Vallomások (beszélgetés)
"Kicsi vagyok, Székre állok, Onnan egy nagyot kilátók: Vért kívánok!"
Helyes! Add ki mírged!
"Ugy néz ki lett egy szeretőm. Nem baj, legalább érzem hogy élek. A párom ugyse néz már egy kalap szarba sem. De a gyerek miatt meg nincs erőm elhagyni."
Viccen kívül mondom, ezt valóban így kell csinálni. Meg aztán a szerető sem fog sokáig tartani (ki, mit tart sokáignak...), de semmi vész, jöhet egy újabb.
"Összevesztem a párommal mert nem like-ta a gyerekünk képét"
Nem likta mi, a kis rohadék? 😎
Féltékeny vagyok a kihívóan nőies nőkre, de közben inkább spórolósabb vagyok magammal szemben. Nem tudok minden nap időt és pénzt szánni hogy olyan legyek mint ők.
A nőiesség nem 'CSAK' a pénzen és az időn múlik. Arra születni is kell :)
"Szeretnék újra karantént. Együtt lenne a család, nincs rohanás , nincs tömeg sehol. Szerettem nagyon!"
Szégyellem, de én is. Pedig végig dolgoztam, esténként itthon tanultam a másodikos kislányommal, közben velünk él az idős édesanyám, de én is jól éreztem magam. Bár én köztudottan (vagy titkosan) antiszociális vagyok. ;)
"Ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik..."
Tudom, nekem is volt Dacia-m, mondta Pista bácsi révedező tekintettel. 🙃
Elkezdtem feltölteni a kis kamránkat papírzsebkendőkkel, wc papírral, konyhai papírtörölővel, plusz szappan, mosószer stb. Egy kis biztonságérzet, most ez kell.
Élesztőt ne felejts el! Legalább 10-20 db-ot. Nehogy húsvéti kalácsot süssön a lúzer.
"Szerintem holnap felmondok!"
Sikerült? 🍀 A halogatásnak sosincs jó vége.
"Régebben nem ettem meg az uborkát, a cukkinit és a sárgarépát nyersen."
Értsem úgy, hogy az uborkát is leforráztad a salátához?
Lehet így is, csak szokatlan.
"Elkezdtem feltölteni a kis kamránkat papírzsebkendőkkel, wc papírral, konyhai papírtörölővel, plusz szappan, mosószer stb. Egy kis biztonságérzet, most ez kell."
Megint kezdődik?!
"Sok férfi sértődékenyebb a legnyafibb nőnél is...."
Én is tapasztaltam már ilyet. Volt katona? Ha igen, csodálkozom, ha nem, akkor ez a baj!
Én is meggyőződtem róla,
a nagyobb gyerekem egyéves volt, amikor a diófát ültette a dédpapája. 5 évvel később már hűsöltünk az árnyékában és azóta is azt tesszük nyáron :-).
Én is csak tanácsolni tudom, hogy ültessen fát még nyugdíjasként is, aki szeretne - Forrest, te fogsz ültetni, ebben biztos vagyok :-) :-), ha van elég hely a telken, mert elég terebélyes a koronája...
Érdemes nem annak a szavára hallgatni, aki megmagyarázza, hogy miért nem csinál meg valamit - hallgassunk inkább arra, aki tapasztalatból beszél :-)
Ma ismét brillíroztam a konyhában vegetáriánus kajaval. Kelkáposzta főzelék és tojás fasírt. Imádok főzni főleg így hogy hús mentes.
Hát...a szomszédokat azért értesítsd a lehetséges gáztámadásról :D :D :D
"Ma ismét brillíroztam a konyhában..."
én meg csinálok egy fsza kis zúzapörit munka után:D