Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
599. genia
2009. dec. 1. 13:31
EZ TETSZIK<MINDEN JOHETNE>>>hat most en is ugy erzem ,de csak az ehseg miatt,a gomboc nem rossz otlet es van is ithon turom ,meg meggondolom!!!!
598. Menike
2009. dec. 1. 13:26

Nem tudom, hogy mit egyek, minden jöhetne. Én ma reggel vettem sült szalonnát a boltba, de megálltam és nem ette belőle. Sajnos még fogalmam sincs, mi legyen holnap, de valamit kitalálok.

Lehet tojásrántotta sajttal, hallal összekeverve. Most a tonhal saláta kimarad, mert utoljára nagyon bekajáltam belőle és nem kívánom.

Talán valami grill hús, de hogy sült hal lesz, az tuti. Vagy esetleg túrógombóc sok tejföllel, és mini cukorral. Hát bűnözni néha szabad.:))))))

597. genia
2009. dec. 1. 13:17
Rantotta savanyukaposztaval ebedre ,tejfolos gomba egy szelet piritossal,vagy majonezes halsalata?Neked otlet? Annyira tudnek enni egy kis sult szalonat [a mikroba sutve] de azt nem lehet,egy kis hurkara is vagyom mar....huu en tenyleg nagyon ehes vagyok megindult a nyaltermelesem rendesen.....
596. Menike
2009. dec. 1. 13:08

Én is alig várom már. Biztos lesz valami finom. Mit együnk????

Van valami ötleted?

595. genia
2009. dec. 1. 13:05
Szia.Megnyugtattaskepp,en is ehes vagyok faj a fejem es mintha szedulnek is egykicsit,de mit megnem tesz az emberlanya hogy lefogyjon nemigaz? ? Ha hajnalba eszel tojast az nem szamit bunozesnek szerintem.Holnap feherje ,uhh alig varom!!!!
594. Menike
2009. dec. 1. 12:44

Szióka!!

Hát persz, hogy jó, hogy van munkám, nincs is ezzel baj, csak egy gond van, hogy a főnököm nem látja be, hogy tényleg sokat dolgozom. Na mindegy.

húúú, én ma veszett éhes vagyok, de megpróbálom kibírni. Ha igaz a dolog, akkor ma éjfélig lesz az iroda nyitva, mert ma van a kötelező biztosítás felmondásának határideje. Kemény lesz, de kibírom. Talán eltereli a figyelmemet az éhségről. Nem is tudom, ha hajnalban eszek tojást, az bűnözésnek számít. Hiszen holnap fehérje nap. Hmm??

593. genia
2009. dec. 1. 07:51
Jo reggelt!!!Ma en voltam az ugyesebb....hihihi..A tegnap viszont ,baromira elrontottam de ma eros leszek igerem!!!Orulok ,hogy mesz bulizni nem art egykis kikapcsolodas ennyi munka utan...vasarnap viszont rossz hogy dolgoznod kell,de tudod vigasztalaskeppen:Rengeteg embernek nincs munkaja jo hogy neked van!!!
592. Menike
2009. nov. 30. 19:10

Jah, én is, bár lehet holnap nem mérlegelek, csak szerdán. Oké?

Hétvégén buli, már alig várom. De sajna vasárnap du. dolgozom. Újabb szívás.

591. genia (válaszként erre: 590. - Menike)
2009. nov. 30. 19:01
Szanom-banom rendben holnap le veled!!Alig varom hogy lassam mennyi ment le neked90 nap alatt.
590. Menike
2009. nov. 30. 18:54

Na ne!!! :)))

Nálam is előfordul az ilyen. Szerintem ne keverd a napokat, mert megint elveszítjük egymást. Holnap lé nap, és azzal mindent jóvá teszel. Rendben?

Holnap van az utolsó nap, és nem akarom egyedül csinálni a lé napot.

Na?

589. genia
2009. nov. 30. 17:42
Szia ,van egy rossz hirem ,nem birtam ki a gyuminapot ,nagyon ehes voltam aaaaa!!!!holnap nekem gyumi megint, es ki fogom hagyni a szenhidratot....na ez van....
588. genia
2009. nov. 30. 11:34
jo pihizest, ehes vagyok,ma meg csak ittam nem kivanom a gyumolcsot......
587. Menike
2009. nov. 30. 11:23

Húú, ma elég light-os a mai nap. Legalábbis eddig. Majd nemsokára hívogatnom kell az embereket, hogy jöjjenek be, váltani, mert már csak holnapig lehet.

Izgi lesz. Na, majd délután, mert most nagyon álmos vagyok és pihizgetek minikét.

