Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Váltsátok is be!
Ma én is jó jártam, mert a Sparban meg 4 db 20%-os bónuszt kaptam.
Le is fogom vásárolni. Ismerősömnek is szóltam, hogy ma menjen oda vásárolni, mert tudom, nagyon be kell osztania a pénzét. Nagyon örült, és meg is szerezte az árengedményt. :)
Igen.
Igaz, hogy Tesco, de sokáig érvényes. Majd elruccanunk oda egyszer a gyerekkel. Őneki legalább van bérlete a munkahelye révén.
😀😀😀
Kaptam a Lidl-ben eddig 4 db kaparóst. Majd be is regisztrálom őket, hátha én is nyerek...😀😀😀
Másfél kávé is érték, de számlákat fizetni ebből a tevékenységből nem lehet.
A kérdőívekből sem, de én már nyertem vásárlási utalványt, 4000 Ft értékben. Az sem nagy durranás, de valami kis könnyebbség.
😀😀😀
Mivel úgy gondolom, nem sok értelme van ilyesmivel foglalkozni, ez csak egy költői kérdés volt... 😉
mitől járt volna jól a több tízezer ember regisztrációjával foglalkozni vagy önállóan csak a kérdőívekkel?
értéket kel adni aki nyitott rá nem baromságokat.
Na jó, másfél kávéét, de van drágább is:
2019 tavaszán indult kérdőívekkel foglalkozik,akinek esetleg nem siekrül kitölteni azért is fizet,10 Euro a kifizetési küszöb,2 napja vagyok rajta és már 5 euro az egyenlegem,még fejleszté alatt van az oldal,és most érdemes rajta lenni...
amivel érdemes foglalkozni valós céghátérrel rendelkező üzletel
valós termékek ( fizikai termékek)
és ez nem minden estben normál bolt stb...
MLM lehetőség eben lehet találni elképzelést
jelen pillanatban nekem ingyen van a egészséges termék megrendeléseim havonta
termékek jók vannak tapasztalatok amit beteg emberek írták stb....
de a ilyen lehetőségeknél is körbe kel járni melyik a legmegbízhatóbb
hogy mi ez sajnálom ide nem írom ki hoxa nem a reklámok helye
Heti 1500 egy kisiskolás zsebpénzére sem elég.
Aki inkább megélhetési segítséget keresne, annak nem éri meg.
Ez valós fizetős oldal! Nincs kezdőcsomag,se semmi fizetni való,profilt érdemes 100%-ra kitölteni,de nem kötelező! Paypal-ra vagy Skrill számlára történik a kifizetés,csak be kell reggisztrálni profilt kitölteni és nézni a regisztált mail fiókot.Érdemes néha belépni az oldalra. Kérdőív kitöltéssel foglalkozik az oldal,van hogy egy személy nem alkalmas a kérdőívre!
Európát nem is említik amúgy sehol.
Itt ez nem hoz pénzt szerintem!
Ezt találtam:
Az Inspiro képes a HR funkciók széles körének kezelésére - beleértve a bérszámfejtési és az időmérő szolgáltatásokat, a felügyeletet és a társasági és a törvényes juttatások adminisztrációját - anélkül, hogy veszélyeztetné az alkalmazottak által igényelt szolgáltatási szintet.