Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? fórum

Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? (beszélgetős fórum)


256. image13 (válaszként erre: 255. - Dorill)
2019. jún. 13. 13:00

Ez nagyon eredeti.Biológiai szempontból még nem közelítettük meg ennyire a kérdést.Viszont ez a helytálló!

Jó isten rendesen kiszúrt velünk,ha minden csaj igy van beállítva. :)

Körbe kell nézni az állatvilágban,hogy ők hogyan tudnak visszaélni ezekkel a női ösztönökkel. :)

Igen! Tudom. Sok női ösztönt becsap a pénz,szép kocsi, ékszerek, és egyéb nagy vagyon, de nem erre gondoltam! :)

255. Dorill
2019. jún. 13. 07:52
Elolvastam de csak a legelső írást. Szerintem ez nem tudatos. Nem csajok/pasik kérdés, hanem nőstény/hím. A nőstény ösztöni szinten az utódnemzés szándéka alapján választ partnert. Nem akar mindenkinek szülni,ezért megválogatja. A hím pedig...ő csak ösztönösen keresi a finom husikát, nem célja és nem is feladata az utódnemzés, nevelés. Ismétlem: ösztöni szinten. Ismétlem: szerintem
254. gyöngy:) (válaszként erre: 253. - Image13)
2019. jún. 13. 07:43
Ez már csak ilyen, másnak is van szeme:D
Alakformáló masszázskrém
253. image13 (válaszként erre: 252. - Gyöngy:))
2019. jún. 12. 22:03

De csak gyalogosan!! Veszélyes üzem autóból csajzni! Viszont hálát adok a jó istennek,hogy ennyi gyönyörű nőt teremtett.

Azt viszont nagyon sajnálom,hogy sok pasival kell osztoznom rajtuk! :)

252. gyöngy:) (válaszként erre: 251. - Image13)
2019. jún. 11. 11:34
A héten kánikula van, akkor költözz ki a körútra:D
251. image13 (válaszként erre: 250. - Sommersby)
2019. jún. 11. 11:28

Lehetnének a csajok is célorientáltabb beállításuak.

Végre itt a nyár,és többet láthatunk belölük is!

Budapesten Blaha, és a nyugati között néztem a csajokat,alig usztam meg,hogy ne törjem össze a kocsimat!

250. Sommersby (válaszként erre: 246. - Patriciaaa)
2019. jún. 5. 17:14

Nagyon klasszul megfogalmaztad, egy nőnél nagyon fontosak főleg a korábbi tapasztalatok (negatív, pozitív), miket élt meg a szexben korábban, na, meg egyáltalán mennyire ismeri egy nő a saját testét.


Igen, egyébként egy férfinek megmondani őszintén, hogy "valahogy nem működnek a dolgok" nagyon nehéz, de egy idő után már nincs más út, és, ha nem akar változtatni rajta, akkor kezdődnek a gondok (tapasztalat). Rávezetni sem mindig lehet, ha nem látja be, hogy gondjai vannak.

249. image13 (válaszként erre: 247. - MenoPause)
2019. jún. 5. 13:22
Sajnos nem vigasztal,hogy máshol is vannak hasonló gondok.Jóval magasabb életszinvonalnál ritkábban okoz problémát a szex kérdése,mint a gondokkal teli szegényebb családoknal. A mindennapi pénzügyi, és egyéb gondok jobban terhelik a családokat minden területen.Kilátástalanná vált helyzetükben inkább az alkoholt válasszák a szex helyett.Ergo homokba dugják valóban a fejüket.Nem is tudom,hogy a szex lehet e kiút hasonló esetekben!?
248. image13 (válaszként erre: 246. - Patriciaaa)
2019. jún. 5. 13:04

Okos nő,okos gondolatokkal.

Köszönöm a leírásodat.

247. MenoPause (válaszként erre: 244. - Image13)
2019. jún. 3. 11:12

igen.. tudom, nem is azért kérdeztem. Nem is csak Magyarország specifikus, a munka, a stressz, a kevés idő, mindenhol gond.


Az őszinteség a legfájdalmasabb dolog is lehet. Mind a vágyak, mind a hiányok terén. Az önértékelés pedig drága kincs :) és könnyen sérül.


