Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
569. Menike
2009. nov. 27. 14:59

Hihihi. Igen, ma én nyertem. Tegnap este 11ig dolgoztam, ma meg alig bírtam felkelni. Most kaptam az egyik Ügyfelemtől egy nagy bögre kávét. Ha nem lenne a párom, akkor tuti hozzá mennék. Ez a pasi egyszerűen maga a tuti. Hajjj, annyit civakodunk a ház építés miatt, hogy néha már nem is tudom, hogy akarom-e a dolgot. Elbizonytalanodtam. Néha elegem van az egészből!

Na nem panaszkodom. Igazából nincs is miért!

568. genia
2009. nov. 27. 12:21
Szia.Ma tenyleg te voltal a gyorsabb.Huuu nagyon jo a 12 ,kilo te nagyon ugyi vagy,ez nagyon jo eredmeny,ahogy en elnezem nekem 6,7 lessz mert ugye eddig csak 4 ment le de sebaj majd le megy.Jo hogy feherje nap van ez a kedvencem ,majd meg jovok vendegem jott puszi.
567. Menike
2009. nov. 27. 07:54

JÓ REGGGGELLLLLTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

Na végre egyszer én voltam a gyorsabb. Hihi. Már bent vagyok. Tegnap kibírtam a lé napot bűnözés nélkül és ma ráálltam a mérlegre is. 84 kg vagyok. Egész jó. Még hátha lemenne egy kiló jövőhét keddig, vagy 2 és akkor 13 vagy 14 kilót fogytam 3 hónap alatt. Véleményem szerint, abszolúte nem rossz. Aztán meg jöhet a következő 3 hónap és újabb 12-13 kiló mínusz. Utána pedig már csak a szinten tartás kedvéért. Lehet ez egy örök élet meg egy napra fog szólni, néhány bűnözéssel.

Nem tudom, de most boldog vagyok és örülök a - 12 kg-nak.

Szép napot, jövök még ma.

Ja, és éljen a fehérje nap, már itt van nálam a tojásos, virslis, sajtos tonhal salátám. nyami!!!!!!!!!!!

566. Menike (válaszként erre: 565. - Genia)
2009. nov. 26. 19:12

Szia!

Kiderült, hogy mégsem az utolsó. :(((

Pedig azt hittem, na mindegy. Jövőhéten befejezi. Nem lehet játszadozni egy gyökérkezeléssel.

Én is alig várom a holnapot. Na, dolgozom tovább, mert nemsokára jön egy ügyfél.

Holnap jövök.

Millió puszika!!!

565. genia
2009. nov. 26. 18:41
Neked mar lejar a 90 nap jujjj akkor tudsz osszesiteni...kiraly hat....nekem csak 22 en jar le addig meg van.Mar lotyog a nacid amit szombaton vettel akkor biztos ment megint le egy par kilo.....irigy vagyok nagyon....szoritok neked a fogorvos miatt jo hogy ez az utolso!! Nekem eleg jol telt a le igaz mar ehes vagyok elegge...de holnap feherje.....na puszi neked ,holnap beszelunk.
564. Menike
2009. nov. 26. 16:23

Mindjárt mennem kell a fogorvoshoz. Ma utoljára. Végre kész lesz teljesen!!!!!!!!!!!!!!!

Szombaton meg karácsonyi ajándék vadászat.

Már alig várom. Amit szombaton vettem nadrágot, már leesik rólam, pedig nem is volt rajtam.

Szívás..

563. Menike
2009. nov. 26. 16:22

Szia!

Na, a tegnapi gyümi nap elmaradt, mert csak ittam. Ma meg gyümilevet iszok, mert így pár nap után már nagyon elegem lett a vízből. Nem álltam mérlegre, mert még arra sincs időm. Tényleg minden nap nagyon sokáig melózom, de nem baj. Majd januárban kipihenem magam. Kíváncsi leszek, hogy ez a pár nap lé nap, némi bűnözéssel mennyire hatott. Nekem hétfőn jár le a 90 napom. Na akkor tuti mérlegre állok, mert tudni akarom, mennyivel vagyok kevesebb 3 hó után. Aztán természetesen folytatom, ne ijedj meg!

