Vallomások (beszélgetés)
29754. Fincsi5
Ez jól befigyeltem! :D Ahogy öregszem, egyre hülyébb vagyok! Ezt akár vallomásba is írhatnám és akkor nézhetném, hogy a bal vagy a jobb oldal-e a nyerő. :D
(Ez most nem politika!!)
29755. Fincsi5
Napi 35 ezret én is soknak tartok, de most mit tegyek? Magam számára megmaradok a 100-akárhány ezres érvényes taglétszámban való hit mellett. Ha ez mind a hivatalos Magyarországon lenne, akkor azt jelentené, hogy minden 100. embör hoxázik. De hoxáznak sokan külföldről is, sőt egy szavazásban megkérdeztem, hogy ki honnan hoxázik, az Antarktiszról kaptam 9 szavazatot, illetve "valami sziget"ről pedig 41-et. Na, de biztosan több tag van mint ahányan réágáltak a kérdésemre. Szóval én igazából nem érzem soknak ezt a létszámot...
Lehet, hogy nem volt tisztában vele, hogy mi történt a babszemekkel.
Sok olyasmit kóstoltam eddig, amit egyesek undinak találnak, de ez a kávé, azt hiszem, kívül van a komfort zónámon.
Még van néhány szálas tea, de elég ritka.
Talán édességboltokban, ajándéküzletekben, kávészaküzletekben lehet választék. Nálunk ilyen boltok nincsenek.
Lemondtam a hétvégét! A szomszéd gyerekek, ha valami van otthon mindig itt vannak egész hétvégén, én 5 percre nem tudom rájuk hagyni a gyerekeimet mert "nem érnek rá". Már lassan minden hétvégén itt vannak, mert nekik dolguk van. Elég!
Igazad van, már rég kellett volna.
Még a 80-as évek elején lehetett kapni, nem filterest, hanem zacskós füvet. A zacskó színe zöld volt és fekete betűkkel volt ráírva minden. Olyasmi csomagolása volt, mint egy fél kilós kávénak.
Az nagyon finom volt. Nem kellett bele semmi, nem volt fanyar, stb.
Sokszor olyan érzésem van a teákkal, hogy nem is teák. Szerintem minden vackot befiltereznek. Persze, kényelmesebb ilyenből főzni, de ha tehetem/kapok, akkor szívesebben veszek igazi teafüvet...
Bizonytalan vagyok a fogamzásgátlókkal kapcsolatban. Annyi minden van és mindnek van durván káros hatása a gumin kívül, de azzal nem megy a szex. Egyszerűen nem tud felizgatni a párom. Megér annyit, hogy rámenjen az egészségem? Páromnak jó a gumi.
Hogyan akar felizgatni a gumival?
Lemondtam a hétvégét! A szomszéd gyerekek, ha valami van otthon mindig itt vannak egész hétvégén, én 5 percre nem tudom rájuk hagyni a gyerekeimet mert "nem érnek rá". Már lassan minden hétvégén itt vannak, mert nekik dolguk van. Elég!
El is hisz,tehát ne vállald el te sem a gyerekeket,észre fogják venni,hogy valami nem stimmel és ha panaszkodnak ,beszámolhatsz arról,hogy elég volt,ezek a dolgok a kölcsönösségen alapulnak...szerintem.
"Elegem van a zöld teából, de még van otthon egy csomó."
Soha nem szerettem. Bármilyent vettem, mindnek van egy fanyar íze + meghártyásodik a teteje. Annyival nem látom egészségesebbnek a fogyasztóit, hogy megérje magamba dönteni.
Direkt szoktam a mobilom otthagyni a barátnőmnek, hogy megpróbálja feltörni a kódot, hogy megnézhesse az üzeneteimet. Ez a mániája. Viszont a kódot sajnos nem mondtam meg neki...
Közös gonoszkodás...mire jó?
"22 évesen belevágok a fogszabályozásba, majd ha leveszik fogfehérítésbe. Pénteken rakják fel. Viszlát sárga és kusza fogak!"
Drukkolok!
"Annyira gyötör a szeretethiány, hogy még egy nyomorult jel is örömet okoz."
Küldj egy jelet, kapsz helyette másikat.
Én is tudok ezt - azt, de erre egy véletlen kattintás miatt jöttem rá 😄
Az élet kis dolgai 🙃
Fantasztikus!
Nem okoz gondot néhány nyelven megírni egy scriptet, de sosem jöttem volna rá nélküled erre! Köszi!🤩
Utálom az esőt, napot akarok
Én is!
"Majdnem 20 éve együtt vagyunk és még most is naponta szexelne..."
Meg is bolondulnék.