Van itt olyan aki szintén szeret jógázni? (beszélgetés)
Van egy tartásjavító a Youtube-n (a facén eltévedek), de nem tudom, nekem hogy menne.
Szuper! Nekem 1 óra pilates volt. Ma láttam a facebookon, hogy van egy új tartásjavító jógája, biztos az is jó.
A mai tornát még nem találtam ki.
Ismét megcsináltam Medvegy Gergely videóját, de kevéssel előtte Tatarek tíz perceseiből is megcsináltam hármat. Szóval ma igazán jó gyerek voltam, összesen 50 percet mozogtam.
Már csak az kell, hogy ennyi minden nap meglegyen.
Igen, ezt én is láttam! Tök jó, de ők profik.
A kettlebellel már én is óvatos vagyok, gondoltam a 6 kilóssal lehetne a fej mögé engedést csinálni.
Láttam (videón) állítgatható kész súlyzót is, de nem igazán tudom, hogy működik.
A kettlebellel nem merek huzakodni.
Napok óta nyirkos a szőnyeg, mert behordjuk a kinti vizet.
De elhatároztam, hogy ez ne legyen kifogás, van nekem kartondobozból készült "szőnyeg"-em is.
Én váltogattam a kicsit és a nagyobbat, de kellene 1 kilós súlyzó is.
Van is két Cappy-s flakon, jól meg lehet fogni, majd megtöltöm vízzel.
Az a baj, hogy az egyiknek nincs kupakja, de majd keresek rá.
Biztos ismered.
A jóga-fekvőtámaszt, légzéssel, korrekten, csak egy-kétszer tudtam fénykoromban is lenyomni.
De lehet, hogy a most edzem, több is sikerül majd, mert karban-vállban megszélesedtem, és ez a kulcscsont feletti részen nem mondható hájnak. (Az lejjebb van.)
Én meg érzem a lábamat! Szinte hihetetlen, csak ezt a jógát csináltam ma! (Meg a hát-tornát.)
Jó lenne gumiszalagot venned. Az az előnye is megvan a súlyzóval szemben, hogy kicsi helyen elfér, és ha leejted, nem lesz belőle baj.
Ráállok, előre hajlok, a két végén megfogott szalagot a hátam mögé-fölé húzgálom. A könyök végig ugyanott marad, csak a kar dolgozik.
Vagy keress a neten tricepsz erősítőket, de a fekvőtámaszokat se hanyagold el!
Ezt a fickót én is bírom. Én ma pilatest csináltam, szerintem fájni fog holnap.
Muszáj lesz valamit kezdenem a tricepszemmel (vagy annak hiányával), mert tényleg csúnya.
Medvegy Gergely tematikája is elég érdekes. Mára ezt néztem ki:
Az integetőhájért részben a tricepsz (hiánya) az illetékes, muszáj hátrafelé is edzeni.
Súlyzót vagy gumiszalagot hátra tartva, könyökből emelgetni. Ha érthetően magyarázom.
No, ma megvolt egy 24 perces,Esztivel.
Ráadásul nem kellett a sarkamra ülni, a törökülés meg olyan, amilyen. Az egész nagyon jól esett, és nem volt benne vérnyomás-emelő fejjel lefele-póz. Az az ortopédkutya. :D
Ezzel valahogy végképp ellenszenves lett ez a nő.
De a lányodéknál biztosan jó volt! :D Az is nagyon fontos!
Na ez az, aminek neki sem állok!
nekem is volt egy kis szünet. A lányomékhoz utaztunk a hétvégén.
Ez ma érkezett, de nem tudom megcsinálni. Nem mondja a légzést, hol gyors, hol lassú. A mozdulatok sem jógásak, ez mintha valami tánc lenne.
Megint kihagytam pár napot, az általános edzésben sem jeleskedtem, és sajnos ez is meglátszik rajtam.
Én csak valamelyik étkezés után 2-3 órával.
Éhgyomorra, azaz a nap kezdetén érzékenyebb vagyok a lehajlásokra, és nem is vagyok még testileg sem teljesen ébren. Pláne, amióta nem kávézom, illetve csak koffeinmenteset iszom, tejeskávénak.
További ajánlott fórumok:
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?
- Kérlek mondjátok el a véleményeteket! Szeretek dalokat írni, de nem akarok leragadni egy szinten, szeretnék fejlődni, jobb lenni ebben
- Jár valaki Budapesten jógázni, illetve szeretne, de nincs kivel?
- Az esküvői meghívót saját magunk akarjuk elkészíteni. Ötleteket szeretnék, főleg olyanoktól, akik szintén maguk csinálták.
- Jógázni szeretnék
- Vannak itt olyan 19-26 év közötti csajok, akik szintén szeretnének változtatni az életükön, barátokat, ismerősöket keresnek?