Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? fórum

Vajon a nők is úgy gondolnak a szexre, mint a férfiak? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
273. Roxána
jún. 23. 20:31
Gondolnak a sexre,csak annyival másabb,mint amennyivel másabbak a nők a férfiaktól,vagy forditva.
272. Sommersby (válaszként erre: 270. - MenoPause)
jún. 23. 17:40

Igen, de mi van akkor, a másik fél nem akarja a gyógyulást..., mondván, hogy "most kicsit stresszes vagyok, meg az ex asszony idegesített fel, fáradt vagyok, rosszul vagyok..." sorolhatnám. Egy idő után besokall egy nő is. Ennyi Nem csak a nőnek kell(ene) akarnia, hanem a férfinek is. És akkor lehet csodálkozni, ha a nő már nem férfiként tekint a "párjára", hanem egy mellette létező valakivel él, akivel alig van intimitás.

És nem tudom, melyik férfi, miként gondol a szexre, nekem, ha vágyaim vannak, gondolok a szexre, és kész. Érzelmek nélkül is akár, már eljutottam odáig.

271. oneman (válaszként erre: 270. - MenoPause)
jún. 20. 14:12
Én azt gondolom akármekkora hite van is az embernek, egy idő után, illetve bizonyos kor után már csak vágyálom maradhat az, hogy megkapjon az ember egy olyan jó nőt, aki még mondjuk 10-15 évvel korábban összejöhetett. Vagy már akkor sem. Maximum titokban lehet csodálni mondjuk a kamera másik oldalán a chatelő hölgyeket, mert megkapni csak azt lehetne, aki oda is adná magát.
270. MenoPause (válaszként erre: 269. - Sommersby)
jún. 20. 10:43

Szándékosan senki sem lesz szerelmes :-) A haldokló kapcsolat azonban nyilván jó alapot ad erre.. de ma már szinte nincs olyan betegség, ami nem gyógyítható, nem kezelhető. Ha a beteg is akarja a gyógyulást és az orvos is mindent megtesz. Ha mégsem, akkor van idő felkészülni, elengedni a "haldoklót", szépen, tisztességesen. Nem tudom, hány éves vagy, de igen, én is éreztem ezt, nagyon akartam érezni még, hogy nő vagyok, hogy más (is) vágyik rám. Nekem mondjuk a szex része elég is volt. Akit találtam, annak is, mondjuk így sem lett folytatás, ami más kérdés, pont az előzőek miatt, amit már írtam. Az érzelmi oldal miatt.


Hát... a chat vonzódás ami talán a legnagyobb illuzió és csalódás. Pontosan azt képzelünk a másikba bele, ami hiányzik, amit szeretnénk megkapni otthon. És az agyunk ezt a képet átalakítja szépen vággyá. Ha pedig hiányzik valami, akár csak a saját magunkba vetett hitünk, akkor könnyen a rabjává válunk ennek a vágyképnek. Ismerem az érzést.

269. Sommersby (válaszként erre: 263. - MenoPause)
jún. 19. 15:28

Ez a "több vasat tartani a tűzben" nekem soha nem volt szimpatikus, és mostanában veszem észre, hogy, ha az állandó kapcsolatban (ami bizonyos szempontból halódik), nem kapok meg dolgokat. Akkor leszek szerelmes egy új férfibe (mondjuk nem szándékos volt), és plátói, másik két esetnél (nem egyidőben) pedig határozottan azt éreztem, hogy újra nőnek érezhetem magam, hogy kívánnak. Az más kérdés, hogy vannak férfiak akik már az első randin szeretkezni szeretnének, és, ha a körülmények nehezebbek, lepattannak elég hamar. De, ha legalábbis a 2. randin nem jönne össze, szellemet játszanak és eltűnnek, hiába volt meg a kémia, a vonzódás az első randin, lepattannak.

A másik meg chat-vonzódás, és, ha elég messze is laknak egymástól a felek, és főképp a szex lenne a fontos, könnyen abba is marad az ilyen, nem mindenki hajlandó "áldozatot" hozni, még akkor is, ha hetekig nyomja, mennyire izgató számára a nő. Erről a témáról is órákig lehetne írni.

268. Sommersby (válaszként erre: 264. - Oneman)
jún. 19. 15:21

Szerintem pár alkalmas kapcsolat is elég lehet kiteljesedésre (nem feltétlen szerelemre, bár, ez egyéni, ki milyen hirtelen képes szerelmes lenni). Egyébként a jó kémia férfi és nő között, a jó szex kialakíthat kötődést, elvileg oda-vissza, de egy nőnél meg főleg. Én nekem például mindig fontos volt a kémia, hogy működjön köztem és a férfi között. De emellett fontos, hogy tudjak a férfivel beszélgetni is, még akkor is, ha nem akarna egyik fél sem komoly kapcsolatot. Ha valaki "ősbunkó" (már bocs.), akkor a szexet sem tudnám elképzelni vele.


Egyébként meg, ahogy írod, szerintem sok férfi megijed az érzelmektől, nem tudja hová tenni a nő érzelmeit, főleg, ha egy kapcsolat elején hirtelen éri a nő részéről. Ettől van, aki képes "elmenekülni".

267. oneman (válaszként erre: 265. - Ágio8405)
jún. 18. 17:59
Még csak annyit, most újraolvastam, a hozzászólásom egyik része az érzelmekről szólt, nem a szexről. Egyébként a szex az általában jó érzés, nekem legalábbis szinte mindig az volt. Nőknél talán nem mindig, de szerintem még náluk is az esetek többségében az. (Bár olvastam a viktoriánus Angliában még deviancia volt ha egy nő élvezte a szexet, ma már nem az.) Az érzelmekről ugyanezt nem lehet elmondani, életem legnagyobb szívásait a nőkkel kapcsolatban akkor éltem át, amikor előjöttek az érzelmek. Mindenféle reménytelen, meg plátói szerelmek, vagy ki tudja minek nevezzem, elfajult érzelmek, meg amiket itt lent már soroltam.
266. oneman (válaszként erre: 265. - Ágio8405)
jún. 18. 10:40
A páncél lehet azért van, mert csalódtam egyes nőkben. Egyébként a szex orientáltságomat nem nagyon szoktam kimutatni, maximum így virtuálisan a szex-szel foglalkozó témák kapcsán, de úgy gondolom aki idejön az elfogadja, hogy itt szexről is szó lehet. A valós életben az ismerőseim sokkal inkább beszélnek, vagy viccelődnek szexuális témákról, mint én.
265. Ágio8405 (válaszként erre: 264. - Oneman)
jún. 18. 00:57
Épp ezért építettél egy páncélt ezzel a szex orientáltsággal. Lehet még el is hiszed önvédelemből hogy neked ez elég, ez kell a boldogsághoz, pedig az igazi boldogságot így sosem lesz lehetőséged átélni. 😞
264. oneman (válaszként erre: 263. - MenoPause)
jún. 17. 23:34

Azzal egyetértek, hogy nem feltétlenül az egyalkalmas kapcsolat a legjobb a kiteljesedésre, de szerintem néhány alkalom már elég lehet.

Lehet nem leszek túl népszerű, de azt kell mondanom hogy én nem vagyok nagyon kibékülve az érzelmekkel. Harag, düh, féltékenység, szomorúság, félelem és még lehetne sorolni, ezek szerintem nem feltétlenül segítik elő a jó szexet.

Az ember eleve él egyfajta társasági életet. Vannak barátnők, barátok, ismerősük, kollégák. Ezek is időt vesznek el mástól. Pont a szexuális vágy a probléma?

Azt én nem tudom megítélni, hogy egy nőnek mi kell a tartalmas szexuális kapcsolathoz, de az érzelmek számomra inkább riasztóak.

263. MenoPause (válaszként erre: 233. - Oneman)
jún. 17. 14:03

Mi erről elég nyíltan szoktunk beszélgetni a férjemmel. Nagyon sok éve együtt vagyunk, megéltünk együtt egyet s mást, ilyen téren is.


A nők között ritkább az, hogy azért "tartanak több vasat a tűzben", "mert imádják a pasikat". Inkább kell a megerősítés.. vonzó vagyok a másik számára. Nemcsak a férjem/párom számára, akkor sem, ha tudom, hogy számára az vagyok. Fura érzés, ahogy megy az idő előre, úgy jön az, hogy "ki kellene használni" maximálisan. Hogy más érdeklődését is fel tudom kelteni. Lehet, hogy szimplán önértékelési zavar áll sokszor e mögött. Amióta például magammal jóban vagyok, ez az érzés kevésbé jön elő. De sokkal nyitottabbá váltam, és nem érzem tabunak.


Tapasztaltam én is, nagyon jó érzés tud ez lenni, de én például egy egyalkalmas kapcsolatban nem éreztem, hogy ki tudnék teljesedni. Elengedni magam, gátlástalannak lenni, kielégülni igen, mégsem volt igazán jó.


Igazán jó szexhez kell a bizalom, a másik ismerete, amikor teljesen rábízhatod magad a másikra..