Viszont a problémák nem oldódnak meg attól, hogy a fejünket a homokba dugdossuk..

2019. jún. 3. 10:44

A nők általában érzelemorientáltak, a férfiak célorientáltak az életben. A szexet illetően szerintem a személyiség és a korábbi tapasztalatok is nagy befolyással lehetnek, nem feltétlenül a nem határozza meg, hogy ki hogyan gondol a szexre. Általánosítani sem olyan egyszerű, mivel az adott személy nem csak 1 formáját ismeri (jobb esetben).nem tuti, hogy mindig a romantikus, ölelkezős-csókolózós formára vágyik az ember, hanem épp ennek ellentétére, mikor milyen jellegűre, intenzitásúra stb.


Azért odaállni a párod elé és elmondani őszintén, hogy nem elégít ki az nehéz feladat, hiszen az önbecsülésében igencsak mély nyomokat hagyhat. Ez a szint már tényleg a legutolsó lépés..Persze valamilyen formában közlésre kell adni, de akkor inkább választanám azt, hogy szex közben átveszem az irányítást, rávezetem mire és hogyan vágyok, vagy hasonló, mintsem megsemmisítsem férfi mivoltában.

2019. jún. 3. 10:01
A nők ugyanúgy és szerintem annyiszor, mint a férfiak. Csak jó pár évvel ezelőttig, ha a nő ezt valahol el merte mondani könnyűvérűnek titulálták. Csak azért, mert a lábuk közt nem fityeg semmi, nincs nem sok dologban különböznek az érzéseik, mint egy férfinek.
244. image13 (válaszként erre: 241. - MenoPause)
2019. jún. 3. 10:01

Feladtad a leckét!Erre nagyon nehéz megadni a választ.

Azt gondolom,hogy az a legnagyobb probléma ebben a stádiumban,hogy a párok már nem őszinték egymáshoz,és talán nem is karják megoldani ezt a problémát,mert igy kényelmes mindkét fél részére.

Föleg a mostani korra jellemzően nagyon levannak terhelve az emberek,és nincs idejük egymásra,nem beszélgetnek,csak huzzák a terhet,és közben észre sem veszik,hogy eltávolodnak egymástól.Sajnos ez ma a legaktuálísabb társadalmi probléma.Rengeteg a válás,és elhidegülnek a házaspárok egymástól.Megy a hajsza a pénz után,mert a rezsik csak nőnek,a bérek stagnálnak.Gyermekeinknek is szeretnénk a lehető legjobb életmínőséget biztosítani,sokszor úgy,hogy a szűlők a magukét csökkentik.Ez teszi tönkre a legtöbb Magyar családot!Stressz,fáradság, létbizonytalanság = no szex = elhidegülés és válás.

Mi nem firtatjuk neved
243. image13 (válaszként erre: 240. - Sommersby)
2019. jún. 3. 09:46

Ige. Ez szerintem is így egészséges, és természetszerű!

Neveltetésból, és egy régmúlt társadalom elvárásainak eredendően a szex tabú téma még a 40. év feletti korosztálynak.

A mai fiatalság,már sokkal nyítottabb ebben a témában.