586. genia
2009. nov. 30. 09:32
Szia!Mai program? semmi kulonos,szenvedes a gyumi nap miatt de a tegnapi bunozes miatt nem art... Sajnalom,hogy nem tudtadd magad kipihenni de mindjart itt vannak az unnepek s talan majd akkor. Jo munkat neked,mikor tudsz irj,en gepkozelbe leszek!!!
585. Menike
2009. nov. 30. 08:57

Jó reggelt!

Hát tegnap este 6kor végeztem, nem volt lehetőségem délután aludni. Meg is lett az eredménye, hajnalban lekapcsoltam az ébresztőt, úgyhogy elaludtunk. A drágám kollégája ébresztett telefonon. Gáz volt, de nagyon. Mindegy, már jót röhögünk. Én reggel is alig bírtam kikecmeregni az ágyból. Szükségem lenne egy kiadós alvásra, de folyamatosan jönnek az emberek, ami persze nem baj.

Neked mi a mai progid???

584. genia
2009. nov. 29. 11:26
ok akkor pihend ki magad es hetfon ujjult erovel tudsz majd dolgozni.Megjegyzem a parom is horkol ajajaj...ne feledd hetfon gyumi kedd le ..hajra nekunk..Tovabbi kellemes napot neked,es milio puszi!!!
583. Menike
2009. nov. 29. 11:18

Úgyhogy alig költöttem 8000 Ft-ot, mert a fennmaradó 11-et visszakapom. Nálunk is szép az idő. Viszont én nagyon álmos vagyok. Délután megígértem a terhes barátnőmnek, hogy elkísérem a mezőre, mert ki kell vinni a kutyáját futtatni. Aztán délután meg alszom, mert nagyon rossz éjszakám volt. Meg is jegyezte a Krisztián, hogy alig aludt ő is, mert folyton azt figyelte, mi van velem. Nyüszögtem, meg dobáltam magam, forgolódtam, és amikor nyugton feküdtem, akkor meg horkoltam. Hát igen, a stressz rányomja bélyegét az éjszakáimra.

Én nem főztem ma, anyukám fog. Reggel kitakarítottam a dolgozó szobámat, meg a konyhát, meg kimostam 4 adag ruhát és ennyi. Na, jönnek hozzám.

Puszika

582. Menike (válaszként erre: 581. - Genia)
2009. nov. 29. 11:09
Hihetetlen, de nem költöttem sokat, a barátnőmnek 30%-os kedvezménye van a játék nagykerben. A 9200 Ft-os billencses teherautót 6200-ért megvettük. Azért az nem rossz. Meg ezt, meg az úthengert kifizeti, hiszen nem tőlem kapta.
581. genia
2009. nov. 29. 11:05
Huu jo sokat kolthettel!!!Akkor a parod nem erte el nallad az AXE hatast....szegenykem. Na szoval sajnalom ,hogy ma is dolgozol...Nallunk a felallas a kovetkezo..a ferjem elment horgaszni itt gyonyoru azido,a fiam mindjart megy el a haverokkal ,a kolozsvari kaposztam kesz,en a gep elott kozben ruhaturogetes.Kesobb jon azunokaocsem az ikrekkel fiu,lany, tehat lessz egykis babazas,a fiut kulonosen imadom olyan mint a nagyapja[az apam],kesobb meg pihi imadom a vasarnap delutanokat.Nagyjabol ennyi a mai program. Ja ..ujjaban falasi rohamaim vannak,mert nagylany kel legyek hamarosan talan azert?
580. Menike (válaszként erre: 579. - Genia)
2009. nov. 29. 10:53

Szia!

A kicsinek, a párom fiának vettem egy nagy billencses kamiont, meg egy úthengert. A 3 unokaöcsémnek meg összeszerelhető építőt fémből. Régen én is imádtam. A nagy unokaöcsémnek kocka pókert. Aztán még néhány dolgot itthonra. Inget akartam venni a drágámnak, mert diszkóba megyünk a haverjaival, de ami tetszett, az nagyon kicsi volt, ami méretben volt, azt meg sosem bírtam volna ráadni. Matyóhímzéses, strasszköves, csilli villi. És méregdrága. Na mindegy. Azért ötülök, hogy már nagyon sok mindenkinek megvettem az ajándékot. Este meglepetésemre haza ért, de szegény büdös volt, mert az egyik telephelyen, ahova ment, elsüllyedtek a kamionok a tehén trágyába. És amikor kiszállt, ő is elsüllyedt. Na a ruhája kint éjszakázott. Az előbb meg áthozta a gyereket, odaadtam neki a Mikulás csomagot, mert mi nem találkozunk jövőhéten, meg megkapta a nagy dömpert, meg egy kis kamiont, amin 4 másik autó van. Na ezek tetszettek, de Mikulás csomag nem, mert volt benne egy oroszlán kesztyűbáb és azt mondta, hogy az maradjon nálam, mert szerinte rémisztő.

