Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Lolita!
Nagyon finom ebéddel vártad a barátotokat!
Kedves Fokhagyma!
Igen, azért ugrottam egy-két kijelentésére, mert nem volt valóságalapja. Valóban nem írhatok le mindent, de pont ezért sem helyes ítélkezni. Utána már tisztáztuk, hogy nem úgy értette, amiket mondott, mint ahogy számomra lejött.
Köszönöm szépen, de nem vagyok jó példa.
Megnéztem délután a Veled készült interjút, csak dolgom akadt és nem volt időm reagálni, így most teszem meg.
Furcsa volt látni-hallani Téged, mert ugye itt csak írunk, szóval jó volt látni "megelevenedni" és azt, ahogyan alkottál!
Továbbra is azt mondom, hogy egy nagyon intelligens és értékes ember vagy, valamint remek példa arra, hogyan kell kitartani és a jó úton maradni! Jó, hogy nem kallódtál el, nagy kár lett volna! Jobb sorsot érdemelsz és kívánom, hogy találd meg a boldogságot, valamint továbbra is segítsen Neked az alkotás!
Kedves Gábor!
Egyetértek Bogyóka minden szavával!
Értékes ember vagy, szüksége van rád a világnak! Próbálj kitartani! Ha kell, írj ide és majd segítünk, már amennyire tudunk csupán a szavakkal, de azoknak is nagy ereje tud lenni, így remélem mankók lesznek a számodra (is)!
Kedves Bogyóka!
Ne haragudj, hogy nem reagáltam tegnap, valami csoda folytán elaludtam még emberi időben.
kedves gabor!
epp az elobb neztem meg a videodat!orulok,hogy igy munka kozben lathattalak mikozben az eletedrol beszeltel!lenyugozott amiket mondtal!nehez sorsod ellewnere talpon tudtal maradni es nempedig letertel a helyes utrol!mint verseid,masikfele irasaid/bocsass meg ezt nem tudom hogy hivjak/tortenetek talan?/nagyon lenyugoznek!nagyon ertelmes,kedves fiu vagy!nagy orom volt szamomra,hogy megosztottad velunk ezt a videot ahol lathattunk,hallhatunk es tobbet megtudhattunk rolad!
SZEPTEMBER VEGEN
meg nyilnak a volgyben a kerti viragok,
meg zoldel a nyarfa az ablak elott,
de latod amottan a teli vilagot?
mar ho takara el a berci tetot.
meg ifju szivemben a langsugaru nyar
meg benne virit az egesz kikelet,
de ime sotet hajam oszbe vegyul mar,
a tel dere mar megute fejemet.
elhull a virag,eliramlik az elet...
ulj hitvesem,ulj az olembe ide!
ki most fejedet kebeledre teved le,
holnap nem omolsz e sirom folibe?
oh mond.ha elobb halok el,tetemimre
konnyezve boritasz e szemfodelet?
s rabirhat e majdan egy ifju szerelme,
hogy elhagyod erte az en nevemet?
petofi sandor verse,
nem irtam le vegig,mert bizonyara sokan meg emlekeztek is ra,hogy kivulrol meg kellett tanulnunk a gimiben.
Kedves Gábor!
Most néztem végig a videódat. Kíváncsi voltam, milyen vagy alkotás közben, hallani a hangod, és még többet megtudni rólad. Le a kalappal a hozzáállásod előtt! Köszönöm, hogy megosztottad velünk!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!