Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Hihihi. Igen, ma én nyertem. Tegnap este 11ig dolgoztam, ma meg alig bírtam felkelni. Most kaptam az egyik Ügyfelemtől egy nagy bögre kávét. Ha nem lenne a párom, akkor tuti hozzá mennék. Ez a pasi egyszerűen maga a tuti. Hajjj, annyit civakodunk a ház építés miatt, hogy néha már nem is tudom, hogy akarom-e a dolgot. Elbizonytalanodtam. Néha elegem van az egészből!
Na nem panaszkodom. Igazából nincs is miért!
JÓ REGGGGELLLLLTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!
Na végre egyszer én voltam a gyorsabb. Hihi. Már bent vagyok. Tegnap kibírtam a lé napot bűnözés nélkül és ma ráálltam a mérlegre is. 84 kg vagyok. Egész jó. Még hátha lemenne egy kiló jövőhét keddig, vagy 2 és akkor 13 vagy 14 kilót fogytam 3 hónap alatt. Véleményem szerint, abszolúte nem rossz. Aztán meg jöhet a következő 3 hónap és újabb 12-13 kiló mínusz. Utána pedig már csak a szinten tartás kedvéért. Lehet ez egy örök élet meg egy napra fog szólni, néhány bűnözéssel.
Nem tudom, de most boldog vagyok és örülök a - 12 kg-nak.
Szép napot, jövök még ma.
Ja, és éljen a fehérje nap, már itt van nálam a tojásos, virslis, sajtos tonhal salátám. nyami!!!!!!!!!!!
Szia!
Kiderült, hogy mégsem az utolsó. :(((
Pedig azt hittem, na mindegy. Jövőhéten befejezi. Nem lehet játszadozni egy gyökérkezeléssel.
Én is alig várom a holnapot. Na, dolgozom tovább, mert nemsokára jön egy ügyfél.
Holnap jövök.
Millió puszika!!!
Mindjárt mennem kell a fogorvoshoz. Ma utoljára. Végre kész lesz teljesen!!!!!!!!!!!!!!!
Szombaton meg karácsonyi ajándék vadászat.
Már alig várom. Amit szombaton vettem nadrágot, már leesik rólam, pedig nem is volt rajtam.
Szívás..
Szia!
Na, a tegnapi gyümi nap elmaradt, mert csak ittam. Ma meg gyümilevet iszok, mert így pár nap után már nagyon elegem lett a vízből. Nem álltam mérlegre, mert még arra sincs időm. Tényleg minden nap nagyon sokáig melózom, de nem baj. Majd januárban kipihenem magam. Kíváncsi leszek, hogy ez a pár nap lé nap, némi bűnözéssel mennyire hatott. Nekem hétfőn jár le a 90 napom. Na akkor tuti mérlegre állok, mert tudni akarom, mennyivel vagyok kevesebb 3 hó után. Aztán természetesen folytatom, ne ijedj meg!
:)))))))))))))))9
Jó éjt!
Már nem bírom tovább, rettentően álmos vagyok és éhes is. Még a fejem is megfájdult. 14 szerződést kötöttem ma, és még a tegnapikkal sem végeztem. Reggel megint jöhetek tök korán be, hogy haladjak a melómmal.
Neked nagyon szép álmokat. Holnap gyüminap!!!!
Puszika
Szia!
Na, túléltem este is meg reggel is a fogorvost. Nem fájt. Na dolgozom, mert jönnek, de nemsokára leszek.
Amúgy iszok ma is.
Szia!
Nagyon király, hogy jó a hajad. Én most megyek a fogorvoshoz, nincs kedvem, de muszáj. Este pedig dolgozok, mert nagyon el vagyok maradva. Majd benézek.
Szia!
Én is fent voltam elég korán, de nem bírtam felkelni, úgyhogy visszaaludtam. Tegnap negyed 6-ig dolgoztam, aztán meg mostam, takarítottam. Este megérkezett a párom. Megcsináltam neki a szendvicskéit, aztán fürödtünk, összebújtunk és alvás. Éjfélkor keltett a kutyusom, hogy pisilnie kell.Azt sem tudtam hol vagyok. Kettőkor keltem, mert indult a drágám dolgozni, aztán még aludtam egy minit. Már az irodában vagyok, kitakarítottam, most várom a nagyfőnököt.
Húúú, fodrász?? DE JÓ!!!!!!!!! Akkor most már igazán dögös leszel. Csini mini farmer szoknya, belőtt új séró. Hát nagyon örülök neked és irigyellek. Nekem a szemem sem látszik, akkora táskákat hordok alatta.
Gyere majd, várlak.
Nekem is, de szerintem csak a sok munka miatt. Akkor megbeszéltük. Egyél te is nyugodtan, én ma husit eszek. Teljesen felborult a fogyim a hétvégén, de holnap rendbe szedem magam és kész.
Húúú, nagyon nincs már kedvem dolgozni, de muszáj. Nem baj, ha befejezem, hazamegyek, kimosok és alszok egy hatalmasat. Reggel korán kell jönnöm megint, mert jön a nagyfőnök.
Jó étvágyat Kívánok!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Hát én már bűnözéssel indítottam a mai napot, meg tegnap is bűnöztem. Azt hiszem, ez a hétvége erről szól. Most megérdemlem hisz ki vagyok merülve, mint az állat. Most jöttem be az irodába, délután 4ig itt leszek és megcsinálom az összes munkámat, különben megőrülök. Úgyhogy írj bátran. Én lehet holnap beiktatok egy víz napot, annyit zabáltam össze vissza, hogy rosszul érzem magam.
Ja, kaptam magamra 3 nadrágot összesen 3000 Ft-ért. Farmerok. Húú, nagyon jól állnak már.
A kilók, meg inkább lassan menjenek, így legalább nem jönnek vissza.
Végeztem mára! Megyek, mert indulunk vásárolni.
Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Na szia!!
Húú, most lehettek valahogy a dokinál. Remélem jó hírekkel szolgál neked és minden rendben van. Itt leszek még pár órát, úgyhogy várlak. Holnap is dolgozom, így el tudom olvasni, ha írsz. Este viszont nem leszek,mert délután shoppingolni megyünk a csajokkal és valószínűleg hulla leszek.
Kitartás!!!!!
Puszi
Elmentem haza.
Puszi
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.