Ja, és ogy a kérdésedre válaszoljak, de, dolgozom, már az irodából írok.

579. genia
2009. nov. 29. 08:37
Szep jo reggelt!!Megvolt a bevasarlas?mi szepeket kaptal? Ma azert nem dolgozol ugye??
578. Menike
2009. nov. 28. 13:02

Húúú, a süti jól hangzik. Lehet nekem is kéne valamit sütni, mert holnap ünnepelik a gyerek szülinapját. Na mindegy. Nemsokára bezárok és beugrom Pestre, megveszem az ajándékait. üzente, hogy egy zöld Mercedes kamiont szeretne. Hogy a többi gyerek mit kap karácsonyra, azt nem tudom. Remélem látok valami jót a játék nagykerbe.

Holnap jövök és beszámolok mindenről.

Puszi.

Ja, lehet még este benézek, de ezt már nem ígérem.

577. genia
2009. nov. 28. 12:22
Szia Menike ,tehat mai program ,megy a mosas ,takaritas ,delutan hazi mozi lessz ha ossze jon,szoval nyugis pihi nap lessz majd meg benezek de holnap feljovok hogy elolvassalak.Rakott kaposztat kert holnapra a csalad, ugyhogy szerintem lessz egykis bunozes de sebaj, majd hetfon kedden lekoplalom.Kellemes 7geget neked ha tudsz irjal ...puszi....
576. genia (válaszként erre: 574. - Menike)
2009. nov. 28. 10:54
Hetvegen...hmm sehova en legalabbis az ido is aleg szomoru esik az eso..szeretek ithon ilyenkor.A parom lehet holnap kiszalad horgaszni a fiam megy bulizni...en tevezek azt hiszem...
575. genia
2009. nov. 28. 09:32
Orulok, hogy jo a pulcsid..mit eszek ma...hat azt hiszem babfozelek lessz...meg nem tudom biztosan...kellene csinalni egy kis sutit holnapra ,meg gondolkodom..Hogy eltuntt mindenki a forumrol..mindenki feladta???
574. Menike
2009. nov. 28. 09:31

Én szeretnék nyugodtan éldegélni, csendben, békében. nincs kedvem veszekedni. Számomra a gyerek a legfontosabb, mégha nem is az enyém. Imádom. Jövőhéten lesz az első nagy megmérettetésem, bemutat a barátainak. Az anyukája azért nem ismer, mert még a párom nem vált el. Már egy ideje tudja, hogy vagyok, de nem akarta megmondani, hogy már 2,5 éve együtt vagyunk, mert nem szeretné, ha az anyja azzal vádolna, hogy én tettem tönkre az életét. Na mindegy, valahogy túléljük. Amúgy még rosszabbul viselem most a dolgot, hiszen alig van itthon, állandóan külföldön van. A háza ő építi, a bútorokat én veszem. Ez jelenleg a megállapodás. Azért arra mindketten gondoltunk, hogy könnyen elválhasson az utunk, ha úgy döntünk, hogy nem megy. Így a ház az övé. Na, megpróbálok dolgozni, mert így nem haladok, ha itt lógok.

Majd írj. De tereljük vidámabb dolgok felé a beszélgetést.

Pl. ti mit csináltok hétvégén? Nem mentek valahova??

573. Menike
2009. nov. 28. 09:22

Jó reggelt!!!

Na igen, igazad van nagyon sok mindenben. Tegnap eléggé kiborultam, annyi minden összejött. Az igazság az, hogy jelenleg nincs erőm harcolni és már beletojok az egészbe. Jelenleg minden időmet és gondolatomat a munka tölti ki. Elég rosszul is alszom emiatt.

Na majdcsak rendeződnek a dolgok minden téren.

Képzeld, múlthét végén kaptam egy pulcsit anyukámtól, kötöttet és hát eléggé rá volt feszülve a hasamra, hát nem is éreztem jól magam benne, na de ma már abba jöttem dolgozni. Ez a fogyókúra csodákra képes, mit ne mondjak.

Te ma mit fogsz enni? Nálunk borsófőzelék lesz. Te, hogy ezt a keményítő napot hogy utálom, az hihetetlen. Ja, és ma kaptam magamtól 4 bugyikát, hát ennek nagyon örülök. Tisztára boldogság!

