Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Sajnos nekem nem megy.Délelőtt forgatásra megyek este partyba,deazért hajrá nagyon jó dolog:)
A múlt héten végig ezzel szórakoztattam magam:)
De megközelítőleg tudod.:)
De úgy is csinálhatod,hogy ha gulyás levest csinálsz akkor minden hozzá valót kiszámolsz.:D Bár ez egy kicsit hosszadalmasabb de vannak táblázatok ahol a kész ételek is benne vannak.Itt a hoxás oldalon is így van azt hiszem.Csak itt sose tudom mi a mérő szám.:)
Húú sokminden. Lipóti pékség honlapja,termékek,és a levelestészták között bal oldalt a legalsó.
Tönkölybúza,hajdina rozs,buzalisztek,napraforgómag,növényi olajok stb.
Köszi jobb híján én is így csinálom csak így nem lehet pontos kalóriaadatokat kapni.
Én is szoktam venni a tönköly kockát.Nekem is nagyon izlik,tönköly lisztböl van olyasmi mindt a leveles v a hajtogatott tészta,sós persze és van a tetején szezánmag,persze ha egyröl beszélünk!-))))
Meg még szoktam olyat is venni a tönkölybúzás és szilvalekvár van benne,az is fini.
Szia Poo. Én is 1200 kalóriát szabtam magamnak. Nincs ahoz még korán hogy semmit ne egyél már? Én nem bírnám. Hogy számolod(számoljátok) a kalóriát? Azért kérdezem mert sokmindennek dunsztom sincs a kalóriaértékéről.
pl: tönkölykocka Imádott péksütim a kedvenc pékségemből.
Oké,már be is pusziltam.:) De nem ízlett.:( Pfuj
Lehet estére már nem kéne ennem semmit mert már 1186 kalóriánál járok.
Szia Poo!
Ha meg akarod enni akkor most azonnal,ne tartogasd későbbi időpontra.Én szeretem a zabfaltokat,olyan mint a Jóreggelt gyümölcsdarabok nélkül/Van egy sanda gyanum hogy az is:)/
Nah mizu lányok?
Most ettem meg a maradék kis habart krumpli levesemet,már herótom van tőle.Voltam a boltba vettem,husit meg párolt zöldséget.:) Most leves után lehet enni egy Norbi Update 1-es Somlóit?:$ Kíváncsi vagyok rá,hogy milyen csak azért vettem meg.:) Zap falatokat ismeri valaki a Győritől?
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Bár később, de annál nagyobb lelkesedéssel!
Még végig olvaslak Titeket, aztán írok is magamról.
Sziasztok!
Reggeli: 3 virsli,3 szelet bakonyi barna toast kenyérrel:) jól hangzik.
Nem sokára megyek a boltba vásárolok vacsira,meg veszek egy kis szőlőt is.:) tejet ér majd reggelire inni?
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?