242. image13 (válaszként erre: 237. - Gyöngy:))
2019. jún. 3. 09:32
Én sem kultiválom,de nem ö az egyedüli. SŐT!! Sok olyan van,akiről nem sejtené még a közvetlen környezete sem.
241. MenoPause (válaszként erre: 234. - Image13)
2019. jún. 3. 09:23
Köszönöm.. a pasit (nőt), aki szexuálisan elhanyagolt helyzetben van, azt nem szereti a párja (szerintem). Vagy már nem úgy, vagy csak barátként. Vagy úgy sem, csak a megszokás, anyagiak, stb, vagy nem tudom. Persze, itt mondhatni, nem kell, hogy bűntudat legyen, hiszen nem kapom meg, ezért megyek máshová. Nem derül ki, nem fáj.. De azért gondolom, ha itt kiderülne a megcsalás, a másik ezerrel hőbörögne, hogy de miért? Ha odaállnál az elhanyagoló elé, és azt mondanád, szívem, nekem erre szükségem van, tőled nem kapom meg, szerinted mit tegyek? Mit mondana? Ahol mondjuk nem nyitott...
2019. jún. 2. 09:31
Nem tudom, más nők hogy gondolnak a szexre (vagy nem), de szerintem teljesen normális, ha egy nőnek is vannak vágyai, szexuális igényei, és netán a nő még ismeri is a saját testét, igényeit. Igen, én szoktam gondolni a szexre, ha meglátok boltban, valahol egy sármos, jóképű pasit, igen, akár eszembe jutnak dolgok. Felesleges prűdnek lenni.
239. lapbarna (válaszként erre: 238. - Oneman)
2019. jún. 2. 07:11
Folyamatosan igazolni akarod magad, mert te ezt csinálod. Kinek a megbocsátására, elfogadására van szükséged, hogy állandóan a megcsalás mellett kampányolsz? A feleségedére? Akkor vele beszéld meg! De gondolom, tartasz a következményektől.😒
238. oneman (válaszként erre: 236. - Gyöngy:))
2019. jún. 2. 00:03
Vannak ilyen emberek, olyanok is akik megbeszélik, sőt lehet hogy együtt is csinálják. Ráadásul ezek az undorító deviáns férfiak ott lehetnek az ember munkahelyén is, még az is lehet egyébként hogy értenek a szakmájukhoz. Sőt fontos emberekről is hallani néha hogy miket csinálnak, persze ez biztos csak rosszindulatú pletyka, ők mindig örök hűségben élnek. :-)
237. gyöngy:) (válaszként erre: 236. - Gyöngy:))
2019. jún. 1. 16:54
Mármint az olyantól, mint a kollégád.
236. gyöngy:) (válaszként erre: 234. - Image13)
2019. jún. 1. 16:50

És otthon megbeszélik vajon a napi betevőt?:D


Hú, a hideg ráz az ilyen férfiaktól!

2019. jún. 1. 16:37
nem
234. image13 (válaszként erre: 231. - MenoPause)
2019. jún. 1. 16:03

Nagyon jól megfogalmaztad a leírásodat.

Viszont én azt gondolom,hogy a megcsalás oka nagyban meghatározza a megcsalás utána bűntudat mértékét.

Például az a pasi aki szexuálisan elhanyagolt helyzetben van, és már túl van azokon a probálkozásokon,hogy beszéljunk róla,vagy újítsunk be valamit stb,de egyikre sem hajlik az asszony,és továbbiakban is fáj a feje ,vagy fáradt ha szexről lenne szó.Ezen,illetve ehhez hasonló esetekben szinte utólagos bűntudat nélkül megtörténnek a megcsalások.

Viszon azon esetkben,amikor fűszerként a megunt asszony helyett a változatosság kedvéért mászik meg egy másik hölgyet, vagy amikor él egy felajánkott, felkínált lehetőséggel ezen az esetben már nagy az esély a bűntudatra.

Természetesen ez személyenként is eltérő,mert nekem is van olyan kollégám,aki nős,de lelkifurdalás nélkül használ ki a megcsalásra minden lehetőséget, sőt keresi ezen lehetőségeket, és bűszke is rá,hogy ezt,meg már azt is leku..tam.stb

Viszont neki a felesége is hasonló,lehet,hogy éppen ezért értik meg ennyire egymást! :)

Unatkozol? Gyere játszani!
233. oneman (válaszként erre: 231. - MenoPause)
2019. máj. 31. 23:38

Szerintem a bűntudat akkor jelenik meg, amikor valaki bűnnek tekinti. Ha nem akkor bűntudat se nagyon van. Arról nem beszélve hogy van aki tud több embert szeretni. Kit ezért, kit azért. Volt már erről fórumtéma is.

A gondolat kérdése sem egyszerű, mert állítólag az emberek nagy része félrelépne, ha tudná hogy nem lesz következménye.

232. oneman (válaszként erre: 228. - F.frezia)
2019. máj. 31. 23:26
Ezzel nem értek egyet hogy mindegy kivel. Sok olyan nő van akivel akkor sem, ha egész életemben szűznek kéne maradnom. Hogy mást ne mondjak itt a különböző témákban hozzászólók között is tudnék mondani olyanokat akikkel tuti nem, pedig nem is láttam még senkit. Ne értsd félre nem rád gondoltam, nem is erre a topic-ra, csak mint példát említettem. Azt sem tudom hogy nő vagy-e, csak feltételezem a stílusból. Férfiakkal meg biztos nem, hetero vagyok. :-)
231. MenoPause (válaszként erre: 229. - Image13)
2019. máj. 31. 11:33

Ha van tolerancia és intelligencia, és mindkét fél csalfa, akkor ott a nyitott kapcsolat lehetősége és mindenki boldog.

