk külön-külön. Erzsébetke Etelka nénivel fog főzni a konyhában. Ebédet csinálnak nekünk. :) Most ezúttal tyúkhúslevest rizzsel. Rizs lesz a levesben. Almás lepényt is készítenek, illetve Miki kedvencét a tejszínes, gombás spágettit. :)
Most megyek, készül a fürdővíz. ;)
A fiamat lefektetem. Erzsébetke már alszik a vendégszobában. Szegényke eléggé kifáradt. Megyek pancsizni. Fincsi habos babos fürdővízbe, aztán folytatom a rejtvényfejtést.
Kúnom és Guruljkám! Mit szólnátok ha öri barik lennénk? El kellene fogadni olyannak amilyen vagyok. Hoxikámnak is pl.
Nagyszájú nőszemély vagyok és ilyen maradok. Ennél már csak öregebb leszek. Ami a szívemen a számon.
Nem értem mi a bajotok azzal ha más fórumon is írok. A ti csőrötöket látom nagyon zavarok. Ha Hoxa kitesz nem érdekel. Van saját "házam". Tudomásom szerint nem bántok senkit sem. De végülis nem érdekel. Ildikém ellátott hasznos tanácsokkal.
Ma szuper napunk volt. Erzsébetke is járhat majd a foglalkoztatóba. Az anyja is belement. Összeköltözik a hapsijával.
Te csak ne aggódj. Te azt játszod, hogy normális vagy, Plo Koon meg azt, hogy ő Plo Koon.
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?