Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
ugyes vagy!!
Hat...en nem birnek ki meg 1 napot!!
Szia, jó reggelt!
Hát azért az nem olyan rossz eredmény, csak megmaradjon.
Szia!
Mar en is gondolkoztam ezen lehet keveset eszem!!
A ket nap eredmenye 1kilo Csak!!!
A tegnap mar voltam tornazni.
Génia, találtam neked egy cikket, amiben ezt írják:
"Az alacsony kalóriabevitelen alapuló fogyókúrák lassítják az anyagcserét, akár 20–50 százalékkal is. A szervezet így védekezik az „éhezés” ellen. A lassú anyagcserénél pedig már az alacsony kalória is sok lehet. Ezért van az, hogy a fogyni vágyó hamar eléri azt az állapotot, amikor már alig eszik, és mégsem tud fogyni." Lehet, hogy ez rád is igaz? Rám biztos nem, mert én sokat eszem:)
Jo reggelt!!
Eljen a gyuminap!! Ma mar edzeni is megyek ,remelem kifogom birni igy is!!
Sziasztok.
Igen, már jól jön.
Mára 20 deka minuszom lett.
Szerencse már én is jól vagyok, már nem dugul az orrom és a köhögésem is alig van, de nagyon szakadozik felfele mindenhol. De ez jó.
Sziasztok!
Összeszedtem magam, és meg is gyógyultam.Már csak egy kicsit köhögök.Pénteken voltam vért adni, ami nagyon jól esett.
Most ismét elhatározott vagyok, hisz a férjem végre meglepett egy digitális mérleggel.így talán az 9is ad egy kis erőt, ha már látom dekákban a mínuszokat!
Holnap mennem kell vérvételre, mert egy kis bajom van nőgyógyászatilag, és ha utazom könnyebb betartani a fogyizást.Ki hogy áll?Kicsit vissza olvasgattam, hisz ritkán voltam.De kitartást mindenkinek.És ne adjuk fel akkor sem, ha a mérleg pluszt mutat!Segítsünk mindenkinek.HAJRÁ CSAJOK!!!
E téren akkor kezet foghatnánk.
Ma a végén már úgy voltam, hogy nem érdekel mi és hány kcal tartalmú.
Fornettiztem, light narancslét ittam, 1 túró rudi, virsli korpás kiflivel.
Valahogy így foglalhatnám össze a mai napomat.
Ezért nem is merek már naplót írni az utóbbi időben. Semmi értelmét nem látom így.
Van benne valami igazság.
Végre nem esik az eső ma már, így ki tudok menni az udvarra csinálni a dolgomat.
Sziasztok.
Én már korán itt voltam, csak senki nem írt még.
Kész K.O vagyok. Ma már 96,4 lett.
Holnapra ez még több lesz?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!