A gond akkor van, ha az egyik úgy gondolja, neki lehet, de ha megtudná, hogy a másik is csinálja, akkor totálisan fel lenne háborodva.


A megcsalásban mindig ott lakik a bűntudat. Legalábbis, ha nincs, akkor szerintem nincs szeretet már.


Ha valaki bűntudat nélkül tudja csinálni titokban, akkor ott hiányoznak az érzelmek, vagy legalábbis a felek már nagyon messzire eltávolodtak amiből nehéz a visszaút.

A bűntudattal terhelt megcsalás esetén vannak érzelmek, csak hiányzik a kommunikáció. Az igények, vágyak, érzések megfelelő kifejezése. Ha ez vissza tud térni, akkor újra közel lehet kerülni, hogy ne legyen még gondolatban sem ott a megcsalás.


A másik nyilván a fűszer, a változatosság, ami hiányozhat egy hosszú kapcsolatban. Lehet erre ideig óráig közösen is megoldást találni, akkor is eljön az idő, hogy esetleg unalmassá válhat. Itt kell észnél lenni, kommunikálni. Itt jön képbe a kreativitás, a vágyak kifejezése. Nem feltétlen egy másik emberrel megélni dolgokat.


Van akinek viszont folyton kell a változatosság, nem vagyunk egyformák.


Nehéz dolog ez.

230. image13 (válaszként erre: 228. - F.frezia)
2019. máj. 31. 11:27

Ebben teljesen egyetértek veled,hogy a férfiak ritkán mondanak nemet a szexre, viszont nagyrészénél létezik egy szint,akit bottal sem piszkálnának meg!

Gyakorlatban nőkből sincs hiány abból a bárhol,bármikor és bárkivel fajtából.

Csak fel kell menni a netre és ezrével találsz lányokat,akik bármire kaohatóak némi dotáció ellenében.Ezek egy része háziasszony,feleség!Szóval szerintem nem különbek e tekintetben a nők a férfiaktól,csak a pasik bevállalósabban,mig a nők a háttérben diszkrétebben csinálják a dolgaikat!

De szexben nincs semmi rossz,addig,amig az aktuális két fél között maradnak az információk!!!!

229. image13 (válaszként erre: 227. - MenoPause)
2019. máj. 31. 11:15

Valóban ilyen is van,de nem ez mondható az átlagosnak.Legalább annyi feleségnek van szeretője,mint amennyi pasinak,de hogy melyik fél bukik be gyakrabban, erre nem tudom a választ.

Egy teljesen biztos,hogy egy nőnek könyebb szeretőt tartnai,mint egy pasinak.Meg is mondom,hogy miért.A nőket/feleségeket nagyon nehéz becsapni- tévedésben tartani,mert olyan érzékekkel rendelkeznek,melyeket nagyrészt akkor lehet csak könnyedén megtéveszteni,ha maga a nő is csalfa! Ez bizony legalább olyan gyakori,mint a pasik esetében. Szóval nem egó kérdése,leginkább tolerancia,és intelligencia kérdése a megcsalás.

228. f.frezia (válaszként erre: 225. - Oneman)
2019. máj. 30. 14:46

Szerintem nem gondolkodnak nyíltabban csak előbb kimondják, felvállalják, leírják. A nők meg csak magukban helyeselnek.. 😁

Illetve a nők általában bizonyos férfival szeretnék, míg a férfiak többnyire mindegy kivel..

227. MenoPause (válaszként erre: 223. - Image13)
2019. máj. 30. 14:29
Visszafelé is így van, nem? Amikor egy férfi utasítja el a párját.. már gyerekszülés után például.. vagy mert megváltozott, mert már nem tetszik neki, stb. Ilyen is van, sajnos, hallottam. Mégis, ha ezen pasik megtudnák, a feleségüknek van valakijük, azt hiszem azonnal kidobnák. Mert az ő nagy egójuk sérülne.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook