Vallomások (beszélgetés)
"Nem vagyok gazdag, de minden hónapban adományozok egy állandó összeget egy szervezetnek, + a mentősöknek negyedévente, és egy állatmenhelynek, amikor gyűjtést szerveznek. Én ettől jobban érzem magam."
Én is sok szervezetnek, az adóm 1%-át a mentősöknek.
De, hogy havonta jöjjenek a levelek és csekkek, hogy ide is-oda is adakozzak, soknak tartom. Ha egyszer adok és küldöm csekken a pénzt, utána folyamatosan jönnek.
“ 29 éves vagyok, párom 28. 2 éve vagyunk együtt. Én már szeretnék hozzámenni, de ahogy kiveszem, ő még várna vele. Remélem mihamarabb észbe kap. :)”
Szegény pára. 😅
Ugyan, a filteres teában mindig is a törmelék volt.
Nemcsak Magyarországon, hanem világszerte. Azért olcsó.
Azt hittem, ez köztudott.
Nem vagyok gazdag, de minden hónapban adományozok egy állandó összeget egy szervezetnek, + a mentősöknek negyedévente, és egy állatmenhelynek, amikor gyűjtést szerveznek. Én ettől jobban érzem magam.
Példa értékű ember vagy! Nagyon rendes! Több kellene belőled és az emberiség sem tartana ott ahol most! Szép napot kívánok!
Igazságtalannak tartom, hogy nekem jó körülmények között a meddőséggel kell küzdenem, mikor mások sorra szülik a gyerekeket a nyomorba és embertelen körülmények közé, és látom a sok bántalmazott és elhanyagolt gyereket. Dühös vagyok miatta a sorsra.
Megértelek és veled érzek. Sajnos az élet közel sem igazságos. Viszont hidd el bárki anyukája leszel annak az egész életét be fogod aranyozni. Kívánom a legjobbakat! Fel a fejjel! 😉😘
"Alkoholfüggő vagyok, mert nem tudok továbblépni. Mindennap merev részegre iszom magam. 😭😭😭"
Ha tudsz Vallomást írni szép kerek mondatban, akkor megpróbálhatnál Naplót is írni, ahol levezeted, hogy a tovább lépést nemsokára nem az akaratod hiánya, hanem az alkohol fogja gátolni. Sok sikert! 🍀
Utálom a rizst...
Esetleg kommunikálni nem lehet hogy mást kérsz?
(lehet fekvő beteg )
Akár dühös vagyok akár nem,számomra a sors könyvében ez volt megírva....
Sajnos....
Utálom a rizst, mindig azt kapom ebédre.
Örülnék, ha valakitől mindig kapnék ebédet
"Utálom a rizst, mindig azt kapom ebédre...."
Ahelyett, hogy itt rinyálsz, inkább örülnél annak, hogy kapsz egyáltalán valakitől ételt te hálátlan.
Az öngyilkosság, gyáva dolog és aki mondogatja, nem fogja megtenni. Én ma mégis szétvágtam a kezem. Jól esett, legközelebb úgyis mélyebbre vágok. Penge kézbe, ajtót kulcsra, jól esne!!!
Te dolgod..
Miért kell ilyennel nyomasztani a fórumozókat?Családod is biztos szereti ezt az állapotot.
Fú basszus...
"Igazságtalannak tartom, hogy nekem jó körülmények között a meddőséggel kell küzdenem, mikor mások sorra szülik a gyerekeket a nyomorba és embertelen körülmények közé, és látom a sok bántalmazott és elhanyagolt gyereket. Dühös vagyok miatta a sorsra."
Sajnos ez így igaz....
Ugyan ilyen helyzetben voltam én is.
Átérzem a problémádat ,mert nekem is 17 évre született gyermekem....
Ne add fel,mert a remény hal meg utoljára...
Kérlek, ne tedd! Oka van annak, hogy valaki vagy valami nem akarja, hogy meghalj!
Gondolkozz, jó is van az életben! Mondja ezt egy olyan, akit nagyon sokszor foglalkoztatott a gondolat.
"Igazságtalannak tartom, hogy nekem jó körülmények között a meddőséggel kell küzdenem, mikor mások sorra szülik a gyerekeket a nyomorba és embertelen körülmények közé, és látom a sok bántalmazott és elhanyagolt gyereket. Dühös vagyok miatta a sorsra."
Engem ebben általában az "dühít", hogy bár azt írja a vallomás kiírója, hogy a sorsra dühös, de ez nem igaz jellemzően, mert inkább simán azokra, akiknek van gyereke.
Elhiszem, hogy elkeserítő helyzet, de attól, hogy a többi gyerekesre dühös valaki, az ő problémája ettől megmarad.
Ne add fel! Bízz benne, hogy neked is sikerül!
Engedd el a dühödet, engedd el az összes negatív érzelmedet. Fókuszáld a figyelmedet más valamire: beszéljetek pároddal pl. az örökbefogadásról, fontoljátok meg, járjatok utána a hivatalokban... adjatok időt magatoknak, hogy esetleg egy ilyen variáció... és még az is meglehet, hogy közben "becsúszik" egy saját IS!
Számtalan ilyen történetet hallani, miért ne történhetne meg veletek IS????
De legelőször el kell engednek az összes negatív érzelmedet, és megbékélni azzal a gondolattal, hogy ha így alakult, akkor ez van.
"Az öngyilkosság, gyáva dolog és aki mondogatja, nem fogja megtenni. Én ma mégis szétvágtam a kezem. Jól esett, legközelebb úgyis mélyebbre vágok. Penge kézbe, ajtót kulcsra, jól esne!!!"
Te, Komám, Pszichológushoz vagy gyáva menni. Te beteg vagy.
"El fogom hagyni a párom. Mániás depressziós és teljesen eltaszít magától, vagy megőrjít, ha olyan fázisba lép. Évekig vele voltam, de már nem bírom tovább."
Neked kell érezned, hogy hol a "határ"!
Ha nem vagy vele boldog, minek is maradnál?
"Nem tudom, meddig bírom még. Szakítani kellene, de mégsem megy."
Félmegoldásokkal nem érsz semmit! Biztosra csak akkor mehetsz, ha biztos vagy a dolgodban!
"Az öngyilkosság, gyáva dolog és aki mondogatja, nem fogja megtenni. Én ma mégis szétvágtam a kezem. Jól esett, legközelebb úgyis mélyebbre vágok. Penge kézbe, ajtót kulcsra, jól esne!!!"
Fúú bakker, volt ilyennel dolgom! Sokat kellett beszélgetni vele, sokáig le volt szedálva, de végül meggyőzte magát, hogy ne tegye! Kemény dió! Mindenesetre hülyeséget csinálsz! Ne hagyd, hogy a démonaid legyőzzenek, mert ez nem Te vagy!
"Imádom a palacsintát. Ma is nyolcat bevágtam. Sajnos hízok is."
A gondolataid is hatással vannak az anyagcserédre!
Hipnózissal is le lehet fogyni, úgyhogy csínján a negatív gondolatokkal! (ez ügyben)
"Mindenki lebeszél róla, de akkor is szeretem. ❤️"
Ez a valódi!