Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Egyébként az internetes vásárlás nagyon terjed, ha van ötleted webáruházra, vagy találsz jó nagykert akkor érdemes belevágni.
Nagyon jókat lehet bérelni havi 6000 forinttól kezdetnek tökéletes.
Most, amíg otthon vagy, szánj időt a tanulásra, online marketing, vállalkozási ismeretek, és kapcsolódó témák.
valamit mindenképp érdemes tanulni.
A Gyesen levők számára is indulnak képzések, tudtommal. Persze változó, mennyire baba-barát.-
Lehet, bejön neki.
De én inkább olyat bízok meg, akinek van referenciája, látom, mit tud.
De fordításra is érdekes ajánlatokat kaptam :)
Persze, minden tanulható.
csak sokan azt hiszik, 2 hét, és szakemberek lettek :)
Most keresek grafikust. Olyan ajánlatot kaptam pályakezdőtől, nulla referenciával, hogy csak lestem.
Sok sikert neki, jöjjön össze, de nálam nem fog.
Ezeket a dolgokat mind meg kell tanulni.:)
Én úgy értelmeztem a fórumkérdést,hogy nincs kizárva a tanulás :)
Megnézném, amikor valaki csak úgy nekiáll logót tervezni, minden előzetes tudás nélkül.
Egy logo ára 40 ezer forint körül van, az ilyen megcsinálja 4-ért. Csak épp az olyan is lesz.
Nem tudom, hova lett... Pár órával ezelőtt írtam, hogy átérzem az örömöd, ez nagyon nagy dolog.
Minden jót kívánok! :D
Vannak kurzusok, de időnkénti személyes megjelenéssel.
De nem annyira keresem, mert valós egyetemre is járok még pár évig. Oda is kell az energia és a tudásvágy.. :D
Csomagolás,válogatás becsapós munkák.
Én pl.webáruházakat üzemeltetek,nekem bevált,persze ehhez kell némi tőke is.
Ha van érettségid, mehetsz egyetemre, ilyesmire gondoltál már?
Én levelezőn végzem az egyetemet, mert 54 évesen rájöttem, hogy mégis kell a diploma, mert egy szakfordítói vizsgához alapfeltétel. Most kezdem a harmadévet.
Nehéz úgy ötletelni, hogy azt sem tudom, mi az ami érdekelne Téged. :D De ha elárulod, merre indulnál, és melyik egyetem vagy fősuli van közel, szívesen segítek!