572. genia (válaszként erre: 571. - Menike)
2009. nov. 28. 07:33
Szia!Nagyon elkeserit amit irtal,neharagudj de ez nem igy nez ki mint egy komoly kapcsolat,mi az hogy elfelejti amit megbeszeltetek?Te kellene a legfontosabb legyel neki meg persze a fia.Mi az hogy nem ismer az anyosod miert nem mutatott be?A hazat kozos penzbol epititek?Nincs beleszolasod ,ez az egesz nagyon zavaros ,en is anya vagyok,de a fiam boldogsaga erdekeben en barmilyen kompromisszumra hajlando lennek.Nincs terasz ,az nagyon fontos nekunk 2 is van.Hat nem tudom ,biztos jo dontes vele maradni ,te meg fiatal vagy igy elszalasztod azigazit.Megalkudni egy olyan ember melett aki nem valall fel 100% az szerintem gaz,meg aztan egy jo kapcsolat arrol szol hogy a masik velemenye is fontos sot,nem ertem a skorpiok szeretik iranyitani a kapcsolatukat,mar duhos is lettem ,mar nehogy a nyul vigye a puskat,alj a sarkadra biztos akarod te ezt a fiatal embert??Oruljon hogy kapott egy lanyt aki ennyire szereti ,szerintem megkene leckeztetni!!!!De ez a te dontesed ha az en lanyon lennel .....aaaaa beszel anyukaddal azerzeseidrol,biztos o maskent latja mint te ,mert te szereted es elfogult vagy.
571. Menike (válaszként erre: 570. - Genia)
2009. nov. 27. 20:17

Tudom, hogy normális a sok vita, csak néha olyan rossz. Elfelejtette, hogy vasárnap fürdeni megyünk, és beszervezett családi programot az anyjával, meg a fiával. Engem még nem mutatott be a szüleinek, így én nem vehetek részt ezen. Bánatomban, hogy ne megyünk kikapcsolódni, jöhetek dolgozni, mert már bejelentkeztek. A gond az, hogy soha semmit nem jegyez meg, amit én mondok és az is zavar, hogy a ház, ami elméletileg a mi közös házunk, a leendő anyósom ízlése szerint épül. Én szerettem volna, hogy legyen nagy nappalink olyan padlótól mennyezetig eltolhatós ajtóval, amin a teraszra lépünk ki. Beleegyezett a drágám és tiszta boldog voltam. Már nem zavart, hogy nem olyan a ház elrendezése, ami nekem tetszene. Azóta se nagy nappali, se nagy ajtó, se terasz, se semmi. Az anyós azt mondta, neki, hogy minek nagy nappali, meg minek a nagy ajtó, csak sokba kerül. Terasz sem lesz, mert szerinte fölösleges. Úgymond egy olyan házba kell beköltöznöm, amihez abszolúte semmi közöm. A baj az, hogy nem érzem magamnak és ezért nagyon idegenkedem tőle. Persze megkérdezi a Krisztián, hogy milyen legyen, elmondom minek örülnék, de ha az anyjának nem tetszik, akkor nem lesz. Már mondtam, hogy ez nekem nem annyira jó, erre közölte, ha nem tetszik, nem kell oda költöznöm. Szerinted? Ezek utána nekem a sarki fűszeres is tuti pasi, már hacsak rám mosolyog is. Tehát azzal, hogy ez a pasi hozott nekem egy kávét (nem kávézom), amit ő főzött, direkt nekem, ezzel teljesen elvarázsolt.

Na most itt ülök az irodában és bőgök mint egy majom. Teljesen el vagyok fáradva, de rengeteg munkám van és nem mehetek haza. Ezért gondoltam, hogy a vasárnapot együtt töltjük, de hát ő mindent elfelejt. Mivel az anyja úgy döntött, hogy vasárnap ünneplik a kisfiú szülinapját, így nekem csönd a nevem. Annyit tehetek, hogy az ajándékot a gyereknek én vehetem meg.

Na, bocsi, hogy ennyit panaszkodok. Totál kiborultam.

570. genia
2009. nov. 27. 18:44
Figyi,a haz epitesnel mi is civakodtunk tudod ,a stress de ez normalis na meg mikor , keszultunk a lagzira akkor is ha szeretitek egymast es oszintek vagytok nem lessz gond.A masik pasi mitol annyira tutti?Tudod a tiltott gyumolcs mindeg edesebb,nallam a ferjem volt a tuti megjegyzem o is volt mar nos de nalluk nem volt gyerek szerencsere,es azo hazassaga meg 1 evig sem tartott en is egy 2 eves komoly kapcsolatot dobtam miatta [volt jegygyuru meg minden] de jo dontes volt ma is ugyanigy tennek!!!
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook