Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Lolita
Ezzel a verssel mindet elmondtál! Köszönjük Neked!
Kedves Bogyóka!
Valóban gyönyörű, köszönjük szépen!
Szia Fokhagyma!
Ami a kommenteket illeti, csak az egyikkel volt gondom, de meglehet, hogy félreértettem.
Köszönöm, de nem erős vagyok, csak igyekszem nem gondolkodni és ez egyelőre tartást ad.
Köszönöm! Majd rajzolok mást is.
Hogy telt a napod?
Szia, Arnold! Nem kérdezem meg, hogy vagy, mert olvastam a naplódat és a kommenteket is. Nem tudom szavakba foglalni a gondolataimat, érzéseimet. Óriási erőd lehet, ha mindenek ellenére így tartod magad.
Nagyon szép a rajzod.
Szia Flipp és mindenki mást is köszöntök!
Legyen mindenkinek nyugodt estéje!
Hogy vagy, Flipp? (Vagy jegeljük a témát?)
Szervusz, kedves Lolita!
Aranyos vagy, hogy vigasztalsz, de... ...De nemigen tudom elképzelni magam még egyszer menyasszonynak.
Hello mindenkinek!!!
Jól el voltam tűnve, szép magyarsággal írva:DE mentségemre legyen, hogy még most is lázasan irogatok, már nem olyan lendülettel , hanem lázmővel mérhetővel.
Amugy meg a lányom most 32 hetesen éléggé szarul van , már csak azért is., mert ő kapta el először a vírust a ballagáson.
Lilla unokám épp érettségizik.
A kisebbiknek még jun.17-én lesz a ballagása 8-ik .b ól
Addig szeretné kibírni. Drukkoljatok.
Azért az jó volt, hogy VÉGE
EGYÜTT volt az egész család. Már 18-an avgyunk eddig a szűk család.
Nagy bejelentést tettek a miskolci unokám és vőlegénye ősszel ESKÜVŐ.
A végén még nem csak nagyi.de dédi is leszek
Kedves Mindenki!
Ma nem sokat leszek, holnap vendégeink lesznek. Ma sürgök, forgok, készülődök. Megfőzöm a holnapi ebédet is.
Szép napot/éjszakát! Kinek-kinek mi van most.
Szia, Zsuzsi!
Jó a május reggeli köszöntőd. Egyszer már írtad, de akkor csak az első versszakát. Így a teljes. Én meg a zenét tettem fel hozzá utána. Talán volt, aki meghallgatta akkor.
Szép májusi reggelt!
Vágyódás a tavasz
/Mozart a zeneszerző, a magyarszöveget ismeretlen szerzőtől idézik/
Szép május jöjj hogy ébreszd a fáknak ágait
Oly régen vártunk téged hogy minden nyíljon itt
Ha dúsan hajt a rózsa és ontja illatát
Mily vágyva szívom róla ott járva réten át.
a télben lám sok jó van és mennyi szépet ád
Ha járunk térdig hóban és vívunk hó csatát
S ha jő az alkony óra benn épül kártya vár
Majd szánkó hív nagy útra és vélünk vígan száll.
Több nékem így a bánat,mert Lotti szíve fáj
A drága lány csak várja,hogy májust lássa már
S ha kérem jöjjön vélem,kis játék volna jó
Csak ül nagy búsan tétlen mint fészkén tyúkanyó
Ó bárcsak lenne végre az ég oly fényes kék
Hogy jöjjön nyár a télre sok gyermek szíve kér
Szép május hozd el nékem e drága csalogányt
S mind víg lesz künn a réten az ifjú és a lány
szia kedves csemar!az angol erre a szituaciora ezt mondja-"soha ne mond,hogy soha!"ha tudnad,hogy az en utam is milyen kanyargos volt mire ram talalt a boldogsag!tudod velem csupa olyan dolog tortent amire megcsak elotte almomban sewm gondoltam!utolag semmit nem bantam meg csak egy dolgot mindossze!hogy miert nem elobb valtam el a volt ferjemtol!de keso banat!
fogalmam nincsen a korodrol,gondolom talan nyugdijas lehetsz,de a szerelem barmikor rad mosolyoghat es sokszor amikor az ember nem is szamit ra!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!