Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? fórum

Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? (beszélgetős fórum)


226. Guruljka (válaszként erre: 225. - Oneman)
máj. 30. 14:21
Átvitt értelemben is kívül "hordjátok", mi meg belül.
225. oneman (válaszként erre: 224. - F.frezia)
máj. 30. 13:46
Én úgy gondolom a férfiak nyitottabbak a szexuális témák iránt. Például a szexualitáshoz kapcsolódó fórumokon jóval több a férfi és nyíltabban gondolkodnak mindenről mint a nők.
máj. 28. 17:54
Miért, hogy gondolnak rá a férfiak?
223. image13 (válaszként erre: 221. - Guruljka)
máj. 28. 11:29

Traumát nem okozna, mert mindenre van megoldás,amit meg is találok ha szükség úgy hozná,föleg ha kényszerítenének rá.

Valóban a legbutább női megoldásnak tartom.Ezzel azt az üzenetet küldi partnerének,hogy szeretkezzen mással!

222. oneman (válaszként erre: 220. - Image13)
máj. 28. 00:02
Ez az a szituáció amikor úgy gondolom nem biztos hogy érdemes együtt maradni. Sajnálom azokat akik ilyen helyzetbe kerülnek, ez valóban sokkal rosszabb mint a szexuális szokásokban, vágyakban való eltérés.
221. Guruljka (válaszként erre: 214. - Image13)
máj. 27. 14:08

Nem először emlegeted a szex-megtagadást, nagy traumát élhettél meg ezzel kapcsolatban.

Én nem alkalmaztam ezt a taktikát, marhaságnak tartom.

220. image13 (válaszként erre: 217. - MenoPause)
máj. 27. 13:08

Ez egy nagyon nehéz szituáció.

Ahogyan mondani szokták, nem jártunk még az ő cipőjében!

Ismerek olyan párokat,ahol sokkalsúlyosab helyzetek adódtak,mint,hogy kevés a szex, vagy hogy bele gázol az önbizalmába.

Ahol alkoholistává vált a férj, mert elszegényedtek,és napról napra éltek.Legalább havonta elverte a feleségét. A feleség mégsem akart elválni a gyerekek miatt.

Hetente több alkalommal szexelt a férjével,pedig utálta,hogy bűzlik az alkoholtól, a higéniai állapota sem a régi.

Aki ilyen helyzetben van ,arra milyen sors vár!

Kiváncsi vagyok a véleményeitekre,és utána megírom,hogy kb 16 hónap eltelte után, most mi van velük.

219. oneman (válaszként erre: 218. - Oneman)
máj. 24. 12:39
Azt akartam írni hogy a "társadalom azt erőlteti".
218. oneman (válaszként erre: 217. - MenoPause)
máj. 24. 12:38
Az a gond, hogy nem tudják sokan elfogadni azt ha valakinek van egy barátja, bizalmasa meg mondjuk valaki más, akitől megkapja a hiányzó elismerést. A társadalom hogy mindenáron a házasságon belül kell szexelni és ha valami nem ok a szexben akkor váljunk el és keressünk mást, pedig valószínűleg azzal sem lesz minden fenékig tejfel. Ami meg jó volt azzal akivel tizenéveken át együtt éltünk, azt dobjuk ki a szemétbe. Vannak akik vidáman szexelnek akár többesben is más partnerekkel és ezzel még a páros szexuális életüket is felpezsdíthetik.
217. MenoPause (válaszként erre: 216. - Image13)
máj. 24. 11:16

Jogos.

És miért marad együtt egy nő egy ilyen férfival tizenévekre?


Úgy, hogy a férfi azt mondja, nem kellesz, mert meghíztál (közben neki is nő a hasa) ne vedd fel ezt a ruhát, mert nem áll jól.. húzza a mélybe a nő önbizalmát, aki végül, nyilván megtalálja a hiányzó elismerést.. más karjaiban?


És a nő nem tudja elhagyni.. a legjobb barátom, bizalmasom.. mondja. Ehh! Pedig csak a változástól fél. Jobban, mint benne maradni a rosszban.


De azért nem hiszem, hogy ez a jellemző. De aki ilyen helyzetben van, ébredjen már fel.