Ha meg netán folytatódik, akkor egy nő valamilyen szinten érzelmet visz már bele, bízni akar, hogy megkapja amire vágyik.. vágyik rá újra.. gondolkodik rajta, időt szán rá, amit mástól vesz el ... nemcsak úgy megtörténik.


Ezen a ponton párkapcsolatban már nehéz megérteni, ha két ember szereti egymást, hogy több emberhez is lehet vonzódni, kihez miért..


Én ugyanis azt sem hiszem, hogy alapvetően egy pasi célja is az, hogy egyalkalmas kapcsolatokba bocsátkozzon, hanem, hogy kielégítő, tartalmas szexuális élete legyen. Ez leginkább állandó partnerrel mehet.


Szóval van egyfelől egy érzés, hogy jó lenne minél több emberrel megélni tartalmas szexuális kapcsolatot, másfelől ott a gát, hogy ehhez kellenek (legalábbis a nőknek szerintem) az érzelmek is. A férfiak nevében nem nyilatkozom, de szerintem ők lazábbak ilyen téren. Nem csinálnak belőle nagy ügyet.


Órákig lehetne ezen filozofálni...

262. image13 (válaszként erre: 261. - Sommersby)
jún. 17. 13:01
Köszönöm!Nagyon sikeres napom volt.Fantasztikus napot töltöttünk együtt!
261. Sommersby (válaszként erre: 260. - Image13)
jún. 16. 16:37
Hajrá! Sok sikert! (Igen, a pontosság az fontos.)
260. image13 (válaszként erre: 259. - Sommersby)
jún. 16. 08:59
Köszönöm. Lassan indulnom is kell, nem szeretném megváratni! :)
259. Sommersby (válaszként erre: 258. - Image13)
jún. 13. 16:54
Akkor ez "kellemes baleset" volt. Gratulálok, főleg a folytatáshoz.
258. image13 (válaszként erre: 257. - Sommersby)
jún. 13. 14:34

Váltottam motorra!

Igy közvelen melléjük lehet gurulni, és lehet beszélgetni a gyalogosátkelőnél a csajokkal.

Ma már egy csajt el is vittem a nyugati Mc Donalds-tól a Szél Kálmán térre.

Azt mondta,hogy kapok egy puszit,ha negyedórán belül eljuttatom.

8 percen belül ott voltunk!Kaptam egy nagy puszit és a mobil számát.

Szombaton talizunk újra!!

Ezért mindig van nálam egy plussz bukósisak! :)

Szóval ilyen baleset történt! :)

257. Sommersby (válaszként erre: 251. - Image13)
jún. 13. 13:05
Csak azért "finoman" a nők nézegetésével, ebből még baleset lesz...
256. image13 (válaszként erre: 255. - Dorill)
jún. 13. 13:00

Ez nagyon eredeti.Biológiai szempontból még nem közelítettük meg ennyire a kérdést.Viszont ez a helytálló!

Jó isten rendesen kiszúrt velünk,ha minden csaj igy van beállítva. :)

Körbe kell nézni az állatvilágban,hogy ők hogyan tudnak visszaélni ezekkel a női ösztönökkel. :)

Igen! Tudom. Sok női ösztönt becsap a pénz,szép kocsi, ékszerek, és egyéb nagy vagyon, de nem erre gondoltam! :)

255. Dorill
jún. 13. 07:52
Elolvastam de csak a legelső írást. Szerintem ez nem tudatos. Nem csajok/pasik kérdés, hanem nőstény/hím. A nőstény ösztöni szinten az utódnemzés szándéka alapján választ partnert. Nem akar mindenkinek szülni,ezért megválogatja. A hím pedig...ő csak ösztönösen keresi a finom husikát, nem célja és nem is feladata az utódnemzés, nevelés. Ismétlem: ösztöni szinten. Ismétlem: szerintem
254. gyöngy:) (válaszként erre: 253. - Image13)
jún. 13. 07:43
Ez már csak ilyen, másnak is van szeme:D
253. image13 (válaszként erre: 252. - Gyöngy:))
jún. 12. 22:03

De csak gyalogosan!! Veszélyes üzem autóból csajzni! Viszont hálát adok a jó istennek,hogy ennyi gyönyörű nőt teremtett.

Azt viszont nagyon sajnálom,hogy sok pasival kell osztoznom rajtuk! :)

252. gyöngy:) (válaszként erre: 251. - Image13)
jún. 11. 11:34
A héten kánikula van, akkor költözz ki a körútra:D
251. image13 (válaszként erre: 250. - Sommersby)
jún. 11. 11:28

Lehetnének a csajok is célorientáltabb beállításuak.

Végre itt a nyár,és többet láthatunk belölük is!

Budapesten Blaha, és a nyugati között néztem a csajokat,alig usztam meg,hogy ne törjem össze a kocsimat!

250. Sommersby (válaszként erre: 246. - Patriciaaa)
jún. 5. 17:14

Nagyon klasszul megfogalmaztad, egy nőnél nagyon fontosak főleg a korábbi tapasztalatok (negatív, pozitív), miket élt meg a szexben korábban, na, meg egyáltalán mennyire ismeri egy nő a saját testét.


Igen, egyébként egy férfinek megmondani őszintén, hogy "valahogy nem működnek a dolgok" nagyon nehéz, de egy idő után már nincs más út, és, ha nem akar változtatni rajta, akkor kezdődnek a gondok (tapasztalat). Rávezetni sem mindig lehet, ha nem látja be, hogy gondjai vannak.

249. image13 (válaszként erre: 247. - MenoPause)
jún. 5. 13:22
Sajnos nem vigasztal,hogy máshol is vannak hasonló gondok.Jóval magasabb életszinvonalnál ritkábban okoz problémát a szex kérdése,mint a gondokkal teli szegényebb családoknal. A mindennapi pénzügyi, és egyéb gondok jobban terhelik a családokat minden területen.Kilátástalanná vált helyzetükben inkább az alkoholt válasszák a szex helyett.Ergo homokba dugják valóban a fejüket.Nem is tudom,hogy a szex lehet e kiút hasonló esetekben!?
248. image13 (válaszként erre: 246. - Patriciaaa)
jún. 5. 13:04

Okos nő,okos gondolatokkal.

Köszönöm a leírásodat.

247. MenoPause (válaszként erre: 244. - Image13)
jún. 3. 11:12

igen.. tudom, nem is azért kérdeztem. Nem is csak Magyarország specifikus, a munka, a stressz, a kevés idő, mindenhol gond.


Az őszinteség a legfájdalmasabb dolog is lehet. Mind a vágyak, mind a hiányok terén. Az önértékelés pedig drága kincs :) és könnyen sérül.


Viszont a problémák nem oldódnak meg attól, hogy a fejünket a homokba dugdossuk..

jún. 3. 10:44

A nők általában érzelemorientáltak, a férfiak célorientáltak az életben. A szexet illetően szerintem a személyiség és a korábbi tapasztalatok is nagy befolyással lehetnek, nem feltétlenül a nem határozza meg, hogy ki hogyan gondol a szexre. Általánosítani sem olyan egyszerű, mivel az adott személy nem csak 1 formáját ismeri (jobb esetben).nem tuti, hogy mindig a romantikus, ölelkezős-csókolózós formára vágyik az ember, hanem épp ennek ellentétére, mikor milyen jellegűre, intenzitásúra stb.


Azért odaállni a párod elé és elmondani őszintén, hogy nem elégít ki az nehéz feladat, hiszen az önbecsülésében igencsak mély nyomokat hagyhat. Ez a szint már tényleg a legutolsó lépés..Persze valamilyen formában közlésre kell adni, de akkor inkább választanám azt, hogy szex közben átveszem az irányítást, rávezetem mire és hogyan vágyok, vagy hasonló, mintsem megsemmisítsem férfi mivoltában.

jún. 3. 10:01
A nők ugyanúgy és szerintem annyiszor, mint a férfiak. Csak jó pár évvel ezelőttig, ha a nő ezt valahol el merte mondani könnyűvérűnek titulálták. Csak azért, mert a lábuk közt nem fityeg semmi, nincs nem sok dologban különböznek az érzéseik, mint egy férfinek.
244. image13 (válaszként erre: 241. - MenoPause)
jún. 3. 10:01

Feladtad a leckét!Erre nagyon nehéz megadni a választ.

Azt gondolom,hogy az a legnagyobb probléma ebben a stádiumban,hogy a párok már nem őszinték egymáshoz,és talán nem is karják megoldani ezt a problémát,mert igy kényelmes mindkét fél részére.

Föleg a mostani korra jellemzően nagyon levannak terhelve az emberek,és nincs idejük egymásra,nem beszélgetnek,csak huzzák a terhet,és közben észre sem veszik,hogy eltávolodnak egymástól.Sajnos ez ma a legaktuálísabb társadalmi probléma.Rengeteg a válás,és elhidegülnek a házaspárok egymástól.Megy a hajsza a pénz után,mert a rezsik csak nőnek,a bérek stagnálnak.Gyermekeinknek is szeretnénk a lehető legjobb életmínőséget biztosítani,sokszor úgy,hogy a szűlők a magukét csökkentik.Ez teszi tönkre a legtöbb Magyar családot!Stressz,fáradság, létbizonytalanság = no szex = elhidegülés és válás.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook