Vallomások (beszélgetés)
Annyira gyötör a szeretethiány, hogy még egy nyomorult jel is örömet okoz.
Küldök neked, csak kérek egy jelet!🍀
"Annyira gyötör a szeretethiány, hogy még egy nyomorult jel is örömet okoz."
Ha tudnám kinek kell küldeni,küldenék neked.
Annyira gyötör a szeretethiány, hogy még egy nyomorult jel is örömet okoz.
Küldenék neked egy rakattal, de nem tudom ki vagy. Fel a fejjel. Mondta a Holló. Örökké nem eshet. ;)
"Annyira gyötör a szeretethiány, hogy még egy nyomorult jel is örömet okoz."
Nekem nyugodtan küldhetsz ha gondolod, mindenkinek viszonozni szoktam!
Kedves Amaunet és Alexander és Egyebek, akiket ezt érdekel!
Megkaptam a választ Hoxától. Magát a választ idemásolom. Nem kaptam arra való figyelmeztetést, hogy nem publikálhatom.
"Szia!
55700 felett van a regisztrált nevek száma, ebben minden regisztráció benne van indulás óta. Kb 360000 marad, ha levonjuk a törölt és tiltott regisztrációkat. Naponta kb 35-40000 ember jár az oldalon."
Újra én (80-as, ha már csak ennyire tellett...)
Hajlamos vagyok azt hinni, hogy az 55700-hoz még egy nullát hozzá kellene írni.
Szerintem kicsit okosabbak lettünk mindenyájan. Szép napokat kívánok!
Bevásárlásnál a pénztárnál magam után húzom a kocsit, hogy ne álljanak a fenekembe. Az öreg nénike megtolta a kocsimat, hogy 1o centit haladjon jobban. Utálom az értetlen embereket.
Én azt sohasem értettem, még miért kell egy sorban egymás tarkójába lihegni, pláne most. Attól senki sem fog egy perccel sem a korábban jutni a pénztárhoz, vagy szolgáltatáshoz, ha az előtte álló hátára mászik. Sajnos, van még mit fejlődnünk magyaroknak.
Ma németül néztem Ifjú Sheldont. Rossz ugyan nem volt, de inkább érdekes, mint jó.
Muszáj lesz németül tévéznem (magyarul se nagyon megy), rengeteget felejtettem. ☹️
Én meg azt nem bírom;)
Még egy részt sem voltam képes végig nézni...
Szeretem a férjem, nem tudok mást elképzelni életem végéig, csak sajnos a szexben nem erős, de nem akarok neki szólni, nem akarom megbántani.
Egy nő van olyan leleményes,hogy megtalálja a módját ,hogy adja tudtára imádottjának ,hogy mit szeretne az ágyban.
Én is. Imádom azokat a csipkelődő párbeszédeket. Angolul ezek nagyon nincsenek meg.
Sok színész van, pl. Woody Allen, Cameron Diaz, Brad Pitt, akinek nem is szeretem a saját hangját, a szinkron sokkal jobban áll nekik :D