216. image13 (válaszként erre: 215. - MenoPause)
máj. 24. 09:34

Engedj meg egy saját véleményt,mely szerint ha egy férfi szülés után nem tekinti a közös gyermekük anyját nőnek,akkor az nem FÉRFI.Az csak egy HERE.

Ezt már többször írtam,de ismételten megteszem:

A nő legintímebb részét a jó isten a péniszre tervezte, és ezt nem véletlenül tette!!!

Érdemes ezen elgondolkodni.

215. MenoPause (válaszként erre: 209. - Image13)
máj. 24. 09:28

Az hogy ez egyenes út a kapcsolat halálához.. Elgondolkodtató írás. Ha egy nőnek nincs más eszköze, mint a szexmegvonás, akkor az a kapcsolat nem él már. Főleg, ha ezt tudatosan, célzottan teszi, fegyverként használva.


De sajnos van fordítva is. Ismerek olyat, akit a férje a gyerek születése óta nem tekint nőnek.

214. image13 (válaszként erre: 211. - Guruljka)
máj. 24. 09:05

Általában a gond az a csajokkal,hogy amikor lenne kivel, és hol csinálni,akkor is kéretik magukat, meg fáj a fejük,fáradtak és nincs most kedvük hozzá.

Amikor meg már több alkalommal eljátszák ezt a sztorit,egyszer csak azon kapják magukat, hogy már nem is számolnak velük!

Ergo hoppon maradnak.Utána meg jön a síránkozás,hogy már semmibe sem vesz a férjem, hozzám se ér stb!

Nem értem,hogy miért csodálkozik ezen?

213. image13 (válaszként erre: 210. - Szeptember)
máj. 24. 08:59

Vélelmezem,hogy biztosan erről is van szakirodalom,csak mivel nagyon ritka ez a felállás,igy nem annyira kerül előtérbe.

Ha találok,akkor felrakom.

212. Guruljka (válaszként erre: 211. - Guruljka)
máj. 23. 20:01
Mondjuk irodalommal még nincs kisegítve az emberlánya...
211. Guruljka (válaszként erre: 210. - Szeptember)
máj. 23. 20:00
Bizony kevés. Pedig tényleg van ilyen.
210. szeptember (válaszként erre: 209. - Image13)
máj. 23. 19:34

Valaki írhatna cikket arról is,mi van akkor,ha a házastársak közül a férfi nem igényli a szexet. A nő pedig igényelné. De nincs,és már ki sem tudja 'erőszakolni'.


Ebben a témában kevés a szakirodalom...

209. image13 (válaszként erre: 207. - Roxána)
máj. 23. 15:27

Nagyon szeretnék egy cikket megosztani veld,illetve veletek.

Igazából nem pont erről szól,de szoros kapcsolatban van a támával.

Gyakorlatilag a szexmenteséggel bűntető nőkről ír. Megprobálom bemásolni,mert nagyon érdekes.Szűkre zárt lábak, azaz szex megvonással ne büntess!


Fájdalom, de az utolsó dolog, amire egy hölgy vágyik, amikor bármilyen negatív érzés hatalmába keríti, a szex.


A stresszes, frusztrált, szomorú, csalódott, bosszús, sőt, az unatkozó nőt sem könnyű meggyőzni a szeretkezés szükségességéről.


Egy hosszú távú kapcsolatnak sok előnye van - ha a szex szempontjából nézzük, már az is bőven jó, hogy van valaki, akivel a testi örömöket rendszeresen élvezhetjük, azon túl, hogy a szerelmeskedés az elkötelezettség fontos része.


Csakhogy gond a tartós párkapcsolatban is jelentkezhet. Sőt, ilyenkor még rosszabbul tud esni, ha a párunk nem kapható a szexre. Nem egyszer, kétszer, hanem szinte állandóan.


A férfiak számára a szex megvonása kegyetlen és szokatlan büntetés. Persze van különbség aközött, ha egy nő egyszer-egyszer nem kívánja a szexet, és ha módszeresen és célzottan elutasítja a közeledést.


Előszeretettel alkalmazza a nő a szex megvonását, ha éreztetni akarja, hogy a pasi valamit nem jól csinált, hibát követett el.


A nő kompenzál: előfordul, hogy a nő úgy érzi, a szexen kívül más felett nincs hatalma, ezért visszavágási eszközként használja az ágytornát. A szex megvonásával kompenzál, ha önmagát erőtlennek, határozótlannak, frusztráltnak érzi.


A szexszel a nő manipulál: alkalmazhatja a szex megvonását a nő akkor is, ha valamit el akar érni. Ha már semmi más nem működik a célja elérésében, folyamodhat ilyen nem túl kellemes eszközhöz is


Szex megvonásról akkor beszélünk, ha alapjában véve nincs akadálya a szexuális együttlétnek, ám kioktatásból, visszaélve a nálunk lévő kontrollal, elzárkózunk partnerünk közeledése elől, sőt ennek hangot is adunk.

Sokszor sajnos erre a nők rá is tesznek egy lapáttal, azzal, hogy kecsegtetik partnerüket, majd megálljt parancsolnak. Ez a lehető legrosszabb technika.


Fontos hangsúlyozni, hogy ez egy kétélű fegyver, hiszen ha a párunk megmakacsolja magát, könnyen a saját magunk csapdájába eshetünk, és eltávolodhatunk egymástól, vagy ami még rosszabb, hosszú távon máshol keres testi örömöket.


Azt ki merem jelenteni, hogy nevelő célzattal a szex megvonás hosszú távon sosem működik, továbbá probléma megoldásként egy okos, intelligens, párkapcsolatilag érett nőnek ez a módszer nem lehet az eszköztárában, mondta el Denise Knowles párkapcsolati szakértő.


Legjobb úton az a pár halad, amelyiknek mindkét tagja felismeri, és meg is akarja oldani a problémákat, melyeknek a megoldása nagyon egyszerű: csak mondj igent a szexre!


Először is: a szex kiváló stressz csökkentő. A pároddal való intim együttlét boldogsághormon-cinamit idéz elő, ami többek között összetartja a párokat, vidámabbá és egészségesebbé teszi őket.

De ez még nem minden: erősíti az immunrendszert, ragyogóvá teszi a bőrt, csökkenti a fájdalmat (pl. fejfájás) megerősíti a pár kapcsolatát, és nem utolsó sorban remek altató!


Vélemény???

208. oneman (válaszként erre: 207. - Roxána)
máj. 21. 18:36
Nem tudom pontosan mire vonatkozott az időfaktor, de egy férfi is képes lehet bármikor bármennyi ideig szeretkezni, ha akar. Szerintem ez nem adottság, hanem döntés kérdése. Viszont egy férfi képes lehet egy másik nővel is ugyanezt tenni párhuzamosan. Ez lehet hogy inkább adottság. Vajon ezt ki tiszteli?
207. Roxána
máj. 21. 07:35
Külső ok miatt unják a nők meg hamarább a szexet,mint a férfiak.A problémák gátolják a szexuális vágyat,befolyásolják azt.Ha egy idő után csökken az egymás iránti kiváncsiság és intimitás.Tudvalevő ,hogy a nőknek több időre van szükségük általában.A férfiaknak fizikailag nem kell annyi idő.Igy alkottak meg bennünket és egy nem szemrehányás!Tisztelnünk kell egymás adottságát.A nők és a férfiak a szexualitásban,együttlétben a teljességet keresik és ez igy van jól.Akinek kimaradt az életéből,sokat vesztett.Másban is egyforma kettő nem,hogy bizony igenis a férfiaknál is ketyeg a biológiai óra fizikailag.A nőknél a gyermekvállaláshoz.
máj. 21. 07:28
Nem tudom
205. Roxána (válaszként erre: 200. - 9f9aa0ac88)
máj. 21. 07:25
Együttérzek veled.Ezeket a mondatokat szinte szórul szóra már én is leirtam.Egy cipőben járunk...Van örök szerelem.
204. image13
máj. 20. 10:44
Nos hölgyeim? Még valaki? :)
203. image13 (válaszként erre: 200. - 9f9aa0ac88)
2019. febr. 8. 15:43

Elöször is fogadd őszinte részvétemet!

