Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
ani001!
Remélem megkaptad, most ment át az utolsó is.
szia
igen:)
ani001!
a mail címedben egy 0-val több van. Direkt?
Szia genia!
Persze, hogy befogadunk, és én irigykedve olvastam a másik fórumon, hogy "csak mennyitől" szeretnél megszabadulni. Ja és hogy tudsz futni. Nekem még nem megy, nem akarom tönkretenni a térdem. Így is ki van szegény.
ani001 küldöm!!!!!Sok kicsibe megy át, úgyhogy mentegesd légyszi folyamatosan.
Sziasztok!
Dorkinc:-D ez jó volt a mustárral!
Menike várom nagyon!
Kitartás mindenkinek, én nem nagyon merek ráállni a mérlegre, tegnap is bűnöztem:-(
Ani, nagyon gratulálok!!
Szép napot mindenkinek!
Ja, lázam csak akkor volt este meg éjjel szerda óta nincs, kis nátha csak.
ani001!
Küldj mail címet és átküldöm az egészet. :))))
Sziasztok!
Köszönöm Mona a bíztatást, eszemben sincs elhagyni benneteket. Nagyon örülök az újaknak és mindenkinek nagyon sok szerencsét és kitartást kívánok.
Elzsabo, ma mennek a receptek mail-en. Lehet mindet átküldöm, ha tudom.
Akinek kellenek még, az írja meg a mail címét.
Nekem is gyümi napom volt, este 8-ig bírtam, aztán kisült az almáspite és 3 kockát benyomtam :(. Danikám is nagyon náthás, és éjjel lázas volt, nemtudom elvigyem-e orvoshoz, nem vagyunk olyan " mindennel orvoshoz rohangálók" tipus, de ez a vírús idegesít. Bocsi hogy ilyennel zaklatlak benneteket.
Holnap délelőtt a szüleimnél szüretelünk, este pedig jön haza a párom, és már többet nem is megy vissza. Annyira örülök, most már mi is normális családként élhetünk :)
Húú, tényleg bocsi, elkapott a hév, hogy ezt el kell mondanom.
Köszi a biztatást elzsabo!
Láttam,írtad hogy te is lázas voltál.
Pár napja én is belázasodtam és egy kicsit meg is ijedtem,de másnap estére jobban lettem és a lázam is lement szerencsére.
Jobbulást kívánok neked!!!
Angyalka! Nem fog visszajönni a 3 kg, nehogy elkeseredj! Én os szoktam bűnözni, bár pont a gyüminapokat kibirom, csak azért is, mert ha egész nap szenvedek, nehogy már elrontasam este, hiszen akkor feleslegesen szenvedtem...!
Na, erre gondolj, és akkor nem fogsz nagyot bűnözni:-))
Sziasztok!
Ma gyümölcsnapom van!!!
De csak este 6-ig bírtam:((
Sajnos elragadott a hév és megettem 3 szelet kőrözöttes kenyeret 1 nagy pohár tejet és ráadásként egy szelet fincsi csokit!
Most rosszul érzem magam emiatt!:((((
Pedig még csak egy hete csinálom a diétát és már lement 3 kiló!!!áááá most mind vissza fog jönni!!:(
Sziasztok!
Köszike nagyon jól. Négykor vacsiztam utána játszótér, és este alvás, nem voltam éhes:)
Menike, mennek a drúkkok, és megértjük, de ne hagyj el minket. Gratúlálok a -5kg-hoz.
Gyöngyi, amindenit, ez nem semmi.
Holnap tuti dinka leszek, nálam a gyümölcsnap sajna ez van.
Ani, na hogy bírtad a levessel?
Fánkot nem kellett ennem, kisfiam náthás lett, egésznap nyafizott, semmi nem volt jó, ha egy pillanatra nem látott már pityergett,igy neki sem álltam.
húú, azért elújságolom, ma mérlegre álltam és -5 kg.
Végre valami jó hír.
Bocsi Csajok, hogy nem nagyon írogatok, meg tudom, hogy lógok mindenkinek egy csomó recepttel, de éppen rezeg a léc a munkahelyemen. Sajnos múlthét szerdán megszűnt a munkáltatóm, és átvenne egy cég, de nem tudom milyen feltételekkel. És persze az ottani főnök sosem ér rá tárgyalni. Én meg minden nap állásinterjúkra járok és már nagyon unom.
Úgyhogy millió bocsi, hogy vagyok aktív, de ki vagyok.
elzsabo, neked is nagyon szép szakmád van,☺
mi éppen ovodákat járunk körül, bár még lehet korai, 1 év múlva indúl a kisfiam. Hogy vagy? H1N1, húúú.
Gyöngyi, mire vagy allergiás?
Én tanítónéni vagyok, most harmadikosaim vannak.
Vettem perecet, meg csokis croissant ma azt fogok enni...bocsi a gyümölcsnaposoknak!! Az a baj, hogy folyton éhes vagyok! Sajnos az allergiámra szteroidos orrsprayt használok, én arra fogom a fene nagy étvágyamat!
Sziasztok, jó magas lázam volt éjjel, most lement, megyek is a dokihoz. Valszeg H1N1. Kolleganöm ikrei is azok voltak, bár ök hétvégén lettek betegek, elötte meg táborban voltak, szal nem kaphattam tölük elvileg. Ja, csepeli vagyok:-) azt meg szereti a H1N1:-)
Gyöngyi, mivel foglalkozol, csak nem óvónéni vagy Te is?? (az vagyok:-))
Én fánkot sütök, csak tudjak mértéket tartani.
Ani, és komolyan jól laksz a smack levessel? Én már délutám éhen halnék :(, bár én nem kis evős vagyok :)
Apa lehet hazaér a hétvégén, már úgy bevagyok sózva, és már azon gondolkodom mit fogok főzni, de lagalább a gyüminap nem hétvégére esik, mert ált. akkor akadok el :(.
Na lépek is, úgy fel vagyok dobva, én is csak azt tudom ismételni mint Gyöngyi, hogy szénhidrátnap hurrá!
Gyöngyi, mit eszel?
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.