:)))))))))))))))9

562. genia
2009. nov. 26. 09:03
Szia ,ugy latom ma meg nem voltal ,ma le eleg jol birom ,ha tudsz gyere ....varlak.
561. genia
2009. nov. 25. 19:36
Na ugy latom ,megint kesoig dolgozol,jelentem a gyumi napnak mindjart vege ,holnap le nap...Vigyazz magadra jo ejt....holnap ha tudsz gyere!!
560. genia
2009. nov. 25. 07:34
Szia aranyos,ma gyumi de neked ez igy most nagyon nehez lessz ,miert nem szoltal ,siman kihagyhattam volna a szenhidratot,namost mar mind1 .Altal merlegre mostanaban?En ugy dontottem ,hogy minde 2 hetben le nap utan ra allok ,hogy jobban tudjam kovetni es beszigoritani magamnak,mert megkell legyen a 63 karacsonyig,brrrrr nem lessz konnyu>>>>>>......
559. Menike
2009. nov. 24. 21:50

Jó éjt!

Már nem bírom tovább, rettentően álmos vagyok és éhes is. Még a fejem is megfájdult. 14 szerződést kötöttem ma, és még a tegnapikkal sem végeztem. Reggel megint jöhetek tök korán be, hogy haladjak a melómmal.

Neked nagyon szép álmokat. Holnap gyüminap!!!!

Puszika

558. Menike
2009. nov. 24. 17:52
Basszus, most érzem, hogy milyen éhes vagyok. Na nem baj. Holnap, ha jól tudom, neked gyümi lesz, és akkor én is veled tartok. Csütörtökön meg ismét víz nap. Na nem gond. Szép lapos a hasam. Azért a pénteki fehérje napot nagyon várom, halat fogok enni, meg salátát. Hmm. De addig is emelgetem a vizes palackot.
557. Menike (válaszként erre: 556. - Genia)
2009. nov. 24. 17:00

Szia!

Na, túléltem este is meg reggel is a fogorvost. Nem fájt. Na dolgozom, mert jönnek, de nemsokára leszek.

Amúgy iszok ma is.

556. genia
2009. nov. 24. 12:02
Szia.Minden rendben ?Nallam okes minden azt eltekinte ,hogy ma szenhidrat es vissza kell fognom magam ,de holnap sem lessz konnyu de tul fogjuk elni,nem igaz?Latom te ma is kemenyen dolgozol,,mikor tudsz gyere neked milyen napod is van ma?
555. genia
2009. nov. 23. 17:08
Ok akkor szoritok neked a fogorvos miatt,es jo munkat neked ,reggel majd beszelunk ,puszi neked!!!
554. Menike (válaszként erre: 553. - Genia)
2009. nov. 23. 17:04

Szia!

Nagyon király, hogy jó a hajad. Én most megyek a fogorvoshoz, nincs kedvem, de muszáj. Este pedig dolgozok, mert nagyon el vagyok maradva. Majd benézek.

553. genia
2009. nov. 23. 16:09
Szia>Fodrasz meg volt jol sikerult mondtam hogy szoke vagyok?Festett nem eredeti ,csakhogy muszaj mert szinte osz vagyok, ilyenek a genjeim sajna!!Te hogy birod a le napot,minden rendben?
552. Menike
2009. nov. 23. 08:07

Szia!

Én is fent voltam elég korán, de nem bírtam felkelni, úgyhogy visszaaludtam. Tegnap negyed 6-ig dolgoztam, aztán meg mostam, takarítottam. Este megérkezett a párom. Megcsináltam neki a szendvicskéit, aztán fürödtünk, összebújtunk és alvás. Éjfélkor keltett a kutyusom, hogy pisilnie kell.Azt sem tudtam hol vagyok. Kettőkor keltem, mert indult a drágám dolgozni, aztán még aludtam egy minit. Már az irodában vagyok, kitakarítottam, most várom a nagyfőnököt.

Húúú, fodrász?? DE JÓ!!!!!!!!! Akkor most már igazán dögös leszel. Csini mini farmer szoknya, belőtt új séró. Hát nagyon örülök neked és irigyellek. Nekem a szemem sem látszik, akkora táskákat hordok alatta.

Gyere majd, várlak.

551. genia
2009. nov. 23. 07:25
Mar megint tul koran keltem??Hogy telt a 7 veged?Nekem bunozes mentesen,ma 10 re fodrasz utanna jovok,neked ma viz nap akkor szoritok,szep napot neked es jo munkat!!!
550. genia
2009. nov. 22. 12:06
En is neked ,es kellemes napot ,erot a holnapi le naphoz en is megyek talalni utanna mosogatas es pihi ,holnap beszelunk ,puszika!!!
549. Menike
2009. nov. 22. 12:01

Nekem is, de szerintem csak a sok munka miatt. Akkor megbeszéltük. Egyél te is nyugodtan, én ma husit eszek. Teljesen felborult a fogyim a hétvégén, de holnap rendbe szedem magam és kész.