Másodsorban, én úgy gondolom,hogy az a férfi aki lenézi azokat a nőket,akik felvállalják őnmagukat,az irigy rájuk!Mégpedig azért,mert vélhetően nem üti meg a mércét ezeknél a lányoknál,és igy probálja meg ellensúlyozza a saját megaláztatását. Viszont azzal,hogy valaki felvállalja önmagát,annak számolnia kell azzal hogy lesznek olyan emberek,akikben nem azt a szinpátiát fogja kiváltani,amit ö a felvállalásával szeretne.Ezeket a helyzeteket meg kell tanulnia kezeni.Régebben ahol laktam,volt egy nagyon csinos hölgy,akinek meghalt a férje.Férje halála után közel egy évre a hölgy kivirult és elkezdett nagyon csínosan öltözködni,sportolt,mindenkire mosolygot,és mindenkihez volt egy kedves szava! Ergo felvállalta Önmagát. Erre kezdtek megszületni a történetek róla,hogy ezzel is,meg azzal ,na meg annak a férjével is stb. Pedig pontosan tudom,hogy se ezzel,se azzal,és annak a férjével sem volt semmi intím kapcsolata. Mivel egy munkahelyen dolgoztunk,munka után együtt játunk ezésekre,és esténként vagy hajnalban tőlem ment haza a szembe levő társasházi lakásába,de volt,hogy reggel tőlem mentünk együtt dolgozni!Szóval igy születnek a legendák!

202. 9f9aa0ac88 (válaszként erre: 201. - Oneman)
2019. febr. 7. 18:03
Úgy látszik csak van abban valami amit írtam korábban: ne rohanj egyből egy találkára,próbáld megismerni egy pár levélváltásból.
201. oneman (válaszként erre: 199. - Image13)
2019. febr. 7. 15:23
Ilyet én is tapasztaltam, illetve tapasztalok. Általában fogalmam sincs mit gondol rólam egy nő ha mondjuk szemez velem, vagy hasonlók. Vagy adott esetben mit akar, mit nem. Nem arról van szó egyébként hogy én mindenképpen ágyba akarnék vinni bárkit, de nincs rá mód a valós életben hogy kiderüljön ki mit miért tesz. Ezért szerettem mindig a neten beszélgetni, mert itt akár az is előfordulhat hogy az ember pár levél után megtud olyan dolgokat másokról, akiket egyébként sosem látott, amire a valós életben sosem lenne lehetőség.
2019. febr. 7. 13:50
Az a probléma,hogy a nők nem akarják felvállani a legbelsőjüket,taktikáznak.Én felvállatam jó pár évvel ezlőtt magamat,változtattam és bevallom hatalmas változás volt.Sohasem bántam meg.Igy ismertem meg az én legdrágább Szerelmemet aki 3 hete eltávozott az élők sorából.Véleményem az ,hogy sok nő sokkal többre tartja magát ,mint ami.Sőt ,azt mondom,bizonyos értelemben lenézik a férfiakat ,érzelmileg.Igy aztán a férfiak többsége is másképpen áll a dologhoz.Meggyőződésem,aki őszintén felvállalja és magát adja ,előbb utóbb,rátalál a hozzá illő partnerhez.De ehhez alázat kell,mind a két részről.Persze ha komoly a szándék.Életem legboldogabb évei voltak amit a Kedvesemmel töltöttem.
199. image13 (válaszként erre: 198. - 9f9aa0ac88)
2019. febr. 7. 12:35
Én pasiként azt tapasztalom,és ez igy is van rendben,hogy a nők nagyon is vágynak a gyengédségre, és a szexre.A problémát abban látom,hogy ez több hölgy esetében megmarad vágyként,és nem hajlandó ennek érdekében továbblépni,tenni érte.Szeretnék,beszélnek is talán róla,de szinte soha nem kezdeményeznek,és nem jelzik akaratukat a másik nem felé.Jó esetben felvesznek egy szexi minit,és dobnak egy mély dekoltázst,viszont,ha erre reagálnak a pasik,akkor általában megfutamodnak.Azt is megértem,hogy kell hozzá a kémia stb.De amikor látni a tűzet a szemében, és meg van az összhang is,de a hölgy még is menekülőre fogja.Miért!!? Nektek mi erről a véleményetek?
2019. febr. 6. 20:40
Gondolnak,de hogyan? Az hölgyenként más,nyilván.Annyi mindentől függ,nem szeretnék általánositani.A többségük vágyik rá,ez biztos.
2019. febr. 6. 15:50
Van amikor igen, van amikor nem.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook