Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Reggel délben este??Igen!
Ez egyébként egy diétafajta Subway diéta a neve amerikában dívik:)
Holnap egész nap "jövök-megyek"nem sokat leszek itthon,az is csak este... Szerintetek hogy oldjam meg az étkezésemet,hocy ne a "Mekibe" landoljak?
Ezért akartam gyüminapot...........
Tegnapi nappal feladtam :) Már csak 5 kg van hátra amit leszeretnék adni és veletek elkezdem ezt a napi 10 dkg mínuszt :)
A 90 napossal lement 12 kg, szóval ez már nem sok, le fog így is menni sima diétával.
Szép jó estét.
Huhh, jó sokat írtatok, most fáradtka vagyok visszaolvasni. Remélem nem maradtam le semmiről se...
Ma böcsülettel csináltam egy gyümölcsnapot, tök jól bírtam.
reggelire tea, tízórai körte, ebéd alma, narancs, banán, uzsi egy kis pisztácia, vacsi meg még nem biztos hogy lesz... Na meg rengeteg víz... 90 napos szerint holnap lenne mérlegelésem. Kíváncsi vagyok mennyit mutat majd a mérleg.
Nektek hogy telt a napotok?
mimózalevél: holnap ha joghurtot eszek meg teljes kiörlésű kiflit az jó párosítás?
Köszönöm!:)
Tesómnak is csináltam azt mondta fincsi lett,kis mustárt is tettem rá,hogy ne legyen nagyon íztelen.:)
Itt ez a női torzó már megint a jobbszélen--->
Nektek is...ugye direkt frolizik itta diétás fórumokon:::::)))
Holnap este libanapokra vagyok hivatalos:)iváspartyval,Bogácson:)
de még délelőtt Tv forgatásra,,,,utálom....mindig csúnya öreg és kövér vagyok évtizedek óta...most levezek három napja hogy ember legyek,de nem biztos hogy ez kamerán keresztül lejön..
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?