Húúú, nagyon nincs már kedvem dolgozni, de muszáj. Nem baj, ha befejezem, hazamegyek, kimosok és alszok egy hatalmasat. Reggel korán kell jönnöm megint, mert jön a nagyfőnök.

Jó étvágyat Kívánok!!!!!!!!!!!

548. genia
2009. nov. 22. 11:47
Na jo, akkor ugy lessz rendben ,es akkor utol is ertuk egymast.Hogy bele jottuk ebbe a viz napba ,nekem talan konnyebb mint a gyumolcs.
547. Menike (válaszként erre: 546. - Genia)
2009. nov. 22. 11:41
Nene, csak nyugodtan tartsd a napjaid, nekem muszáj a holnapi extra víz nap. Utána kedd szénhidrát, szerda gyümi, csütörtök újra lé nap. Nekem ez így lesz jó. Te meg tartsd be nyugodtan. Oké??? Megcsinálom ezt egyedül. Csütörtökön pedig együtt lé napozunk.
546. genia
2009. nov. 22. 10:08
Jaj ne holnap viz ,varjal meg...ha nagyon akarod inkabb kedden ,nem es akkor en is tartom veled de legalabb meg ma es holnap egyek egykicsit es akkor mehet egy viz es egy gyumolcs is na mit szolsz?
545. Menike
2009. nov. 22. 10:01

Jó reggelt!

Hát én már bűnözéssel indítottam a mai napot, meg tegnap is bűnöztem. Azt hiszem, ez a hétvége erről szól. Most megérdemlem hisz ki vagyok merülve, mint az állat. Most jöttem be az irodába, délután 4ig itt leszek és megcsinálom az összes munkámat, különben megőrülök. Úgyhogy írj bátran. Én lehet holnap beiktatok egy víz napot, annyit zabáltam össze vissza, hogy rosszul érzem magam.

Ja, kaptam magamra 3 nadrágot összesen 3000 Ft-ért. Farmerok. Húú, nagyon jól állnak már.

A kilók, meg inkább lassan menjenek, így legalább nem jönnek vissza.

544. genia
2009. nov. 22. 07:47
Szia Menike!!!Hat meg volt a mereckedes sajna 1 kg ment le, de kepzeld nem vagyok gyaltalan elkeseredve,hisz evek ota nem voltam 66 kg es a lenyeg hogy jol erzem magam mar fel tudom venni a kedvenc mini farmer szoknyamat nem feszul, aztan van egy gyonyoru tu sarku fekete csizmam a mit csak a parom segitsegevl tudtam fel huzni mert nem ert ossze ,hat most siman felhuzom sot meg lotyog is egy kicsit!!Na aztan a kutyat nem erdekli ha lassan megy mert jol latszik az a -4 kilo es hetfotol mozgas beiktatva,meg van eselyem karacsonyog elerni a 63 ugyhogy hajra nekunk nem adjuk fel mi kitartobbak leszunk mint a kilok igy van??????? Ma nekem feherje vegul is remelem neked is de ha meg sem majd megprobalunk eggyeztetni mindenkepp ok ,na csok!!!!
543. genia
2009. nov. 21. 14:39
Szia megjottem minden rendben a spiralom korul azt mondta a doki ,hogyha nagyon gorcsolok vegyek be fajdalom csilapitot es 1 szem vizhajtot hogy azt minek?na mind1 a lenyeg hogy jol vagyok. Neked pedig jo vasarlast! Akkor holnap en feherjet tartok,te megcsinalod a let?Ha tudsz irj vasarnap ,ha nem majd hetfon ,egy kellemes 7veget nektek,milio puszi!!!!!!!!!
542. Menike
2009. nov. 21. 14:07

Végeztem mára! Megyek, mert indulunk vásárolni.

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

541. Menike
2009. nov. 21. 11:38

Na szia!!

Húú, most lehettek valahogy a dokinál. Remélem jó hírekkel szolgál neked és minden rendben van. Itt leszek még pár órát, úgyhogy várlak. Holnap is dolgozom, így el tudom olvasni, ha írsz. Este viszont nem leszek,mert délután shoppingolni megyünk a csajokkal és valószínűleg hulla leszek.

Kitartás!!!!!

Puszi

540. Menike
2009. nov. 21. 00:22

Elmentem haza.

Puszi

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook