Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Szia, nagyon ügyes vagy, biztos meg lesz az eredménye a szorgalmadnak és a kitartásodnak.
Én ma kihagyom a tornát, mert elég a gyüminap magába is, torna nélkül. De holnap lesz időm délelőtt bepótolom.
Sziasztok!
Én szerencsére megint tudtam tartani magam az 1100-1200 kalóriához, és megvolt a 20 perces tornám is + jó kis futás a buszra. Mára ennyi tellett tőlem, remélem elég volt :)
Sziasztok! Újra itt egy kicsit.
A zellerkrémlevest én egész nap eszem, de olyankor csak azt. A lényeg, hogy az egyfajta étel fogyaszt. Persze nyilván a kalóriája sem túl sok. Most azt csinálom, hogy minden héten tartok egy gyümölcsnapot és egy zellerkrémleves napot rögtön utána, így az egész hetes kalóriabevitel összességében csökken. Hát meglátjuk, hogy mennyire jó, a múlthéten volt 1,2 dkg csökkenés azt hiszem, ebből jött vissza egy kicsi.
Sziasztok.
Bedugom a képem hozzátok én is.
Reggel amekkora köd volt... a szomszéd házát nem lehetett nagyon látni. De szerencsére felszállt. Lassan megyek teregetni az udvarra.
remelem is ,hogy nem lessz baj!
Nekem nincs anyajegyem szerencsere,o meg nem jar szolariumozni ,nem volt meg sosem!!
remélem te is szeretni fogod.
És ne aggódj a fiad miatt, nem lesz semmi baj.
A szoláriumra kell vigyázni, hogy az ilyen anyajegyeket ne érje a fény.
Hát lehet, de nem feltétlenül. Aki kisebb súlyú, annak nem kell feltétlenül 3 litert meginni és beleszámít a folyadék bevitelbe a kávé, a leves és a gyümölcsben lévő folyadék is.
Szerintem még hagyd ezt a 4 után nem evést, először próbáld meg, hogy egy-két nap kicsit többet eszel és nézd meg, hogy mi történik.
én is ugyanezeket, csak most nincs kiwi itthon, helyette van ananász.
Szerintem, majd kicsit emelned kellene az adagot csak egy-egy napon és utána újra a régi szerint ki kellene próbálnod, hátha beindul.
Jo reggelt!!
Csatlakozunk a gyuminaphoz!
Karcsúsító alvást mindenkinek :)
Holnap gyümölcsnap, lehet csatlakozni :)
Úgy fájnak a lábaim hallod...
Lassan lefürdök, ázok kicsit a jó meleg vízben. Bár jobban esne már a meleg ágyikómban feküdni.
hát akkor jó munkát neked!
legalább nem kell tornáznod:)
Most van a legjobb idő odakinn.
Épp szőlőket metszünk a kertben.
Ez sajnos a legtöbb helyen így van, de mit lehet ellene tenni? Semmit.
Én majd csak vasárnap fogok ráállni megint a mérlegre, ha 72 kg körül leszek, akkor az jó :)
Dekák és kilók változatlanok, 94,1 ma is.
Itt szemerkél, de majd csak nem lesz nagyobb eső.
Nem is bánnám ha esik, idebenn el lehet viselni; csak ne lenne az a nagy sár az úton, mert pont most csinálják a bicikli utat a főúton, aki hozzánk kb 8 házra van.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!