Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen otthonról végezhető munkák léteznek Magyarországon fórum

Milyen otthonról végezhető munkák léteznek Magyarországon (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milyen otthonról végezhető munkák léteznek Magyarországon (Jó tudni!)

máj. 14. 08:22
Nagyon kevés az olyan munka ami VALÓS! munka. Tehát call center operátor, online asszisztens, stb. És nagyon sok az MLM munka ami egy akkora hazugságra épül, hogy azon csodálkozok rájuk nem szakad az ég. Akik az elején kezdték, azok igen..be tudták húzni a sok hülyét maguk alá és kialakut a hálózatuk. De ma.....esélytelen. Maximum azoknak megy jól akiknek amugy is van tőkéjük és tudnak befektetni. De egy huszadrangú Marika néni, vagy egy otthon ülő anyuka 3 gyerekkel akik szerényen élnek sose fognak ebből pénzt csinálni.
8. *karolin* (válaszként erre: 4. - 55Judit)
máj. 14. 07:50

Csak épp nem ennyire egyszerű. Vannak, vannak, de a legtöbb betöltött állás. Akinek ilyen sikerül, igyekszik megtartani.

Borítékolás, cimkézés szerintem már rég nincs.

7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 13. 15:58
Hasznos a cikk, kitér mindenre. Nem mellébeszéd, nekem külföldön tartózkodva sikerült ilyen internetes munka, blogokat írtam magyar nyelven.
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Angyal999)
máj. 13. 14:27
Elnézést, csak most láttam hogy elkapkodtam, lemaradt az y a végéről.
5. Angyal999 (válaszként erre: 4. - 55Judit)
máj. 13. 13:29
Szia. Láttam a hozzászólásodat, és próbáltam rákeresni a Perplexit-re, de igazából nem találtam. Vagy ez a Perplexity AI lenne? Engem is érdekelnének ilyen lehetőségek ... Előre is köszönöm, ha eligazítasz, akár privátban is, ha itt nem lehet egy linket beírni (ha más mint a Perplexity AI) ... Szép napot kívánok Mindenkinek ma is!
4. 55Judit (válaszként erre: 2. - Rockcica)
máj. 12. 11:27
Éppen ma reggel kérdeztem rá a Perplexitnél, vajon tudnak-e valahol nyugdíjasoknak való otthoni munkát ajánlani. Rengeteg féle van, és nem csak eladás. Piackutatás, ügyfélszolgálat, telefonos ügyintézés, akár részmunkaidőben vagy nyugdíjasoknak is. Van online ügyfélszolgálati munkatárs: magyar vagy idegen nyelven (pl. angol, olasz, holland). IT és technológiai munkák, stb. Egyszerű betanított munkák mint borítékolás, cimkézés, stb. Aki keres, talál.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 12. 10:51

Ez egy szépen összeszedett munka.

Hiányzott is ez a téma még.

Gratulálok!

2. rockcica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 12. 10:46
A legjobb szerintem otthonról dolgozni, egyedül..legalább is én sokkal proaktívabb vagyok, ha nem nyüzsögnek körülöttem, én néma csendben tudok csak dolgozni, minden eltereli a figyelmemet. Plusz nem kell utazgatni(az ugye plusz 1-3 óra naponta, kiöltözködni(ami szintén minimum fél óra, smink, haj, stb), kaját vinni, bérletet venni vagy tankolni... és ha jön valami futár, vagy leolvasó, vagy szerelő tudom fogadni... plusz ki tudok mosni közbe, egy gyors kaját oda tudok dobni. Az a baj hogy nagyon kevés valós munka van, amiért ténylegesen fizetést kapsz, van több ilyen fórum a Facen, de egyből megjelennek az aloe first, és társai, amik "ha eladsz valamit kapsz egy kis jutit" elven működnek.(és kamu hogy nem kell eladni , hiszen el kell..anélkül nincs pénz..ezt szépítik azzal hogy a"csak ajánlani kell" meg "megosztogatni" Ez akkor amikor bejt, az első madarak alatt most már van mondjuk ötven ember, ők tényleg jól keresnek belőle, de akik most csatlakoznak már csak morzsák jutnak, főleg hogy ezer féle ilyen katalógusos cég van, és ugye sokkal drágábbak mint a boltban kaphatóak.. Kivétel talán az Avon, de azt meg már a rossmanban is lehet kapni egy pár hete
máj. 12. 09:35
Az utóbbi években egyre többen dolgoznak otthonról Magyarországon. A covid óta sok cég rájött hogy a munka otthonról is elvégezhető és egyre többen keresik azokat a lehetőségeket ahol nem kell minden nap bejárni az irodába. Ha te is gondolkozol azon hogy kipróbálnád magad otthoni munkában de nincs különösebb végzettséged vagy tapasztalatod akkor ez a cikk neked szól. Megmutatom milyen lehetőségek vannak és hogyan érdemes elindulni.

Ugrás a teljes írásra: Milyen otthonról végezhető munkák léteznek Magyarországon

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook