Vastagbéltükrözés miatti hashajtás során mennyi idő alatt tisztultatok ki? (beszélgetés)
Macrogoll 4000-ről tudsz valamit?
Nekem fél 8-kor lesz a vizsgálat, előző nap délután 3-kor kell meginni az elsőt és este 7-ig meg kell inni a négy liter hashajtót. Hát a végére biztos azért valamennyire kiürültél meg akkor meg nem is ittál már.
Én mindent betartottam, mégsem jött csak víz még másnap reggel sem. Teljesen vízszerű volt a székletem és majdnem tiszta, de csak majdnem. A doki mondta is, hogy így is nagyon szépen kitisztultam és szinte nincs olyan ember, aki 1 nap alatt teljesen kipucolódik. A belein valamennyi tuti marad. De azért van plusz cső azon a műszeren, hogy levegőt és vizet tudjanak benyomni/leszívni.
Amúgy én kb 15-ször szaladtam, de kellett több, mint 1 óra, mire hatni kezdett a hashajtó. Nekem 2 tasakom volt és mindegyiket 1 pohár vízben kellett feloldani 7 óra különbséggel. Ez mellé kellett rengeteg vizet meginnom, minimum 3-4 litert. Folyamatosan mellettem volt egy palackban a víz, hogy ne felejtsek el inni.
Csípni nem csípett, de azért másnap reggelre már érzékeny volt a fenekem eléggé. Vagy vízzel vagy popsitörlővel tisztítsd a feneked, mert a wc papír lehet kidörzsöli ennyi alkalom után és akkor előfordulhat, hogy kisebb hámsérülések keletkeznek, amit csípni fog a széklet. Gondolom erre utaltál, mert ha nincs fertőzésed, akkor nem csíp önmagában a széklet, még hashajtásnál sem.
Nekem a macrogolt írták fel, pontosabban macrogoll 4000, ez is valami összekevert cucc lesz.
Mennyi idő után jött már csak víz? Nekem 4 litert kell meginni 4 óra alatt.
Hát nekem csípett a műtét utáni hashajtás egy idő után, ezért kérdeztem.
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Kinek tükrözték már a vastagbelét?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Téged is fenyeget a vastagbélrák?